AntiCovidový souhrn zpráv za listopad 2020 (2. část)

Zavařování brány Úřadu slovenské vlády je symbolem konce svobody a volného pohybu v éře Starého světového řádu!

Lis 17, 2020 | American European News

Slovensko je pouze v pilotním projektu „covidizace“ společnosti v čele s pomateným pilotem, ale v zákulisí globální moci už je rozhodnuto o dalších krocích! Boris Johnson na tajné virtuální schůzce v Londýně hostil předáky světových farmaceutických firem v čele s Billem Gatesem a řekl jim, že během předsednictví G7 prosadí Londýn opatření očkování ve všech vyspělých zemích! Američtí lékaři již publikovali dokument, za jakých podmínek budou očkování povinná, nejenom očkování na COVID-19, ale i na další viry a pandemie, které by prý mohly přijít.

Lidé bez očkování a testování budou lidmi bez práv, nebo s omezenými právy na pohyb, na zaměstnání, na cestování, tak v tom okamžiku končí Starý světový řád, jak jsme ho dosud všichni znali. A pokud nevíte, co je to Starý světový řád, tak ten se řídí zákonem a právem na základě Charty lidských práv OSN. Nový světový řád se řídí genderovou, rasovou a sociální rovností. Tyto 3 pilíře tvoří tzv. Trojprinicp neomarxismu. Oba dva řády sice zní podobně, ale přitom jsou diametrálně odlišné. Ve Starém řádu je trestné pouze to, co překračuje zákon ve světě práva.

V Novém světovém řádu bude trestné vše, co bude narušovat genderovou, rasovou nebo sociální rovnost, tedy Trojprincip. V novém společenském řádu už nebudou rozsudky nad lidmi vynášet soudy ale média, presstituční tisk, televize, sociální sítě a hlavně nadnárodní korporace. Budou vynášet rozsudky i tresty, nařizovat zákazy, rušit služeb za trest, prostě cancel culture procesy. Jak děsivé to bude mít dopady, to vidíte na Slovensku.

Pokud Slováci přistoupí na orwellovské tvrzení, že „ochrana zdraví je víc než svoboda jedince“, potom se na jaře dočkají Mengelovského koncentráku s povinným očkováním a gestapem před každým obchodem, v každém autobusu MHD, na každé ulici.

Celý článek: Aeronet.cz/news/video-zavarovani-brany-uradu-slovenske-vlady-je-symbolem-konce-svobody-a-volneho-pohybu-v-ere-stareho-svetoveho-radu-slovensko-je-pouze-v-pilotnim-projektu-covidizace-spolecnosti

 


MF ČR přidělilo v únoru televizním stanicím TAJNOU DOTACI na Kampaň Covid-19 ve výši 6 miliard korun

17. listopad 2020 | Konceptualcz

V Otázkách – Odpovědích z 2. listopadu 2020 Valerij Viktorovič Pjakin mluví o tom, že epidemie byly na Zemi vždy, ale co nebylo, to je hysterie, která se kolem epidemie vytáčí a že účelem hysterie v Rusku je odstranění Putina. Dále Valerij Viktorovič mluví o tom, že Covid hysterii v Rusku roztáčí zejména podpinďosníci.

A to je vlastně to, proč se o tom píšu. Ruský kamarád, který pracuje u … v Moskvě mi dělil diskrétní informaci, že v některých evropských státech byly přiděleny televizním stanicím tajné dotace a to právě na roztáčení Covid hysterie. Konkrétně, že Ministerstvo financí České republiky přidělilo v únoru tohoto roku televizním stanicím TAJNOU DOTACI na Kampaň Covid-19 ve výši 6 miliard českých korun.

Zajímavé že? 6 miliard českých korun není zanedbatelná částka a určitě se s ní dají dělat velké věci. A zde právě vzniká otázka, co mají za lubem Naše Řídící Struktury, které svým nástrojem, Babišovou vládou roztáčí Covid hysterii. Pjakin říká, že v Rusku Covid hysterii roztáčí zejména podpinďosnici a u nás Covid hysterii naopak roztáčí globalisti, což zrovna dohromady nejde.

O co může jít? Může jít o využití objektivních okolností NŘS, kdy NŘS rozpoutají Covid hysterii, pomocí které pak dostanou národ, kam chtějí. To se mi zdá asi nejpravděpodobnější, ale pozor, potom se z pohledu KOB jedná o silný manévr a může dojít ke ztrátě řízení. Může též jít o součást volební kampaně našeho minulého a budoucího presidenta, kdy nejprve pomocí hysterie doopravdy rozpoutají pandemii (minimálně hysterii) a pak přijde zachránce národa a budoucí president Václav Klaus, pandemii zkrotí a zato ho všichni zvolíme presidentem a budeme žít šťastně až do smrti, ale také může jít úplně o něco jiného nebo o vše zmiňované dohromady.

Zatím je jasné jen, že NŘS mají zájem na rozpoutání co největší hysterie a na to konto uvolnily 6 miliard českých korun. Čas ukáže!

Za Konceptuál CZ Milan Makový

 


NEDĚLNÍK ADAMA B. BARTOŠE (XIII.) DĚTI VE ŠKOLE V ROUŠKÁCH? ANI NÁHODOU

19. listopad 2020 | abb, nd | Adam B. Bartoš

Spojené státy banánové nám předvedly demokracii jak řemen. Svátek demokracie – tzv. volby – se staly výsměchem lidu. Desetitisíce příznivců Trumpa navštěvovalo předvolební mítinky prezidenta, na dementního pedofila Bidena chodily jen desítky lidí. Přesto se stal zázrak, a podle médií to dopadlo přesně opačně – Biden prý zvítězil, ačkoli Trump získal pro republikány možná nejvíce hlasů v celé americké historii vůbec. Jak mohlo k této nelogičnosti dojít? Asi proto, že mrtví vstali z hrobů a hodili to dvojici Biden-Harris (ale do obou komor Kongresu překvapivě vůbec nehlasovali)? Sčítací mašiny překlápěly hlasy od Trumpa k Bidenovi o sto šest a kde to nešlo mašinami, vozily se balíky s desetitisíci „korespondenčních hlasů“ pro Bidena, případně se horem pádem pro Bidena ručně vyplňovaly prázdné hlasovací lístky (proto to přerušování sčítání).

Podobně je ve hvězdách i osud Covidu. I Trump naznačoval, že když volby vyhraje, uvidíme Covid najednou na zázračném ústupu. Asi něco tušil – že covidová hra byla rozehrána i proto, aby umožnila podmínky pro jeho odstavení. Trump vyhrál, vítězství mu sice zatím upírají, a tak se vše natahuje, takže i Covid vlastně neví, zda má nebo nemá řádit, respektive zdejší politické figurky si nevědí rady, jaká čísla zmatené veřejnosti předkládat. A tak, třebaže před volbami šla covidová čísla raketově nahoru, po volbách se najednou čísla – světe div se – začala zlepšovat. To je ale náhodička, že? A to ještě není Trump oficiálně znovuzvoleným prezidentem. I tak se přesto někdo asi chytl za nos a připravuje si cestu, jak z Covidu ven?

Jenže dokud se v Americe nezačne za ten volební megapodvod masově zatýkat a tahanice o volby se bude ještě déle natahovat, omezení svobod, které nám politici vnutili a které se jim tak zalíbilo, bude i nadále trvat a možná se bude i prohlubovat.

Někdy mám pocit, že si z nás dělají blázny. Nejprve to vypadalo, že se děti do škol jen tak nevrátí a najednou, po amerických volbách, se mají vrátit tak rychle, že jsou z toho zaskočeny školy i rodiče. A školy – poněkud překvapivě – řeší, jak se s tím vypořádat, že děti půjdou do školy. Co je na tom, proboha, za problém? Připomíná to silničáře, kteří jsou každý rok zaskočeni prvním sněhem.

Celý článek: www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/nedelnik-adama-b-bartose-xiii-deti-ve-skole-v-rouskach-ani-nahodou.html

 


Balení vakcíny na COVID-19 od firmy AstraZeneca

19. listopad 2020 | otevrisvoumysl.cz

Přepis: Vysíláme živě na We Are Vaxxed na Instagramu. Takže lidi, máme tu pár informací, které si pečlivě vyslechněte. Toto jsou fakta. Chci, abyste to všude šířili, kopírovali. Cokoliv bude nutné, protože se to bude cenzurovat. Toto jsou fakta, sdílejte je se všemi svými skupinami, s kýmkoliv, kdo si do sebe nechce dávat fragmenty tkání z potracených lidských plodů nebo nechat měnit svou DNA. Toto jsou fakta, toto je balení vakcíny COVID-19 od firmy AstraZeneca. Přímo před vámi, podívejte se na to. Podívejme se na to – teď se nezabývejme složením.

Celý článek: www.czechfreepress.cz/zdravi/baleni-vakciny-na-covid-19-od-firmy-astrazeneca.html

 


Světový virolog tvrdí, že koronavirus je „největší podvod, jaký kdy byl spáchán na nic netušící veřejnosti“

20. listopad 2020 | www.czechfreepress.cz

Špičkový odborník na virologii a patolog Dr. Roger Hodkinson řekl vládním úředníkům v USA na veřejném slyšení, že současná krize s koronavirem je „největším podvodem, jaký kdy byl spáchán na nic netušící veřejnosti“.

“Existuje naprosto nepodložená veřejná hysterie vyvolaná médii a politiky, je to pobuřující, jedná se o největší podvod, jaký kdy byl spáchán na nic netušící veřejnosti,” řekl Hodkinson. Dále řekl, že sociální distancování je naprosto zbytečné a vyzval k okamžitému opětovnému otevření společnosti, aby se zabránilo ohromujícím škodám.

Papírové a látkové masky jsou k ničemu a jsou směšné. Neexistuje žádný důkazní základ pro jejich účinnost. Vidět ty nešťastné, nevzdělané lidi – neříkám to v pejorativním smyslu – vidět tyto lidi chodit jako lumíky, kteří poslouchají jako hodinky bez jakékoli znalostní základny, je strašné. Kromě ochrany starších zranitelnějších osob nelze nic udělat pro zastavení šíření viru.“

Lékař také kritizoval nespolehlivost testů PCR a poznamenal, že všechny testy by se měly zastavit, protože falešná čísla „vyvolávají veřejnou hysterii“. Hodkinson uvedl, že riziko úmrtí pro lidi ve věku do 65 let bylo „jedno ze tří set tisíc“, a že je prostě „pobuřující“ uzavřít společnost kvůli obyčejné chřipce. “Jsem naprosto pobouřen, že to dosáhlo této úrovně, zítra by se to mělo zastavit,” uzavřel doktor Hodkinson.

Dr. Roger Hodkinson získal lékařské vzdělání a mnoho titulů na univerzitě ve Velké Británii v Cambridge (MA, MB, B. Chir.), kde působil jako vědecký pracovník na Corpus Christi College. Po pobytu na univerzitě v Britské Kolumbii se stal certifikovaným všeobecným patologem na Royal College (FRCPC) a také členem College of American Pathologists (FCAP). “

Zdroj: www.czechfreepress.cz/zdravi/svetovy-virolog-tvrdi-ze-koronavirus-je-nejvetsi-podvod-jaky-kdy-byl-spachan-na-nic-netusici-verejnosti.html

 


Petice proti restriktivním opatřením omezujícím svobodný výkon práce občanů ČR, proti omezování činnosti vzdělávacích zařízení, proti plošnému povinnému nošení roušek, proti nevyváženému informování o nemoci Covid 19

Vážení spoluobčané!

Děkujeme všem za vaše elektronické podpisy Otevřeného dopisu lékařů a dovolujeme si poprosit o podpis níže přiložené Petice která z něj vychází jako právně relevantní dokument. Bohužel, bez vašeho osobního podpisu nemusí Úřad vlády a Parlament České republiky brát vaše internetové podpisy na vědomí. Proto si vás dovolujeme požádat o následující:

– vytiskněte podpisový arch i předchozí strany
– podepište se modrou propisovací tužkou
– do 30.11.2020 prosím zašlete na adresu:

Petra Cihlářová
P.O.Box 6
19017 Praha 9

Posílejte prosím pouze podpisové archy, a to i kdyby na nich stál jeden či jen několik podpisů.

Celý článek: www.petice.com/a/290412

 


Epidemiolog Roman Prymula: Kdo se naočkuje, bude moct volně cestovat a být bez roušky

autor: Rudolf Šindelář | 21. 11. 2020 | ŽivotvČesku.cz

Současný plán Evropské unie mluví jasně o tom, že lidé, kteří se nechají očkovat proti koronaviru způsobující onemocnění covid-19, bude mít posléze příjemnější život. Podle epidemiologa Romana Prymuly, který pro ŽivotvČesku.cz nastínil závěry EU, bude mít takový jedinec výhody pokud půjde o cestovaní či nošení ochrany úst a nosu.

Evropská unie chce urychlit vznik vakcinačního průkazu, na kterém se pracuje přibližně dva roky. Zatím by se týkal pouze covidu-19.

Vysoká účinnost vakcíny umožní podstatně nižší proočkovanost proto, aby se cirkulace viru zastavila. Snaha EU je pozitivně motivovat očkované obyvatelstvo tak, že mu umožní volné cestování, nebudou muset být testováni ani nosit roušky. To může zájem výrazně zvýšit,” upřesnil pro ŽivotvČesku.cz uznávaný odborník Roman Prymula záměry, který by mohly být tím, co donutí lidi k očkování a zastavení epidemie.

Podle epidemiologa a bývalého ministra zdravotnictví je to v tuto chvíli tak, že mnoho lidé očkování podle průzkumu odmítá.

Stávající průzkumy ukazují, že velká část populace, někdy i více než 50 procent, se očkovat proti COVID nechce,” dodal pro ŽivotvČesku.cz Prymula.

Zatím není zcela jasné, kdy se vakcíny dostanou na trh. Mluví se o tom, že první zásilky by mohly být do konce roku, případně v úvodu nadcházejícího.

Senioři patřící do rizikové skupiny a lidé s vážnými chorobami jako je chronická obstrukční plicní nemoc, silně zvýšený krevní tlak, závažná onemocnění ledvin a jater, těžká cukrovka či výrazná nadváha by měli v rámci očkování proti koronaviru přijít první na řadu. Následně by vakcínu měli dostat zdravotníci bojující v první linii.

Zdroj: https://zivotvcesku.cz/epidemiolog-roman-prymula-kdo-se-naockuje-bude-moct-volne-cestovat-a-byt-bez-rousky

 


Rouška jako Symbol Poslušnosti

 


Vítejte v nebi (v.i.p. covid 19)

 


Ak by sa ľudia zvlčili, zatvoríme okresy a obmedzíme pohyb aj na Vianoce, uvažuje premiér

23.11.2020 | dennikslovensko.sk

Ďalšieho kola plošného testovania, ktoré bude pravdepodobne opäť nútene-dobrovoľné, by sme sa podľa indícií od premiéra mohli dočkať v období na sv. Mikuláša. Vianoce by sa ale vraj mali zaobísť bez obmedzenia pohybu a nezaočkovaným ľuďom by mohlo byť neskôr obmedzené právo cestovať.

Politik chtiac-nechtiac naznačil aj dátum ďalšieho kola celoplošného testovania, pričom by mohlo ísť o „mikulášsky“ darček. „Aj tie termíny na obstaranie antigénových testov sú stavané tak, aby to testovanie prebehlo takto o dva týždne… to plošné,“ skonštatoval šéf Obyčajných ľudí s tým, že samotný projekt antigénového testovania označil za „geniálne dielo“.

Celý článek: https://dennikslovensko.sk/66428/ak-by-sa-ludia-zvlcili-zatvorime-okresy-a-obmedzime-pohyb-aj-na-vianoce-uvazuje-premier

 


Pište poslancům: pozměňovací návrh k zákonu o očkování proti Covid-19

22. listopadu 2020 | Stavbeznouze.cz

Jak jsme psali, světlo světa spatřil návrh zákona o očkování proti Covid-19. Je v něm v podstatě jen jedno relevantní ustanovení, ze kterého vyplývá, že očkování bude „bezplatné“. (Což samozřejmě není pravda. Jen socialisté rozdávají zadarmo koláče, které ještě neupekli z těsta, jež snědli předtím, než vykynulo. Očkování jednoduše, stejně jako nesmyslné testy, zaplatíme my všichni, ale tohle super v těch prošustrovaných stovkách až tisícovkách miliard čert).

Prosíme všechny: pište všem poslancům a žádejte, aby byl do zákona o očkování proti covid zařazen další paragraf v tomto (nebo velmi podobném) znění:

„Očkování je dobrovolné. Podstoupení očkování nesmí být žádným způsobem vymáháno ani nesmí být očkováním podmíněn výkon základních lidských práv a svobod.“

Nenechte se odbýt. Jde o budoucnost vaši, vašich dětí, všech a všeho. Nenechte se odbýt, nedovolte, aby se poslanci nevyjádřili. Je to jejich povinnost a nesmí uhnout. Každý se musí rozhodnout právě teď, kde jsou jeho hodnoty.

Jedná se o pozměňovací návrh poslanců ….. k vládnímu návrhu zákona o očkování proti onemocnění COVID-19 a o změně zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Celý článek: http://stavbeznouze.cz/blog/piste-poslancum-pozmenovaci-navrh-k-zakonu-o-ockovani-proti-covid-19

~~~

Je dobré nečekat, než se tento pozměňující návrh dostane ke schvalování do Poslanecké sněmovny. Proto piště už nyní našim členům vlády a vhodným poslancům. Například na tyto maily:

Andrej Babiš (poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a předseda vlády)
Zvolen na kandidátce ANO2011
Mail: babisa@psp.cz

Jan Blatný (ministr zdravotnictví)
Mail: ministr@mzcr.cz

Robert Plaga (ministr školství, mládeže a tělovýchovy)
Mail: ministr@msmt.cz

Tomio Okamura (poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR)
Zvolen na kandidátce SPD
Mail: okamurat@psp.cz

Lubomír Volný (poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR)
Původně zvolen na kandidátce SPD, nyní od od 19. 3. 2019 je v klubu Nezařazení.
Mail: volnyl@psp.cz

S poslancem  Lubomírem Volným je domluveno sledování množství posílaných mailů a na jejich základě bude aktivně postupovat se svými blízkými kolegy tak, aby očkování proti COVID-19 bylo zcela dobrovolné.

Za web  www.slovanskakosile.cz Ing. Mojmír Mišun

 


Čínský prezident vyzval k zavedení mezinárodního trasovacího QR systému v mobilních telefonech…

Lis 23, 2020 | aeronet.cz

Čínský prezident vyzval k zavedení mezinárodního trasovacího QR systému v mobilních telefonech pro cestující na celém světě, který by umožňoval využívat Big Data nasbíraná pomocí modulů a sensorů v chytrých telefonech a podle toho by vytvářel “semafory” pro stovky milionů cestujících podle vzoru čínského Sociálního kreditu!

Bez aplikace by nebylo možné překračovat hranice, nebylo by možné cestovat letadly, vlaky, autobusy, loděmi, ani taxíky! Pokud byste aplikaci zabránili v přístupu k senzorům a modulům v telefonu, okamžitě byste tím aplikaci znehodnotili a byli byste považováni za netrasované osoby! Vznikne tak celosvětová databáze obyvatelstva pod záminkou trasování zdraví!

Celý článek: https://aeronet.cz/news/cinsky-prezident-vyzval-k-zavedeni-mezinarodniho-trasovaciho-qr-systemu-v-mobilnich-telefonech-pro-cestujici-na-celem-svete-ktery-by-umoznoval-vyuzivat-big-data-nasbirana-pomoci-modulu-a-sensoru

 


ŽALOBA NA LÉKAŘSKÝ SYSTÉM V ČR Z DŮVODU ODMÍTÁNÍ ÚČINNÉ LÉČBY ONEMOCNĚNÍ COVID

25. listopad 2020 | Václav Brabák | www.czechfreepress.cz

Lékařský systém, včetně České lékařské komory a WHO, soustavně znevažuje, zesměšňuje a odmítá uznat do širšího užívání lékařskou metodu, která prokazatelně zabírá i při těžkých průbězích koronavirové infekce – užívání oxidu chloričitého. Tento lék je v podstatě 100% účinný a má prokazatelně (lékařskými studiemi) ověřenou bezpečnost.

Navíc ho postupně zavádějí v mnoha zemích Latinské Ameriky, v Bolívii má státní podporu obou komor parlamentu, pro užívání ho již akceptovala i regionální vláda mexického státu Campeche, pracuje s ním více než 3 500 lékařů a zachránil život již desetitisícům lidí. Jeho jedinými nevýhodami je to, že je enormně levný, takže na něm farmaceutické firmy nemohou vydělat, a že úspěšně léčí.

Což znamená, že skupiny, které chtějí prostřednictvím koronavirové epidemie získávat politické výhody, omezovat občanská práva a nutit k očkovacím programům, se aktivně snaží, aby se tento lék nedostal do širšího povědomí.

Celá článek: www.czechfreepress.cz/zdravi/zaloba-na-lekarsky-system-v-cr-z-duvodu-odmitani-ucinne-lecby-onemocneni-covid.html

 


„Neskutečné!“ Advokátka Hamplová jde po údajích o covidu. Odpověď Hamáčkova ministerstva vás položí

25.11.2020 | cz.sputniknews.com

Vlivná advokátka Jana Hamplová si vyžádala od Ministerstva vnitra informace o úmrtnosti za posledních několik let. Místo statistik jí ale ministerstvo poslalo účet na několik desítek tisíc korun.

„Po mnoha letech jsem využila zákona o přístupu k informacím a požádala ministerstvo vnitra o údaj o počtu zemřelých v letech 2010 až 2020. Tedy o deset běžných údajů ze statistiky. Důvod je jednoduchý – chci si porovnat, zda je letos skutečně tak vysoký nárůst v souvislosti s covidem,“ napsala na úvod svého statutu na Facebooku Jana Zwyrtek Hamplová.

To, co následovalo, ale nečekala. Odpověď Ministerstva vnitra označila za „neskutečnou“.

„Dnes jsem dostala neskutečnou odpověď. Za těchto deset statistických údajů mám zaplatit 28.900,- Kč, že zpracování žádosti je prý náročné. Odborník žasne, laik se diví. Beru to jako bezdůvodné odmítnutí informace, a podle toho budu postupovat,“ napsala advokátka a dodala: „Jen se s vámi chci o tuto NEUVĚŘITELNOU věc, o které budu mj. informovat i ministra Jana Hamáčka, podělit. Užijte si ten dopis se mnou.“

Celý článek: https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2020112512846259-neskutecne-advokatka-hamplova-jde-po-udajich-o-covidu-odpoved-hamackova-ministerstva-vas-polozi

 


Balení vakcíny na COVID-19 od firmy AstraZeneca (VIDEO)

26.11.2020 | Výtah článku z Tadesco.org

V tomto přepisu videu uvidíme obrázek z balení vakcíny na COVID-19 a zjistíme, jakým způsobem byla vyráběna a co nejspíše obsahuje.

Balení vakcíny COVID-19 od firmy AstraZeneca obsahuje:

  • Fragmenty tkání z potracených lidských plodů nebo nechat měnit svou DNA.
  • Obsahuje molekuly rekombinantní DNA (rDNA), které jsou molekuly DNA, vytvořené laboratorními metodami genetické rekombinace jako je molekulární klonování, které spojují genetický materiál z více zdrojů a vytvářejí sekvence, které by se jinak v genomu nenacházely.
  • Obsahuje technologii přímého RNA sekvencování k analýze exprese transkriptu z genomu ChAd0x1 v lidské buněčné linii MRC-5. MRC-5, který je produktem výzkumu plicní tkáně 14 týdenního potraceného mužského europoidního plodu.

Celý článek: https://tadesco.org/video-baleni-vakciny-na-covid-19-od-firmy-astrazeneca

 


Návrh zákona o očkování proti Covid-19 a můj postoj občana ČR

Navrh zakona o ockovani proti Covid-19 a muj postoj obcana CR

Dne 26. listopadu 2020 jsem se rozhodl jako občan ČR vyjádřit k připravované změně zákona ohledně očkování proti koronaviru.  Proto jsem využil možnost oslovit vybrané členy Vlády ČR a poslance Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a poslat jim mail:

  1. Andrej Babiš (poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a předseda vlády)
  2. Jan Blatný (ministr zdravotnictví)
  3. Robert Plaga (ministr školství, mládeže a tělovýchovy)
  4. Tomio Okamura (poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR)
  5. Lubomír Volný (poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR)

Současně jsem požádal poslance Lubomíra Volného o sledování, zda mu tento mail došel a jak budou na můj a podobné maily reagovat poslanci Poslanecké sněmovny.

Ing. Mojmír Mišun
Občan České republiky
www.Slovanskakosile.cz

 


Místopředseda vlády ČR Karel Havliček skrytě propaguje omezování současných lidských práv v zájmu budování nového a prý spravedlivějšího světového uspořádání společnosti

Lis 26, 2020 | aeronet.cz

Místopředseda vlády ČR v živém přenosu propagoval za svými zády knihu šéfa Světového ekonomického fóra Klause Schwaba, ve které se ospravedlňuje omezování současných lidských práv v zájmu budování nového a prý spravedlivějšího světového uspořádání v důsledku virové krize! Signálu si všimli stovky tisíc lidí, kteří netuší, že kniha propaguje posthumanismus a plánované odsunutí západního člověka do domácí izolace natrvalo, bez osobního vlastnictví auta, na univerzálním nepodmíněném příjmu a bez kolektivní imunizace a doživotně odkázaného na vakcinační cykly!

Česká republika se má na co těšit, a to doslova. Ve svém čele totiž má lobbisty největších vakcinačních a globalizačních jestřábů, které tato planeta kdy poznala. Malá země uprostřed Evropy se spolu se Slovenskem stane laboratorním polygonem pro procesy posthumanismu, které nejsou o ničem jiném než o postupné ztrátě občanských práv a svobod. V čele jednotlivých států jsou figury, které plní globalistickou objednávku do důsledku a beze zbytku.

Všichni naskočili na jedinou vlnu, která má pod rouškou ochrany zdraví přeformátovat společenský život a potažmo životní prostor v celé Evropě tak, aby lidé přestali myslet jako svobodné bytosti, ale místo toho, aby slepě poslouchali nikým nevolené a údajně odborně fundované autority, v tomto případě epidemiology a obecně lékaře. Odborníci tak najednou budou nadřazeni zákonům, ústavě a lidským právům, protože ochrana zdraví bude nadřazována jak ústavě, tak i lidským právům. Hrozivá ukázka toho, jak to bude vypadat, je teď k vidění na Slovensku.

Celý článek: https://aeronet.cz/news/mistopredseda-vlady-cr-v-zivem-prenosu-propagoval-za-svymi-zady-knihu-sefa-svetoveho-ekonomickeho-fora-klause-schwaba-ve-ktere-se-ospravedlnuje-omezovani-soucasnych-lidskych-prav-v-zajmu-budovani

 


AKO ZHODIŤ TÚTO VLÁDU? ZHODÍME RÚŠKA!
NEPOJDEME NA TESTY! NEDÁME SA OČKOVAŤ!
INÉ PROTESTY NEPOMOŽU! PRESTAŤ POSLÚCHAŤ!
Máme tú moc

CO S TOUTO VLÁDOU? UPADNE NÁM RUKA! NA ZKOUŠKY NEJDOU! NEMŮŽEME SE OČKOVAT! DALŠÍ PROTESTY NEPOMŮŽE! PŘESTA STTE POSLOUCHAT! Takovou sílu máme

Zdroj Facebook: PRINÁŠAME NÁDEJ

 


Nezaočkované osoby môžu v Británii čeliť obmedzeniam v bežnom živote

30.11.2020 | www.teraz.sk

Zahawi, ktorý je novým námestníkom britského ministra zdravotníctva, vo svojom prvom rozhovore v tejto funkcii uviedol, že vláda zvažuje možnosť vystavovania takzvaných imunitných pasov.

Londýn 30. novembra (TASR) – Ľudia žijúci v Británii, ktorí sa odmietnu dať zaočkovať voči novému druhu koronavírusu, môžu v budúcnosti čeliť obmedzeniam v bežnom živote: reštaurácie, bary, kiná či športové strediská im možno neumožnia vstup do svojich priestorov. Povedal to v pondelok Nadhim Zahawi, predstaviteľ britskej vlády poverený distribúciou vakcín, informuje denník The Guardian.

Celý článek: www.teraz.sk/najnovsie/britania-nezaockovane-osoby-mozu-/511155-clanok.html

 


Maďarsko jako jediné v Evropě testuje ruskou vakcínu na covid-19, experti určí, zda je funkční

30.11.2020 | ct24.ceskatelevize.cz

Ruskou vakcínu Sputnik V na covid-19 testuje Maďarsko. Tamní experti mají určit, zda je vhodná pro použití, preparát totiž nemá povolení od unijní lékové agentury. Budapešť se ale chystá nakoupit i vakcíny západních firem. Podle premiéra Viktora Orbána stát brzy začne registrovat zájemce, aby zjistil, jaká je poptávka po dobrovolném očkování.

„Naši vědci rozhodnou, zda je tato vakcína bezpečná, účinná a zda ji lze doporučit obyvatelům Maďarska,“ řekl k tomu maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó.

Budapešť by dokonce mohla ruskou očkovací látku začít i vyrábět. V Evropě je zatím jedinou zemí, která o ni projevila zájem. Klinické zkoušky ještě neskončily a nemá ani povolení Evropské lékové agentury.

„Je to i určitý znak vzdoru proti Bruselu. Maďarská opozice už teď protestuje proti použití ruské vakcíny. Hlavně proto, že někteří odborníci říkají, že tyto vakcíny jsou nespolehlivé,“ vysvětluje krok vlády redaktor slovenského Denníku N Zoltán Szalay.

Celý článek: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3233622-madarsko-jako-jedine-v-evrope-testuje-ruskou-vakcinu-na-covid-19-experti-urci-zda-je

 


Stránka je průběžně doplňována a aktualizována. ~~~ Základní popis a cíl koronavirové pandemie.

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.