VIDEO: Český primář ze soukromé kliniky ve Švýcarsku potvrdil informace Aeronetu a ptá se, proč jsou lidé nuceni nosit roušky, když dlouhodobým nošením si lidé poškozují vlastní zdraví!

VIDEO: Český primář ze soukromé kliniky ve Švýcarsku potvrdil informace Aeronetu a ptá se, proč jsou lidé nuceni nosit roušky, když dlouhodobým nošením si lidé poškozují vlastní zdraví! Pozitivně otestovaní lidé na Covid-19 bez příznaků nemoci by ve skutečnosti měli ostatní lidi imunizovat podobně, jako bezpříznakoví nositelé chřipky imunizují širokou veřejnost proti chřipce! V Česku začíná znovu propukat nákaza, ale ve skutečnosti jde pouze o pozitivně testované osoby, které ale až na výjimky nejsou nemocné! Celé to směřuje k povinným covidovým pasům ve společnosti!

Ještě nejsme ani v polovině prázdnin a v České republice podle všech indicií začíná propukávat tzv. Druhá vlna Covidu-19, kterou už dopředu a s velkým předstihem na jaře tohoto roku předpovídal Bill Gates. Česká vláda zatím situaci omlouvá tím, že se jedná o lokalizovaná ohniska nákaz v regionech, ale podle posledních informací se objevují pozitivně testování lidé i v podnicích a závodech ve všech regionech České republiky a podle všeho to vypadá, že už měsíc srpen s velkou pravděpodobností přinese obnovení různých opatření a karantén, případně i opětovné uzavírání státních hranic. Hlavní příčinou tohoto stavu je šílenství s testy, které měly být už dávno zastaveny a testy zničeny ve spalovnách. Tato šaškárna ovšem pokračuje a tak platí jednoduchá rovnice, že čím více testů, tím více Adidas, tedy pardon, tím více pozitivně otestovaných.

V pátek jsme na Aeronetu přinesli exkluzivní svědectví [1] české krajanky z Floridy, kde celá rodina bratra jejího manžela onemocněla během 24 hodin Covidem-19 poté, co podstoupili odběrové testy v Clermontu na Floridě. Nejhůře je na tom 51-letý otec rodiny, který je ve vážném stavu a na plicním ventilátoru v nemocnici. Masová hysterie v USA dohnala miliony Američanů k tomu, aby nasedly do aut a odjely k odběrovým testovacím kioskům a centrům, kde ve dlouhých motokolonách čekají na podstoupení testu.

Jiní lidé ovšem využívají služeb rodinných lékařů, kdy se objednají do ordinace ke svému lékaři, a ten je otestuje bez čekání ve frontách u veřejných kiosků. Svědectví paní Karolíny však potvrdilo, že v USA je situace opravdu hrozivá, protože s vysokou pravděpodobností se zdá, že mnoho stěrových testů v USA je kontaminováno aktivními kmeny viru v takové míře, kdy dochází k propuknutí plné nemoci do 24 hodin po podstoupení testu.

Virová nálož a propuknutí nemoci v děsivě krátkém čase od negativního testu a zdraví bez příznaků, až do spuštění autoimunitní reakce a zápalu plic

Něco takového je možné pouze v případě, že testovaný subjekt dostane tzv. “plnou virovou nálož” do svého těla, což v případě Covid-19 představuje zhruba 50 až 120 milionů virů Sars-Cov-2, u starších osob nad 50 let věku to podle všeho může být i méně. Pokud se do lidského těla dostane taková virová nálož naráz, vzniknou podle našeho kolegy a lékaře dvě možné reakce organismu. První reakcí organismu bude skokové zvýšení teploty lidského těla, protože imunitní systém člověka začne bojovat proti viru zvyšováním tělesné teploty.

Lidské tělo začne produkovat obrovské množství imunoglobulinu s cílem zastavit napadání lidských buněk virovou náloží. Tato odezva organismu však může vést k velice nebezpečnému jevu, a to ke vzniku autoimunitní reakce, kdy imunitní systém začne útočit, prudce zvyšovat teplotu a produkci imunoglobulinu a začne útočit na orgány v těle, kde se nachází vysoké množství virové nálože. V případě virů rodiny SARS takovým místem a orgánem v lidském těle jsou plíce.

Při vypuknutí autoimunitní reakce začne tělo produkovat tolik imunoglobulinu v plicích, že dojde k akutnímu zápalu plic, k pneumonii. Člověk začne vykašlávat černé hleny z krku, což je sražená plicní krev. Propuknutí pneumonie za krátkou dobu 24 hodin lze přisoudit pouze jediné příčině, podle našeho kolegy, lékaře, a to propuknutím mohutné autoimunitní reakce v plicích poté, co tělo bylo náhle a šokově vystaveno mohutné virové náloži. Imunitní systém člověka totiž překvapivě funguje a pracuje zcela logicky, jako počítač.

Pokud je virová nákaza postupná a inkubační okno je široké v řádu několika týdnů, tělo bojuje s virem lokálně a mírně. Pokud je však tělo vystaveno mohutné virové náloži naráz, která se dostane respiračními cestami po provedení kontaminovaného stěru do plic, potom skutečně u lidí ve středním a pokročilém věku hrozí propuknutí autoimunitní reakce v plicích a vzniku pneumonie. To je podle našeho kolegy jediné vysvětlení toho, k čemu došlo v Clermontu na Floridě v popisované události v našem pátečním článku. Otázkou teď je, kolik takto vyrobených pacientů bude v USA v srpnu, v září a v dalších měsících před prezidentskými volbami.

Český primář ze Švýcarska to řekl naplno, roušky škodí a politici hrají s námi nějakou divnou hru

A podobnou otázku si můžeme položit i v Evropě, kolik dalších tisíc nemocných se objeví v dalších dnech a týdnech v ČR, když Česká republika nadále pokračuje ve zběsilém a nesmyslném testování, kdy epidemiologové jako šílení jezdí po celé republice a testují tisíce a tisíce lidí v naději, že najdou pozitivní jedince a číslo pozitivně testovaných tak v ČR utěšeně poroste, protože to je přesně to, o co usiluje farmaceutická lobby. A přesně o totéž usilují i rouškové sekty v ČR, které si z hadru na hubě udělaly nové politikum a novou politickou korektnost. A právě nošení roušek zpochybnil a zkritizoval český lékař, který pracuje v zahraničí. Ten totiž nedávno natočil video, kde se obrací na české lékaře s dotazy, jak je možné, že lidé jsou nuceni nosit roušky, když ty ve skutečnosti škodí člověku, pokud nosí roušku delší dobu.

MUDr. Václav Jordán pracuje jako primář gynekologicko-porodnického oddělení v nemocnici Schiers ve Švýcarsku. Kromě toho je atestovaným lékařem urgentní medicíny a doktorem věd v oboru medicíny katastrof. Je ale také absolventem CEVRO Institutu, kde absolvoval studijní program MPA – Bezpečnostní a krizový management. V natočeném videu v úvodu tohoto článku překvapivě opakuje teze a informace, které jsme přinesli v našich článcích na Aeronetu na jaře tohoto roku a vysvětluje veřejnosti, že roušky při dlouhodobém nošení oslabují člověka a jeho imunitu, protože člověk zpátky nadechuje své vlastní viry, ale rouška jako taková zabraňuje imunizaci obyvatelstva.

MUDr. Václav Jordán se ptá, proč se umisťují do karantén pozitivně testované osoby, které ale netrpí žádnými projevy nemoci? Jak sám připomíná, to není nic překvapivého, protože totéž je naprosto přirozené u epidemií chřipek, kde vysoké procento lidí v populaci by mělo pozitivní testy na přítomnost chřipky v těle, ale člověk žádnými horečkami a teplotami netrpí, nepociťuje žádné příznaky.

Roušky povedou k zamezení imunizace obyvatelstva přirozenou cestou, zůstane jenom cesta farmaceutická, která není bez rizik, a která je placená

Nikoho přitom nenapadne zavírat lidi s chřipkou do karantény, a už vůbec ne v případě, že nemají projevy nemoci. Stejně tak se ve videu pozastavuje nad tím, proč vlády jednotlivých zemí byly náhle tak ochotné najednou a zničehonic vypínat národní ekonomiky. Přesně nad tím jsme se už od počátku virové krize pozastavovali na Aeronetu, že to nedává žádný smysl.

Nošení roušek podle dr. Jordána povede k jediné věci, ke snížení imunizace lidí ve společnosti, protože populace nebude kvůli rouškám mít šanci vytvořit si přirozenou imunizaci tím, že lidé budou vdechovat vydechovat vzduch mezi sebou v prostředí, ve kterém se pohybují. K tomuto nám náš kolega a lékař, který naší redakci poskytuje odborná stanoviska, sdělil další zajímavý poznatek o imunizaci lidských plic, který je trochu nechutný, když se nad tím zamyslíte, ale ve skutečnosti je opravdu logický.

Plíce jsou totiž jediným místem lidského těla, resp. orgánem, kde se okolní vzduch dostává do přímého kontaktu přímo s naší krví. Nadechnutý vzduch se totiž v plicních sklípcích skrze difúzní membrány dostává přímo do lidské krve a molekuly plynů se navazují na hemoglobin, který potom plyny, především tedy kyslík, transportují krevním řečištěm k orgánům v těle, kde hlavním a největším odběratelem kyslíku je lidský mozek. Imunita lidského člověka se učí vytvářet si protilátky doslova při každém nádechu, kdy bílé krvinky kontrolují obsah látek v krvi.

Člověk tedy musí nadechovat do těla nejenom kyslík, ale nejrůznější viry a alergeny, aby si na ně tělo dokázalo vytvořit protilátky. Typickým příkladem alergií u lidí je situace, kdy jejich tělo po delší dobu nebylo vystaveno kontaktu s látkami nadechovanými do plic, proti kterým si tělo musí vyrobit protilátky. Proto malé děti, ale i dospělí lidé, kteří delší dobu žijí ve sterilním a dezinfikovaném prostředí, trpí alergiemi, protože jejich organismus si buď vůbec nevytvořil, anebo ztratil schopnost vyrovnávat se s látkami a alergeny v organismu.

Vdechování cizích výdechů je přirozenou vakcinací, kterou vymyslela příroda. A je zdarma, kupodivu!

Aby byl člověk zdravý, musí do svých plic nadechovat výdechy ostatních osob, protože kapénky ostatních osob obsahují nejen viry, ale i imunitními látkami oslabené viry, které se nachází v plicích člověka. A právě bezpříznakoví lidé s pozitivními testy jsou právě ty osoby, jejichž organismus obsahuje protilátky proti viru s takovou účinností, že u člověka vůbec žádná nemoc nepropukne.

Takový člověk má plíce plné nejen virů, ale zejména oslabených a deaktivovaných variant těchto virů, které jsou základem přirozené imunizace. Jakmile druhá osoba tento vydechnutý vzduch od druhé osoby nasaje do svých plic, dochází k imunizaci člověka, protože ten nasaje nejen aktivní viry, ale i zničené a oslabené viry, které byly napadeny imunitními látkami v těle druhého člověka a slouží pří vdechnutí jiným člověkem jako přírodní vakcína.

Vakcíny jsou totiž založeny na principu importu oslabených virů do lidského těla, proti kterým si tělo už potom umí samo protilátky vyrobit. Málokdo však z laické veřejnosti ví, že přesně toto samé očkování je prováděno mezi lidmi každý den, když lidé s protilátkami vydechují z plic v kapénkách oslabené nebo zlikvidované viry. Kdokoliv je potom vdechne, tak je de facto úplně zdarma a navíc přírodní cestou a zcela bezpečně vakcinován.

Jenže, tato přírodní vakcinace ve společnosti má jednu brutální vadu z pohledu elit. Je totiž úplně zdarma. Nelze z ní profitovat, generovat zisky farmaceutickým firmám, nelze si ji patentovat, nelze ji licencovat, nelze ji zabalit do lahvičky a prodávat, nelze ji mandatorně dávkovat. Nevědomost lidí je zlatým dolem pro Big Pharma společnosti. A nemyslete si, politici v tom jedou s nimi, protože o ten vývar z tohoto podvodu se společně podělí. A vrcholem procesu budou covidové pasy, které budou povinné, protože v nich budou údaje o testech na Covid-19 a o vakcinaci proti Covid-19. Proto patří velký díky panu doktorovi ze Švýcarska, že se nebál o tomto takto veřejně natočit video.

-VK-

Šéfredaktor AE News

~~~

Zdroj: https://aeronet.cz/news/video-cesky-primar-ze-soukrome-kliniky-ve-svycarsku-potvrdil-informace-aeronetu-a-pta-se-proc-jsou-lide-nuceni-nosit-rousky-kdyz-dlouhodobym-nosenim-si-lide-poskozuji-vlastni-zdravi

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.