Trhák světového zákulisí: “Pozor, test na COVID -19 je infikován!”

Z poměrně dlouhého článku uvádíme na webu Slovanskakosile.cz nejdůležitější jeho části.

Speciály CFP! / zdraví | 30. duben 2020 | Autor Murad Rakhimov, novinář, Mgr. oboru public relations, bývalý zaměstnanec amerického rozhlasu Svobodná Evropa – RFE (Radio Free Europe).

30. března populární britské noviny The Telegraph informovaly o šokující zprávě, která vyšla pod názvem „Zpoždění testování na koronavirus vzniklo poté, co v testovacích soupravách na koronavirus byl nalezen COVID-19“

Podle tohoto článku informovala dne 30. března lucemburská zprostředkovací společnost EUROFINS (odpovědná za dodávku a zajištění kvality testů pro COVID-19) vládní laboratoře Velké Británie o tom, že ve své zásilce testovacích sad našla koronavirus. Oficiální zpráva společnosti uvádí, že virus byl nalezen v klíčových složkách testu, konkrétně v sondách a kapslích dodávaných ze Spojených států.

EUROFINS také informovala o nálezu koronaviru u některých dalších zprostředkujících společností, kterým dodávali testovací soupravy zaoceánští partneři. Nicméně, společnost se zdržela toho, aby sdělila jména svých dodavatelů vyrábějících nakažené zboží. Mezi majiteli společnosti tak zřejmě zavládl pud sebezáchovy a rozhodli se nebýt spolupachateli při šíření viru takto zákeřným způsobem.

Ať už byl důvod nálezu jakýkoli, takováto zpráva by měla způsobit všeobecný úlek a pohoršení a proměnit se v mezinárodní skandál – a samozřejmě se následně stát příčinou rozsáhlého trestního vyšetřování. To se však nestalo a pravděpodobně se také nestane.

Od zveřejnění tohoto článku uplynul téměř měsíc. Nicméně, šokující zprávy se rozhodly zcela obejít mezinárodní a národní mainstreamová média.

V nedávném rozhovoru se vedoucí britského testovacího týmu na COVID-19, John Newton, o tomto vážném incidentu ani nezmínil. Navíc oznámil záměr Spojeného království nepřestat dodávat americké, ale naopak přestat dodávat čínské testy, které jsou již k dispozici v množství 3,5 milionu kusů! Pokusil se vysvětlit toto rozhodnutí jejich „nízkou kvalitou“… (Odkaz: https://www.opindia.com/2020/04/chinese-coronavirus-antibody-testing-kit-not-fit-for-use-uk)

Ptáte se, proč se tohle děje? Přemýšlejte o tom proč. Nebojte se připustit ani tu nejvíce konspirační verzi – a budete blízko pravdě…

Často jsem přemýšlel, proč se v takových zemích, jako je Itálie a Španělsko, jejichž populace již měsíc a půl sedí v podmínkách přísné karantény, úmrtnost na COVID-19 nijak nesnižuje?

Po celou tu dobu se počet úmrtí v těchto zemích pohybuje denně od 500 do 800 lidí.

Podle názoru nejuznávanějších odborníků je však inkubační doba v průměru 14 dní. Pokud ano, pak by – bez ohledu na to, jak by byli lidé pozdě diagnostikovaní – po dvou týdnech mělo dojít k prudkému poklesu úmrtnosti. Avšak z nějakého důvodu se tak neděje. Zdá se, že jsme právě získali vodítko k tomuto záhadnému jevu. Lidé jsou s největší pravděpodobností neustále infikováni právě testy na COVID-19 !

V dnešní době vypadá tato verze pro některé země jako nejlogičtější a nejpravděpodobnější. Můžeme s jistotou dodat, že tento seznam byl nyní doplněn o země jako Francie, Velká Británie a USA. Ve prospěch této verze nyní hovoří zcela konkrétní skutečnosti: testy jsou infikovány ve velkém měřítku a úřady se přesto nijak zvlášť neznepokojují.

Myslíte si, že se jedná o konspirační teorii? Nebo spiknutí? Říkejte tomu jak chcete, ale není to pouze čistá teorie! Teorie přestává být pouhou teorií, jakmile ji potvrdí skutečnost, bez ohledu na to, jak neočekávaná nebo nepravděpodobná se může jevit. A to je přesně to, co se v tomto případě stalo.

Nepředpokládám, že ve všech zemích jsou testy na koronaviry infikovány. Snad existují země, které mohou odmítnout pomoc „milosrdných“ zámořských dodavatelů a vyvinout své vlastní bezpečné certifikované testy. Díky Bohu! Bohužel, pokud některé země nemají takovou možnost a rozhodnou se využít velkorysost takových „lidumilů“ (kteří již dlouho slaví úspěchy v laboratorních experimentech s podobnými viry), pak se můžeme pouze modlit o osud jejich občanů.

V tomto okamžiku musíme čtenářům připomenout některá důležitá fakta o tomto viru. Přestože se termín „lidský koronavirus“ objevil v lékařském jazyce již v roce 1931, samotný virus (tj. jeden z jeho druhů HCoV-229E) byl poprvé izolován u lidí teprve v roce 1965. Až donedávna se odborníci neodvážili narušit genovou strukturu koronaviru, aby náhodou nespustili nějaké mimořádně nebezpečné nekontrolovatelné změny.

~~~

Co se týče společnosti Pirbright konkrétně, tak je to soukromá společnost, kupodivu financovaná těmi nejuznávanějšími strukturami jako je Světová zdravotnická organizace (WHO), Evropská komise, Státní rada pro výzkum biotechnologií a biologických věd Velké Británie, Bill a Melinda Gates Foundation atd…

~~~

Na západě však žádný z orgánů nežádá o vyšetřování. Naopak, dva dny po této zprávě samozvaný „spasitel lidstva“ Bill Gates ve svém rozhovoru v americké televizní show „Daily Show“ předložil myšlenku provést univerzální testování lidí na koronavirus za účelem „zajištění jejich bezpečnosti“. Podle něj by mělo následovat univerzální očkování po celém světě.

Jeho myšlenku společně s některými dalšími úředníky převzal Anthony Fauci, ředitel Národního institutu alergií a infekčních nemocí Spojených států. A je to ten stejný Fauci, který přežil pět amerických prezidentů jako jejich zdravotní poradce. V USA se od 80. let zvýšil počet povinných vakcín pro nezletilé z počtu 7 na 74! A co je zvláštní, americká populace se během té doby změnila na nejvíce nemocný národ na světě trpící různými typy nemocí. Zejména nemocemi jako je autismus, deprese nebo astma, Alzheimerova choroba atd. Například počet autistů v 80. letech ve Spojených státech byl pouze 1 z 10 000, nyní je toto číslo 1 z 54! Jak se vám líbí takové „výhody“ očkování? Během této doby se počet dětí do 18 let trpících depresí zvýšil z 2 na 25! 25 člověk na každých 100 obyvatel! Lidé se tak umělým způsobem transformují na chodící rezervoáry nemocí, takže jejich problémy mohou být přeměněny na stálý zdroj zisku a zároveň mohou být udržováni na otěžích pěkně nakrátko.

Z pohledu lidí jako Gates nebo Fauci zní tato myšlenka v jistém smyslu logicky: nejprve nakazit co nejvíce lidí pomocí samotných testů (ale nejen díky nim), a potom přijít jako „spasitel“ s injekčními stříkačkami naplněnými dalšími překvapeními…

Není pochyb o tom, že vakcína se vynalezne. Vždyť, jak jsem již uvedl výše, už v roce 2015 se v patentovém dokumentu praví, že virus, který vynalezli, se může použít jako vakcína! Nebo na to už zapomněli? Pokud ano, budeme také předstírat, že jsme zapomněli a uvěřili slovům Billa Gatese, který nás ujistil: „Již sedm NAŠICH společností pracuje na vakcíně!“

~~~

~~~

Celý článek: www.czechfreepress.cz/zdravi/trhak-svetoveho-zakulisi-pozor-test-na-covid-19-je-infikovan.html

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.