Advokátka Donalda Trumpa na tiskovce detailně popsala software na falšování nejen amerických voleb!

21. 11. 2020 | YouTube kanál AE News

Sidney Powell na tiskové konferenci v centrále Republikánské strany dne 19. listopadu 2020 popsala volební software v USA a jeho původ vedoucí do Venezuely a dokonce až do Londýna k pravé ruce George Soro*e.

~~~

Podrobný související článek:

Advokátka Donalda Trumpa na tiskové konferenci vylíčila, jak se falšovaly americké prezidentské volby pomocí hlasovacích strojů, na kterých běží software vyrobený původně pro Hugo Cháveze firmou, kterou ovládá pravá ruka George Sorose!

Do strojů lze zadávat povely pro překlápění hlasů pomocí nastavených koeficientů pro každého kandidáta, operátoři dostávali školení, jak zahazovat hlasy pro Donalda Trumpa, jak ručně vkládat stovky tisíc umělých hlasů, jak skenovat hlasy s předtištěnými puntíky pro Joea Bidena! Záhadné mlčení vládních úřadů naznačuje, že systém používá CIA ve světě na ovlivňování voleb jinde!

Globalisté dostávají pomocí peněz a manipulování voleb k moci své lidi, myšleno Antifu, BLM a pirátské strany po celém světě

A proto není zájem dělat vlny okolo firem Dominion, Smartmaitc, Sequoia a dalších, které skrze spletence firem vedou přes Venezuelu až do Londýna k siru Malloch-Brownovi a k Georgi Sorosovi, ale i k jeho Antifě, kterou hlavně v USA štědře sponzoruje. No, jak myslíte, že se Ivan Bartoš a jeho Piráti dostali v roce 2017 v ČR do poslanecké sněmovny? Rozbili doma prasátka a složili se na volební kampaň za několik stovek milionů, že až i miliardáři Babišovi to vrtalo hlavou, kde na to vzali?

Nenechte se vysmát, bez podpory kapitálu od oligarchů, globalistů anebo od lidí jako je Soros se nikdo do českého Knessetu nedostane. Ani Okamurova SPD, viz. naše investigativní články. Čas od času se stane, že by se do funkce nebo do parlamentu mohl dostat někdo, kdo je pro světové sionisty opravdu nebezpečný, neuplatitelný, má obrovskou podporu goyim. Takový člověk buď skončí jako JFK, anebo se volby musí opakovat, anebo jsou volby ukradeny.

Více v celém článku…

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud, Zajímavá videa se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.