Hlasovací lístky v amerických volbách byly tajně označeny vodoznakem, schyluje se k zatýkání!

Lis 6, 2020 | Aeronet.cz

Bývalý zpravodajský důstojník CIA odpálil na Infowars bombu, že Joe Biden a Demokratická strana se ocitli ve středu Trumpem nachystané Sting operace na odhalení plánu demokratů a Deep State na zfalšování amerických voleb! Trump tajně nařídil před volbami označit korespondenční hlasy kryptografickým vodoznakem na bázi technologie Blockchain, která umí zachovávat a ukládat nezfalšovatelné informace o distribuci lístků. Trump na svém Twitteru už v červnu odhalil, že o podvodu demokratů ví všechno! Za operací stojí zřejmě QAnon, komunita vlastenců ve vládních kruzích! Bidenovi a dalším hrozí zatčení!

Rozhovor portálu Infowars s agentem CIA Stevem Pieczenikem:
„Lístky jsou označeny vodoznaky, Biden o tom neví.“

Video bylo na YouTube k 8.11.2020: „Toto video bylo odstraněno kvůli porušení Smluvních podmínek YouTube.“ Proto jej můžete shlédnout na náhradním odkazu na Facebooku Pouze ten, kdo zná svou minulost, zná svůj směr a svou budoucnost nebo je pořad ke stažení na Ulož.to.

Americký server Infowars přinesl včera výbušnou reportáž v podobě svědectví Dr. Stevea Pieczenika, bývalého náměstka ministra zahraničí Henryho Kissingera v Carterově vládě a agenta americké CIA, který s povolením tajných služeb a skupiny lidí z okruhu vlastenců v Bílém domě a ve Washingtonu odhalil, že současná povolební krize s počítáním hlasů a naprosto nepochopitelnými počty hlasů pro Joea Bidena, které někde i převyšují 100% voličů ve volebních okrscích, je důsledkem připravené Sting operace, což je označení tajných služeb pro provokační akci, která má přinutit nepřítele nebo protivníka, aby se dopustil trestných činů, případně jiných chyb, které následně je možné proti němu použít a odhalit ho, obvinit a odsoudit, případně zlikvidovat. Připravil jsem pro vás česky otitulkované video s touto reportáží nahoře v úvodu článku.

Celý článek: https://aeronet.cz/news/video-byvaly-zpravodajsky-dustojnik-cia-odpalil-na-infowars-bombu-ze-joe-biden-a-demokraticka-strana-se-ocitli-ve-stredu-trumpem-nachystane-sting-operace-na-odhaleni-planu-demokratu-a-deep-state

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.