Konceptuální moc

Konceptuální moc – moc lidí, kteří jsou schopni vypracovat koncepci organizace života společnosti a zavést ji do reálného procesu společenského samořízení. Je svým charakterem samovládná, neboť vychází z individuálních kvalit lidí. Kromě toho je konceptuální moc také mocí samotné koncepce nad společností.

Termín „konceptuální moc“ zahrnuje dva smysly:

  • zaprvé je to individuální moc lidí, kteří jsou schopni vypracovat koncepci organizace života společnosti a zavést ji do reálného procesu veřejného samořízení;
  • zadruhé je to moc samotné koncepce nad společností nepodmíněná osobnostmi těch či oněch lidí.

Pro vypracování koncepce je potřeba mít přístup k informacím a principům Všehomíra. To umožní stanovit světonázor pro řízení a správu společnosti a lidí na různém úrovni vědomí. Je-li světonázor v souladu s Boží vůli, pak podporuje poznání a tvořivost.

Na základě osvojení této koncepce si lidé budují – individuálně i společensky – své „standardní automatismy“ rozpoznávání dílčích procesů v plnosti a celistvosti Všehomíru, a tvoří si ve svém vědomí hierarchii uspořádání procesů i jejich vzájemné vloženosti. Koncept poznání a tvořivosti je základem kultury myšlení, konceptuální autonomie a ucelenosti řídící činnosti, včetně vnitřní společenské svrchovanosti jak v hranicích regionu, tak i v globálních měřítkách.

V Koncepce obecné bezpečnosti (KSB) bylo zpracováno mnoho nástrojů, které popisují principy fungování lidstva v rámci Všehomíra (částečný popis Konů Stavby Světa). Toto vědění se dává všem ve prospěch, kdo chtějí znát a chápat více, než dav.

vsevidouci oko a planeta s globalisty

Právě současný davově-elitářský Systém si vyšší vědění uzurpuje jen pro sebe. Pro samotný dav uvolňuje jen střípky – nemyslete si tedy, že na středních a vysokých školách dostanete ucelený popis naší Reality; to se vyučuje pouze na elitních západních univerzitách pro globalisty, politiky, ředitele korporací a jejich nejvyšší manažery.

Na běžných školách nenajede úplné rovnice a principy zahrnující volné energie a nezbytnou nejjemnější substanci hmoty etér, správnou kosmologii zasazení planety Země ve vesmíru, celostní léčení, ztracené Dějiny Bílé rasy, principy manipulace a ovládání lidí, princip Boží vůle a ani správný postup Duchovního poznání.

Podle toho, kdo a jaké síly řídí společnost, můžete pochopit mnohé – zejména vystoupit z ovládaného a nevědomého davu otroků. Popis řízení společnosti je dán v tzv. Prioritách a prostředcích řízení podle KSB, kde na nejvyšší pozici ovládání davu je úroveň Světonázorová (SVĚTOponímanie, METODOlogie, filozofie vzdělávání).

Nejvyšší priorita řízení umožňuje rozpoznat „všeobecný chod věcí“ celostně a v plnosti, jejich uspořádání, provázanost a vzájemnou vloženost, řídí procesy a jejich směřování. Způsob vytváření SVĚTONÁZORU se děje skrze VZDĚLÁVÁNÍ. Kdo řídí v současné společnosti přístup k dětem a co se do nich vkládá? Sračky a nebo skutečné hodnoty? Záleží jen na tom, zda toto úplné vědění a moc vlastní pouze úzká zvrácená „elita“ a ve své zvrácené podobě zotročuje lidstvo, a nebo je skutečné vědění přístupno celé společnosti pro její maximální růst a rozvoj.

Související články:

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.