Světoví sionisté zahájili v Jad Vašem okultní seanci se členy vrcholových Velkých lóží

Led 23, 2020 | Aeronet.cz

VIDEO: Světoví sionisté zahájili v Jad Vašem okultní seanci se členy vrcholových Velkých lóží a vypustili na internet přednáškové video útočící na Sovětský svaz, Josifa Stalina a NDR! Propagandistické video přinášíme v plném znění s českými titulky! Do Jeruzaléma přiletěl Vladimir Putin, Emmanuel Macron, Mike Pence, Andrej Babiš, ale ukrajinský prezident se vkročení do chrámu Jad Vašem vyhnul! Okultní slet zednářů 31. a 33. stupňů zasvěcení a členů B’nai B’rith, který se jen tak nevidí! Zednář Macron se pohádal kvůli vstupu židovského eléva bez zasvěcení do kostela sv. Anny!

Jistě jste všichni zaregistrovali nejdůležitější událost počátku tohoto roku. Je to sjezd vrcholových státníků v Jeruzalémě do chrámu Jad Vašem, který je pomníkem Světového sionismu a holokaustu. Probíhá tam Světové fórum obětí holokaustu 2020 [1]. Občané vidí politiky a státníky, ale já vidím největší okultní sjezd vrcholových členů Velkých zednářských lóží z celého světa. Tento okultní slet Světového sionismu je startovacím signálem budování Velkého Izraele a výběr hostů je více než výmluvný.

Chybí Miloš Zeman. Nechybí Andrej Babiš. Chybí Donald Trump. Nechybí Mike Pence. Chybí Angela Merkel. Nechybí Emmanuel Macron. Chybí ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky, i když dostal pozvánku. Nechybí Vladimir Putin. Tento neuvěřitelný chaos v pozvánkovém systému se může laikům zdát nahodilý a zmatečný, ale to byste byli na krutém omylu. Státníci nepřiletěli do Jeruzálema do Jad Vašem jako politici, ale jako zástupci Velkých lóží a členové B’nai B’rith.

In-Jerusalem-Yad-Vashem (Jad Vasem, kopule chrámu)

Jad Vašem, kopule chrámu

Každý, kdo nebyl pozván, je hierarchicky v zednářském ritu či B’nai B’rith smlouvě na nižší a neodpovídající úrovni. Nebyla pozvána Angela Merkel, přestože je členkou B’nai B’rith, ale Emmanuel Macron je na vyšším stupni, zastupuje přímo Dům Rothschild na sněmu. Stejně tak přijel Andrej Babiš, který byl přijat Donaldem Trumpem, zatímco Miloš Zeman nikoliv.

Andrej Babiš nakupuje zbraně od Izraele a USA, zatímco Miloš Zeman chrání Světlo Jeruzaléma nad Mah’ralem v Praze. Proto přijel Babiš a ne Zeman. Mike Pence je na vyšším ritu zasvěcení než Trump, takže přijel Pence. Volodymyr Zelensky byl pozván, ale nakonec své místo v Jad Vašem přenechal přeživším Židům z holokaustu jako symbol úcty, ale pořadatelé to přijali s nelibostí, protože tím došlo k vyslání signálu, že nepřijme místo pod stolcem Domu Sion. Vladimir Putin přiletěl jako zástupce Chasidské Rusi, ta nemůže na okultním sjezdu chybět.

Emmanuel Macron se rozzuřil k nepříčetnosti, že izraelský policista vstoupil do kostela, aby zkontroloval jeho bezpečnost

Co je důležité, to je roztržka Emmanuela Macrona s izraelským policistou, který vstoupil do kostela Sv. Anny v Jeruzalémě před tím, než tam vstoupil Emmanuel Macron, zástupce Domu Rothschild. Macron spustil hysterický řev, ať jde pryč, že tam nemá co dělat, že tohle se nedělá [2]. Média nechápala, co to mělo znamenat. Tady to musím vysvětlit. Chrám Sv. Anny před příjezdem “kabburah”, tedy zasvěcenců kabaly, je ošetřen rituálním zaklínadlem a kadidlem pro zabránění vstupu démonických entit do chrámu v okamžiku přítomnosti ritované osoby.

Zaklínadlo dovoluje členovi kabalistického ritu vstoupit do chrámu s ochranou Krista či svaté osoby. Pokud je zaklínadlo porušeno, může dojít k vypuzení a odloučení succuba, který je součástí těla kabalistického kádra. Succubus může při útěku z těla hostitele zranit, poškodit, přivodit mu zhoubnou nemoc. Policista provedl nebezpečný krok, protože se dostal do střetu s ritovanou okultní mocí a ritem kabburah. Macron byl úplně jako nepříčetný a neustále opakoval, že taková jsou pravidla, že nesmí tam nikdo vstupovat, taková jsou pravidla, pořád a pořád dokola.

Video: iDnes.cz [3]

Ano, taková opravdu jsou pravidla, protože jde o život těmto zasvěcencům. Většina těch lidí tam nemá o okultních procesech řízení a o jejich nebezpečnosti ani ponětí a izraelský policista chtěl jenom zkontrolovat vnitřek kostela, že tam není terorista, nebo bomba apod. Jenže při těchto akcích jsou tato místa pečlivě dopředu vyčištěna v astrální rovině a důkladně zabezpečena vatikánskými kletbami z Armínu. Reakce Macrona je probírána v médiích jako záhada, o co mu jde, vždyť policista neudělal nic špatného, jenže tady opravdu jde o život, minimálně o zdraví osob, které vstoupí do kostela a mají status kabalistického zasvěcení. Vystoupení Vladimira Putina v Jad Vašem si nechávám na extra článek, ale správci Jad Vašem včera publikovali video, které přesně ukazuje proces řízení Světového sionismu.

Celý článek je na: https://aeronet.cz/news/video-svetovi-sioniste-zahajili-v-jad-vasem-okultni-seanci-se-cleny-vrcholovych-velkych-lozi-a-vypustili-na-internet-prednaskove-video-utocici-na-sovetsky-svaz-josifa-stalina-a-ndr

~~~

Poznámka redakce Slovanskakosile.cz:

Každý p-Rezident nebo premiér toho kterého státu světa musí vstoupit do „domu Izraele“, což je napsané i v Tóre a i v Bibli. Jakmile dokončili definitivně znění Tóry a Bible v XIX století, koncem XIX století byl židovský koncil v Baseli (Bazileji), ve Švýcarsku. Z tohoto koncilu unikly záznamy a ve světe jsou v současnosti známé jako „Protokoly sionských mudrců“. Na tomto koncilu se dohodli, že konečně musí vytvořit svůj Izrael a na jeho vytvoření bude potřebných šest miliónů lidských obětí.

Nepodařilo se jim tuto ohňovou oběť příjemnou IjaHavovi uskutečnit během první světové války. I když se jim během ní podařilo alespoň vybudovat tábory smrti, i s pecemi na tuto „příjemnou“ oběť. Tehdy Židé kapitulovali v konfliktu s P-Ruskem a podepsali příměří. Příměří trvalo do roku 1933, kdy vznikla šance na druhou židovskou říši.

Nakonec v roku 1947 bol založen „dům Izraela“ za cenu „příjemné ohňové oběti šesti miliónů lidí IjaHavovi“. A tak, podle plánu, „… budou do tvého domu chodit králové celého světa dnem i nocí. Nebudeš mít dveře zavřené… budou ti nosit své zlato a cennosti a svůj lid do tvého otroctví a budou se ti klanět a sloužit ti…”
Takže, nic nové. Toto všechno má i odvrácenou stranu a o ní už křičí nejmocnější kabalisti…

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.