AntiCovidový souhrn zpráv za prosinec 2020 (2. část)

Štrnásť statočných sudcov sa obrátilo na vedenie štátu s otvorenou výzvou za zachovanie demokracie a právneho štátu. Exkluzívna výpoveď jedného z nic

Bratislava 16. decembra 2020 | JUDr. Patrik Števík | www.hlavnespravy.sk

Kto chce ovládnuť súdnu moc, bude najprv tvrdiť, že je nefunkčná a skorumpovaná. A keď dôvera verejnosti v justíciu padne na minimum, zahryzne sa do nej, tvrdí sudca Patrik Števík, jeden zo signatárov výzvy predstaviteľom moci.

V dnešnej dobe, keď sa niektorí sudcovia za podivných okolností zatvárajú a iní môžu v procese reformy justície byť čoskoro „nadbytoční“, verejne kritizovať pomery a vyzvať predstaviteľov moci na Slovensku k dodržiavaniu princípov právneho štátu, to si od sudcu vyžaduje určitú dávku statočnosti.

Napriek tomu sa našlo štrnásť odvážnych sudcov, ktorí sa podpísali pod výzvu adresovanú prezidentke, vláde, parlamentu a predsedovi Súdnej rady, aby nepošliapavali odkaz demokracie, a aby sa vrátili k rešpektovaniu myšlienok právneho štátu. Boli to sudcovia Dagmar Buchalová, Patrik Števík, Eva Bieliková, Ayše Pružinec Eren, Roman Benedikovič, Tibor Gál, Michaela Králová, Zita Matyóová, Milina Jánošková, Ivan Ďalak, Ivan Antal, Júlia Weiserová, Iveta Slebodníková a Branislav Harabin.

Výzvu sudcov na zachovanie demokracie a právneho štátu v plnom znení, spolu s petíciou občanov, ktorí sa s týmto nepolitickým vyhlásením sudcov stotožňujú, nájdete TU.

V tejto súvislosti sme sa obrátili na jedného zo signatárov Výzvy JUDr. Patrika Števíka, aby nám o dôvodoch a ideových východiskách jej vzniku povedal niečo viac.

Z části článku je další následující citace:

Hlavné správy: Je možné za určitých okolností ospravedlňovať porušovanie ľudských práv a zákonov?

Števík: V zmysle zásady fiat iustitia, pereat mundus (voľne preložené: „nech sa stane spravodlivosť, aj keby mal zahynúť svet“, pozn. red.), má zákon z dôvodu zachovania právnej istoty prednosť pred všetkým. Iba v prípade hroziacej najhoršej nespravodlivosti môže byť táto zásada korigovaná inou zásadou summum ius, summa iniuria („najväčšia spravodlivosť býva najväčším bezprávím“, pozn. red.). To znamená, ak striktná aplikácia zákona môže viesť k najhoršej nespravodlivosti. Jedná sa o takzvanú Radbruchovu formulu.

Iba skutočnosť, že sa štát ocitol v kríze, alebo že v mene verejného blaha vedie boj s korupciou, nedáva štátnym orgánom právo porušovať ľudské práva, ústavu a zákony.

Celý článek: www.hlavnespravy.sk/strnast-statocnych-sudcov-sa-obratilo-na-vedenie-statu-s-otvorenou-vyzvou-za-zachovanie-demokracie-a-pravneho-statu-exkluzivna-vypoved-jedneho-z-nich/2381758

 


Je rozhodnuté! Zákaz vychádzania sa začne už v sobotu

16. decembra 2020 | Dennikslovensko.sk

Zákaz vychádzania sa začne v sobotu 19. decembra. Na dnešnej tlačovej besede po rokovaní vlády to uviedol minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO). Dodal, že zákaz vychádzania bude mať množstvo výnimiek. Zatvorené budú všetky obchody s výnimkou nevyhnutných.

Celý článek: https://dennikslovensko.sk/68073/je-rozhodnute-zakaz-vychadzania-sa-zacne-uz-v-sobotu

 


Národní domobrana začala intenzivně spolupracovat s iniciativou Kulový blesk

17. prosinec 2020 | Národní domobrana | www.czechfreepress.cz

Národní domobrana začala intenzivně spolupracovat s iniciativou Kulový blesk a dobře ví proč. Dlouhou dobu upozorňujeme na zákeřnost a temné pozadí celé slavné “pandemie” COVID-19 a na likvidační účel vakcinace obyvatelstva (ať už těch, kteří se očkovat dají, jakož i těch, kteří se očkovat nedají, neboť budou tvrdě sankcionováni, ale je to stále lepší, než být trvale poškozen vakcínou, o jejichž původu chceme dlouhodobě informovat).

Kulový blesk připravil nyní video, o němž nás předem informoval, ze kterého mrazí, ale zároveň je to životně důležité video pro každého, kdo se nechce stát obětí mašinérie “deep state”.

Té mašinérie, která se nyní zoufale snaží odstranit i legitimně zvoleného prezidenta Spojených států – Donalda Trumpa, té mašinérie, která připravuje obzvláště rafinovaným způsobem také 3. světovou válku mezi mocnostmi a nové dělení světa (protože jí také mnoho na výběr nezbývá)….

Podívejte se na video Co vám Babiš, Blatný, Rážová a BIS tají? a vyvoďte si z toho sami pro sebe závěry…. Národní domobrana bude platformou, hájící i oběti očkovací mašinérie a případně přesahu konfliktu a jeho dopadů na naše území, bez vás to však nedokáže. Vstupte do jejích řad a připravme se společně!!!

Zdroj: www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/narodni-domobrana-zacala-intenzivne-spolupracovat-s-iniciativou-kulovy-blesk.html

 


Daniel Landa vysvětloval v rozhovoru svůj lobbing za stěrové PCR testy Emanuela Žďárského, podle zpěváka je to pilotní projekt mířený na vládu ČR, aby slinové testy akceptovala jako validní testovací nástroj!

Jak se skládá dohromady globalistická stavebnice Total Control, která má 11 dílků, a skoro každý z nich už je okolo nás a vybalený z krabice? Nechceme žít ve světě Nové normality, pod dozorem kamer, NFC a QR čteček, a podstupovat výtěry a vakcinace pro cestu do práce, za nákupem nebo zábavou!

Z článku vybíráme následující citaci:

Neinvazivní slinové stěry jsou jenom jinou formou a dílkem stavebnice Total Control

Daniel Landa si neuvědomuje, že pomáhá globalistům v nasunováni “Nové normality” do České republiky, když nejen přistupuje na jejich zvrácenou hru a pravidla, ale dokonce tuto hru ještě mediálně propaguje ve spolupráci s Jankem Ledeckým. Daniel Landa by měl bojovat za skutečnou svobodu, nikoliv za Novou normalitu z dílny globalistů, kteří chtějí pomocí Total Control ovládat a řídit populaci. Neustále se hovoří o sledování lidí, o očkování a o sítích 5G, ale pořád si to veřejnost vykládá jako oddělené problémy, ale netuší, že se jedná o stavebnici, o jednotlivé a zatím oddělené a neposkládané díly stavebnicového Frankensteina v podobě Total Control, kterého právě globalisté začali vybalovat z krabice, a to ještě nejsou Vánoce. Nevím, jestli Dan Landa uvažuje o těchto věcech do důsledku, co z toho má vylézt na konci, ale pro jistotu si tady teď tu stavebnici poskládáme dohromady, a raději si sedněte, protože to neustojíte.

Total Control stavebnice jako sada konceptuálních nástrojů davového řízení

  1. Vakcíny a očkování jsou prvním dílkem globalistické stavebnice Total Control
  2. Stěrové a všechny možné testy jsou druhým dílkem stavebnice
  3. Roušky, dezinfekce a virové štíty jsou třetím dílkem
  4. Sociální odstupy jsou čtvrtým dílkem
  5. Lockdowny, omezení pohybu a zákazy vycházení jsou pátým dílkem
  6. Lokální pozemní komunikační sítě 5G jsou šestým dílkem
  7. Satelitní 5G a satelitní globální internet jsou sedmým dílkem
  8. Přechod světa k elektromobilitě a digitální ekonomice je osmým dílkem
  9. Bankovní identita, covidový pas a kamery na rozlišování obličejů jsou devátým dílkem
  10. Nepodmíněný příjem, bezhotovostní styk a bezkontaktní společnost jsou desátým dílkem skládačky
  11. Sociální kredit, trasování a sledování populace jsou jedenáctým dílkem

Pokud se podíváte na tuto krabici s těmito 11 dílky, čert aby se v tom vyznal, jak tohle někdo chce poskládat dohromady, však jak souvisí lidské zdraví a koronáč s auty na baterky? S mojí pomocí si teď stavebnici poskládáme a doufám, že i Daniel Landa si stavebnici prohlédne.

Globalistická stavebnice “Total Control” a návod k sestavení

Při zahájení sestavování stavebnice začínají globalisté s hlavním úkolem,  kterým je omezení svobod obyvatelstva způsobem, aby se samotná populace na tomto omezení a na stavbě stavebnice podílela, nejlépe kvůli nahnání strachu o svůj život a zdraví. Při sestavování stavebnice se nejprve v prostoru stavby odpálí hysterie, kterou zajistí média a politici. Virus s nízkou smrtností se vykreslí jako zabiják. Scéna ke stavbě stavebnice je připravena, obyvatelstvo je vyděšeno, bojí se o život sebe a svých blízkých.

Obyvatelstvu se řekne, že řešením a záchranou jsou dílky skládačky č. 1 až 5. Jejich kombinací na všech úrovních společnosti je prý možné populaci zachránit před strašným umíráním. Ale není to zadarmo. Stavebnicové díky 1 až 5 musí být aplikovány na všechny lidi ve společnosti. Jenže, v návodu ke stavebnici je upozorněno, že část populace bude dílky 1 až 5 různě odmítat, z různých důvodů. A proto ve stavebnici je dílek č. 9, který zajistí, že lidi v populaci půjde odlišovat a identifikovat. Dílek č. 9 je zásadní.

Banky v ČR v posledních dnech začaly klientům rozesílat esemesky a emaily, že od 1. ledna 2021 se v ČR zavádí bankovní identita pro komunikaci a ověření identity osoby při jednání se státními orgány online [3]. Jedná se a klasickou API funkci, kterou poskytnou banky a prováží se státními orgány. Na webu státní správy nebo úřadu se potom zalogujete se svým loginem a heslem z internetového bankovnictví. Státní úřad tím ověří Vaši identitu, že Vy jste opravdu Vy, takže nebudete už muset chodit naživo na úřad osobně, ale vyřídíte to z domova v rámci této digitální ekonomiky. Tento dílek stavebnice je klíčový. A víte proč? Protože bankovní identitu lze navázat s mobilním telefonem a jeho NFC bezdrátovým modulem v době, kdy kamery na rozlišování obličejů jsou stále ještě velmi drahé. Ovšem bankovní identita to v prvních letech dokáže skvěle suplovat.

  • Bankovní identita v ČR již od 1. ledna 2021, připravte se! Sítě 5G zasíťují prvky na sledování a monitoring populace
  • Stavebnice sebere lidem auta na fosilní paliva, protože umožňují neomezenou privátní přepravu, tzn. svobodu pohybu. Na elektrickou hromadnou přepravu už půjde aplikovat dozor, monitoring, bankovní identitu a další sledovací prvky
  • Bezhotovostní společnost, nepodmíněný příjem a sociální kredit
  • Kdo vymění svobodu za výtěry a vakcíny, stane se ochotným otrokem globalizace, který přijme i všechny ostatní dílky stavebnice

Celý článek: https://aeronet.cz/news/daniel-landa-vysvetloval-v-rozhovoru-svuj-lobbing-za-sterove-pcr-testy-emanuela-zdarskeho-podle-zpevaka-je-to-pilotni-projekt-mireny-na-vladu-cr-aby-slinove-testy-akceptovala-jako-validni-test

 


Právnici chcú obžalovať šéfvirológa nemeckej vlády z úmyselného šírenia neprávd o korone

Bratislava 20. decembra 2020 | www.hlavnespravy.sk

Skupina právnikov požiadala písomne virologického poradcu spolkovej vlády v Berlíne, Christiana Drostena, aby skončil so šírením úmyselne nesprávnych informácií o korone. V opačnom prípade ho obžalujú.

Drosten je najdôležitejším poradcom vlády v záležitostiach týkajúcich sa pandémie. Právnici popierajú pravdivosť viacerých jeho tvrdení, ktoré mali veľký negatívny vplyv nielen na nemeckú spoločnosť.

Drosten o. i. vyvinul špecifický test, ktorý bol základom pre viaceré PCR-testy, ktorými sa vo svete zisťuje, či je niekto infikovaný Covidom-19.

Právnici spochybnili aj Drostenove tvrdenia, že PCR-testy sú spoľahlivými indikátormi korony a tiež aj jeho úmyselne prehnané hodnotenia rizík nakazenia sa koronou.

Celý článek: www.hlavnespravy.sk/pravnici-chcu-obzalovat-sefvirologa-nemeckej-vlady-z-umyselneho-sirenia-nepravd-o-korone/2385816

 


Šéf francouzské infekční kliniky promluvil, něco takového v životě neviděl! Americké firmy Pfizer a Moderna nesdílejí na vědeckých serverech výsledky testovacích kol svých vakcín, které oznámily tiskovými zprávami a bez konzultací s vědeckou obcí!

Pro 22, 2020 | Aeronet.cz

Lékaři se ale podařilo k záznamům o testovacích kolech vakcíny Pfizer dostat jinou cestou a krve by se v něm nikdo nedořezal! Co našel ve zprávě by mělo varovat lidi ve věku od 18 do 55 let, lidé jsou očkováni nevyzkoušenou vakcinační metodou za použití modifikované RNA!

Jeden z našich čtenářů, pan Radek, nás upozornil v komentářích pod minulým článkem na zásadní vyjádření francouzského odborníka přes infekční choroby, který poskytl rozhovor francouzskému listu Le Parisien. Odborník odpálil zásadní informaci, která s největší pravděpodobnosti na českých a slovenských serverech mainstreamu nikdy nezazní, protože se jedná o nepohodlnou a pro zájmy vakcinátorů nežádoucí informaci.

Na televizi ukazují politici s vakcínami cirkusová čísla, lékaři je odhalili, že s velkou pravděpodobností podvádějí

Francouzský expert z infekční kliniky to řekl na plnou hubu

Proč dosud nejsou na stole čísla a sumy peněz pro lidi, kteří po vakcinaci budou mít dočasné nebo trvalé následky?

Celý článek: https://aeronet.cz/news/sef-francouzske-infekcni-kliniky-promluvil-neco-takoveho-v-zivote-nevidel-americke-firmy-pfizer-a-moderna-nesdileji-na-vedeckych-serverech-vysledky-testovacich-kol-svych-vakcin

 


Bielorusko odhalilo klamstvo uzamknutia!

22. prosinec 2020 | Jan Krátký | www.czechfreepress.cz

Väčšina európskych vlád zaviedla odstavenie ekonomík, obmedzenie slobody pohybu a ďalšie politiky známe ako uzamknutie. Údajne to malo byť reakciou na svetové šírenie nebezpečného respiračného vírusu Sars-Cov-2, ktorý vznikol v čínskom Wu-chane

Len málo krajín odmietlo tento prístup. Najznámejšie z nich je Švédsko. Avšak oveľa zaujímavejší prípad nesúhlasu z celosvetového oficiálneho zákazu je aj tiež príbeh z Bieloruska a Lukašenka a ako bieloruský prípad odhaľuje lži obhajcov uzamknutia.

Počet obyvateľov Bieloruska je okolo 9,5 milióna. Z tejto populácie bolo k 12. decembru 2020 zaznamenaných celkovo 1 263 úmrtí pochádzajúcich z Covidu 19. Prvé úmrtie bolo 31. marca, pričom každý deň bolo zaznamenaných 2 až 11 úmrtí až do 12. decembra.

Je samozrejmé, že 1 263 úmrtí z 9,5 milióna obyvateľov je nepatrných a ťažko svedčí o smrteľnej pandémii, ktorá zachvátila celú krajinu. Kritici bieloruského prístupu môžu tvrdiť, že Lukašenka skrýva realitu úmrtí Covida 19 v krajine, ale štúdie ukazujú opak!

Zdroj: www.czechfreepress.cz/evropa/bielorusko-odhalilo-klamstvo-uzamknutia.html

 


Restauratéři a hoteliéři jdou boje: Kvůli opatřením představili petici, budou žalovat vládu a v plánu mají i protesty

23.12.2020 | cz.sputniknews.com

Restauratéři, hoteliéři a další podnikatelé se nevzdávají. Jelikož nesouhlasí s protiepidemickými opatřeními vlády, rozhodli se, že zakročí. Včera, v úterý 22. prosince, tak v Praze představili protestní petici. To však ale není vše – dotyční totiž mají v plánu podávat na kabinet žaloby a chystají i protesty. Informoval o tom portál iDnes.cz.

Důvodem takového jednání se stalo přesvědčení restauratérů, hoteliérů a dalších podnikatelů, že vláda v souvislosti s epidemií koronaviru porušuje ústavu a vydává likvidační nařízení. Připomeňme, že hospody a restaurace musely minulý týden, letos již potřetí, opět uzavřít své provozovny, a hotely a ubytovací zařízení zase nesmí kvůli protiepidemickým opatřením nabízet pobyty k rekreačním účelům. Opatření tak mají za následek to, že se nyní řada provozovatelů ocitla na hraně svých možností.

Část dotčených se tedy rozhodla, že je na místě sepsat petici. Ta nese název Za normální svět a jejím hlavním cílem je proti nařízením vlády protestovat. Uvádí se, že sběr podpisů byl zahájen v 10.00 hod.

Celý článek: https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2020122312959383-restaurateri-a-hotelieri-jdou-boje-kvuli-opatrenim-predstavili-petici-budou-zalovat-vladu-a-v-planu

 


Z toho mrazí: Rockefellerova nadace již v roce 2010 uveřejnila studii, jak lze pandemii použít jako záminku k vytvoření globální autoritářské moci

Nadace Rockefeller Foundation zveřejnila v květnu 2010 zprávu, ve které velmi přesně predikuje právě probíhající paniku z pandemie a její následky. Rodina Rockefellerů je považována za nejmocnější klan na světě. Tvoří jádro Jednoho procenta, o kterém jsme psali ZDE.

Zpráva futurologa Petera Schwarze měla název “Scénáře budoucnosti technologií a mezinárodního rozvoje”. Scénář s názvem „Lock Step“ (krok uzamčení) popisuje svět úplné vládní kontroly a autoritářského vedení. Celá zpráva ZDE

Studie předvídá budoucnost, kdy pandemie umožní národním vůdcům, aby upevnili a rozšířili svoji moc a zavedli přísná pravidla a omezení, která by zůstala i po zmizení pandemie.

Celý článek: www.arfa.cz/z-toho-mrazi-rockefellerova-nadace-jiz-v-roce-2010-uverejnila-zpravu-jak-lze-pandemii-pouzit-jako-zaminku-k-vytvoreni-globalni-autoritarske-moci

 


Profesor Beran: “Lék na Covid-19 už dávno máme ! Tady je!” VIDEO. Vyléčil sebe, svého syna a stovky důchodců. Místo díků po něm jdou. Opravdu potřebujeme americkou vakcínu za miliardy?

23. 12. 2020 | www.arfa.cz

Na onemocnění covid-19 zabírá padesát let starý lék, říká vakcinolog profesor Jiří Beran. Lékem Isoprinosine, který se užívá k léčbě deficitů imunitního systému. Profesor Beran tímto lékem vyléčil sebe, svého syna a desítky důchodců ve třech pečovatelských domech – například v Litovli na Olomoucku, který označila Česká televize za děsivé ohnisko smrtelné nákazy.

VIDEO 27 minut. Profesor Beran představuje v parlamentu svou vizi boje proti koronaviru. Zdroj: Raptor TV

Lék Isoprinosine jsme podávali ve třech domovech důchodců na třech stovkách klientů. V těchto domovech probíhaly epidemie v srpnu a v září. Lék jsme aplikovalo osobám které byly v testu pozitivní,” uvedl virolog Prof. MUDr. Jiří Beran CSc. na tiskové konferenci v poslanecké sněmovně.

“Zjistilo, se, že tento lék dramaticky snižuje počty úmrtí nacovid-19, a to především ve věkové kohortě 75 – 84 let. Lék Isoprinosine dokázal snížit šanci na přežití trojnásobně u osob, které jsou testováni pozitivně a žijí v domově důchodců,” pokračuje profesor Beran.

Isoprinosinea jeho možnosti v prevencia v léčbě a kutní respirační virové infekce včetně COVID-19. Odpovědi na časté dotazy zdravotnických pracovníků. Zpracoval: Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc.

Celý článek: www.arfa.cz/profesor-beran-lek-na-covid-19-uz-davno-mame-tady-je-video-vylecil-sebe-sveho-syna-a-stovky-duchodcu-misto-diku-po-nem-jdou-opravdu-potrebujeme-americkou-vakcinu-za-miliardy

 


Demisi, demisi, demisi! Prahou jde protestní pochod 22.12.2020

V den, kdy vláda opět žádá Poslaneckou sněmovnu o prodloužení nouzového stavu, se rozhodli ti, kteří s tím nesouhlasí, demonstrovat před budovou dolní komory na Malostranském náměstí.

Lidský řetěz kolem Poslanecké sněmovny 22.12. 2020 (video Facebook)

Projevení občanského odporu proti nezákonným restrikcím vlády ČR.
Protest proti prodloužení nouzového stavu

Celá událost byla mimo jiné svolávána přes sociální sítě, kdy organizátoři psali o tom, jak vláda tímto způsobem usiluje o další setrvání republiky v kleštích, ničení svobody a demokracie, likvidaci svobodného podnikání. „Pokračuje ve zločinném spolčení, jehož cílem je nastolení diktatury v České republice,“ píše se v pozvánce.

„Lidé se spojí v lidský řetěz kolem Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, aby vyjádřili nesouhlas s tímto nezákonným postupem vlády ČR. Budeme protestovat proti tomu, aby republiku řídil pouze fiktivní, hypotetický model rizika PES, což je výpočet, nikoliv skutečnost, který ani nemá oporu v zákoně o ochraně veřejného zdraví ani jiné legislativě včetně pandemickeho plánu, kterého se má republika držet dle platných zákonů,“ zaznělo dále.

Za akcí stojí organizátoři Jana Peterková a Jiří Černohorský. Po úvodních projevech na Malostranském náměstí se až stovky lidí vydaly na pochod Prahou, v čele s koňmi a českou vlajkou. Na akci dohlíží policie. Stream z ní přinesla Raptor-TV.cz na facebookovém profilu.

Lidé mimo jiné požadují demisi vlády Andreje Babiše (ANO). „Demisi! Demisi! Demisi,“ skandují. „Babiš, Babiš, StB,“ zaznívá také při jejich pochodu přes Karlův most.

Zdroj: www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Demisi-demisi-demisi-Prahou-jde-protestni-pochod-648155

 


Výpočet hodnocení epidemické situace (PES) je navržen tak, abychom se prakticky nedostali pod stupeň 1, a i v něm abychom trvale žili pod šikanou tvrdých omezeních našich životů.

Rozvolnění už nikdy nepřijde. Nikdy. PES rozebraný na součástky: Odhalení akademiků

24.12.2020 | www.parlamentnilisty.cz

„PES ničí životy statisícům zdravých spoluobčanů a nemocným nepomáhá.“ Tým ekonomických analytiků pod vedením doc. Miroslava Ševčíka, proděkana Národohospodářské fakulty VŠE, se podíval na zoubek systému PES. Jejich zjištění jsou natolik závažná, že k nim vydali několikastránkovou zprávu, kterou vám nyní ParlamentníListy.cz zpřístupňují. Systém PES totiž reálně znamená, že i ve stupni 1 žijeme s tvrdými omezeními. A pod stupeň 1 se prakticky nelze dostat. Ba co víc, i onen první stupeň je jen jakýmsi vzdáleným snem.

„Jsme si vědomi vážnosti zdravotnické situace zvláště u našich starších spoluobčanů, ale právě proto musíme poukázat na to, že současný PES je výplodem pomýlených sociálních inženýrů a epidemiologů, kteří neberou při svých konstruktech v úvahu reálnou životní situaci a širší souvislosti. Je nám líto každého zmařeného života v souvislosti s covidem, ale je nám líto i těch, kteří nemají covid a umírají zbytečně následkem zanedbané péče v souvislosti s covidovou hysterií. A jsou jich již tisíce,“ píše se v úvodu prohlášení autorů, doc. Miroslava Ševčíka a výzkumníků Milana Bednáře, Adély Zubíkové, Pavla Smoláka, Lubora Šimůnka a Marka Kotena, členů Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické v Praze.

Z jejich výpočtů vyplývá, že PES se matematicky prakticky NIKDY, při současném způsobu testování, nemůže dostat ani na zelený stupeň 1.

Závěry

Používání takto konstruovaného ukazatele jako nástroje k omezování svobody a individuálních práv nelze považovat za nic jiného než za výplod sociálně inženýrských koncepcí centrálních plánovačů, který nemá nic společného s vědecky podloženými opatřeními, která by reagovala na skutečnou zdravotnickou hrozbu.

Závěrem je nutno konstatovat, že ukazatel PES nepředstavuje v žádném případě seriózní přístup při rozhodování o omezování základních ekonomických, respektive společenských činností.

Používání PSA pro rozhodování o plošném omezování ekonomické činnosti zaručených Ústavou ČR je flagrantním porušením základních lidských práv. Místo toho, aby došlo k ochraně rizikových skupin obyvatelstva, omezují se práva všech, a to i těch, kteří nejsou nakaženi virem nebo těch, u kterých se vůbec žádné znaky nemocnosti v souvislosti s nákazou virem covid neprojevují.

PES nejvíce škodí sociálně slabším skupinám obyvatelstva a ve svém důsledku je sociálně nepřátelský i k nemocným, kteří mají jiné choroby než covid.

Doc. Ing. Miroslav Ševčík, CSc., Ing. Milan Bednář, Ing. Adéla Zubíková, Bc. Pavel Smolák, Bc. Lubor Šimůnek, Marek Koten
Katedra hospodářské a sociální politiky, Národohospodářská fakulta VŠE v Praze

Celý článek: www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Rozvolneni-uz-nikdy-neprijde-Nikdy-PES-rozebrany-na-soucastky-Odhaleni-akademiku-648341

 


Flash Babišův světový covidový „statistický“ rekord!

25 prosince, 2020 by vlk

Nebylo nejmenších pochyb, že Babišovo nesmyslné rozvolnění od 3.12. do Vánoc je covidovým zločinem. Tohle musel, pokud chtěl, kapírovat i pověstný Pepek Vyskoč. Že bude hodně a hodně špatně, bylo jasné předem. Jen nikdo nemohl tušit jak moc.

Právě jsem narazil na čísla ze Štědrého dne. Tak jak je zveřejnilo za Štědrý den Blatníkovo ministerstvo pro registraci a šíření koronaviru:

flash Babis covid rekord - vystrizek-24

Třeba si říkáte – a co jako? Proč vlk zase dělá paniku?

Protože k těmhle číslům patří jedna zásadní informace: Na Štědrý den přibylo 4363 nakažených. Pozitivních bylo 43 procent testů!!!!!

Takže téměř každý druhý, kdo se nechal včera otestovat je pozitivní!!!!

Troufnu si tvrdit, že tohle je světový rekord! Že nikde na planetě, od začátku pandemie nic podobného nezaznamenali! Aby tak šíleně vysoké procento ze všech testovaných mělo covid!!! Docházejí mi slova a především přívlastky, kterými bych tenhle jev popsal. Za pár dnů tuhle, zatím statistiku, zreflektují nemocnice, posléze pohřební ústavy!

Babiš se chlubil , že je „best in covid“. Tím opravdu z celosvětového hlediska je. Od začátku 2. vlny. Po covidově Štědrém dnu / opravdu po slova do písmene štědrém/ už mu prvenství nikdo nemůže vzít. Titul „best in covid“ je, myslím, pro něj příliš skorovný.

Bezplatně navrhuji jeho mediálnímu mágovi Márovi Prchalovi, v současnosti též zjevně výkonnému ministru zdravotnictví a hlavnímu hygienikovy České republiky, aby titul pro Babiše „best in covid“, který už zdaleka nevystihuje jeho skutečné zásluhy o šíření korony v České republice, pozměnil na daleko výstižnější

„BESTIE IN COVID“

Aby celý svět věděl!

Zdroj: https://vlkovobloguje.wordpress.com/2020/12/25/flash-babisuv-svetovy-covidovy-rekord

 


TRESTNÍ OZNÁMENÍ pro nezákonné vyhlášení nouzového stavu

ze dne 21.12.2020 podává PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně ALIANCE NÁRODNÍCH SIL a JUDR. Karel Hais, 1. místopředseda ALIANCE NÁRODNÍCH SIL Oznámení skutečností nasvědčujících spáchání trestného činu uvedené v zákoně č. 40/2009 Sb., HLAVA IX – TRESTNÉ ČINY PROTI ČESKÉ REPUBLICE.

TRESTNI OZNAMENI pro nezakonne vyhlaseni nouzoveho stavu (www.aliancenarodnichsil.cz)

Celý článek a znění trestního oznámení: https://aliancenarodnichsil.cz/trestni-oznameni-pro-nezakonne-vyhlaseni-nouzoveho-stavu

 


Prezident Miloš Zeman ve svém vánočním poselství vyzval, aby se lidé nechali očkovat

26.12.2020 | ct24.ceskatelevize.cz

Prezident Miloš Zeman ve svém tradičním vánočním poselství ze zámku v Lánech vyzval, aby se lidé nechali očkovat proti koronaviru. Zkritizoval také ty, kteří odmítají vakcínu či nošení roušek. Prezident zároveň poděkoval záchranným složkám, lékařům, vojákům i dobrovolníkům, kteří během epidemie pomáhali a dále pomáhají. Zeman promluvil o Vánocích v úřadu už poosmé, jeho předchůdci pronášeli projev na Nový rok. Vánočním poselstvím chtěl navázat na tradici první republiky, kdy měl proslovy prezident Tomáš Garrigue Masaryk.

Celý článek: ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3246046-sledujte-vanocni-poselstvi-prezidenta-milose-zemana

 


Vzpoura lékařů proti vakcínám! Přízrak mrtvé vrchní sestry. Zdravotníci v USA masově odmítají očkování proti covid-19! Co na to Česko? Vakcína dorazí během pár dní…

26. 12. 2020 | www.arfa.cz

Zdravotníci mají být podrobeni vakcinaci v první vlně, ale staví se masově na odpor. Nevyzkoušená vakcína firmy Pfizer má nečekané nežádoucí vedlejší příznaky. Mezi zdravotníky panuje velká nedůvěra nejen k vakcíně, ale i k celé pandemii, jíž mnozí považují za podvod.

Vakcíny míří v těchto dnech i do České republiky a první na ráně budou právě zdravotníci. Nejsou k dispozici žádné statistiky, kolik z nich je ochotno nechat se očkovat. Podle všeobecných statistik půjde pod jehlu 30 procent lidí, vláda doufá v 70 procent.

V USA už vakcinace zdravotníků probíhá a výsledky jsou katastrofální. Jen necelý týden po vzpouře zdravotníků v chicagské nemocnici tu máme další zprávu o odmítání tohoto očkování v další americké nemocnici.

Tentokrát se očkování proti COVID-19 vzepřela většina zdravotníků z Howardové univerzitní nemocnice ve Washingtonu. Podle CNN se ředitelka nemocnice Anita Jenkinsová snaží lékaře, zdravotní sestry a ostatní nemocniční personál přesvědčit, aby se daly očkovat.

Celý článek: www.arfa.cz/vzpoura-lekari-proti-vakcinam-prizrak-mrtve-vrchni-sestry-zdravotnici-v-usa-masove-odmitaji-ockovani-proti-covid-19-co-na-to-cesko-vakcina-dorazi-behem-par-dni

 


V Česku se začíná od 27. prosince očkovat vakcínou Pfizer v režimu kompulzivní vakcinace, ale pokud vakcína způsobí těžké zdravotní postižení nebo smrt, lidé budou nahraní!

Ministerstvo zdravotnictví přiznalo, že dosud neexistuje vyhláška se seznamem možných těžkých poškození, takže nejde nijak snadno čerpat kompenzace za újmy z povinné vakcíny! Jenže, vakcinace v ČR nebudou povinné, ale jen kompulzivní! Podraz v zákoně? Vakcinace na Covid-19 nebudou v ČR povinné, ale “jen” vynucené! ČSÚ prý povede orwellovský registr očkovaných osob!

Pro 27, 2020 | aeronet.cz

V Česku se bude očkovat dobrovolně a kompulzivně, ne povinně! Jak se v tom vyznat?

Kompulzivní očkování znamená “vynucené” očkování, resp. očkování “pod nátlakem”. Rozdíl mezi kompulzivním a mandatorním očkováním je velice drobný, ale z právního hlediska dramaticky odlišný. Mandatorní očkování je povinné a je dáno zákonem, odmítnutím očkování se člověk dopouští porušení zákona. Kompulzivní očkování je naproti tomu dobrovolné, ovšem ne tak úplně, jde o dobrovolnost “na sílu”. Kompulzivní očkování znamená, že dobrovolně se může rozhodnout očkování nepodstoupit, ale na základě nesplnění kompulze (vynucení, nátlaku) ze strany toho, kdo po vás očkování požaduje, může přijít opatření proti vám.

Takovým opatřením může být např. ukončení pracovního vztahu, odmítnutí poskytnutí služby, odmítnutí povolení vstupu, odmítnutí pokračování ve spolupráci, zamezení pohybu v areálu, omezení nebo přerušení rozsahu služeb. A podle našich informací bude očkování v ČR v případě státních pojištěnců, tedy státních zaměstnanců, důchodců v domovech důchodců, vojáků a policistů, právě kompulzivní, tedy vynucené, nátlakové. Stát v roli zaměstnavatele totiž nebude mít problém vakcinaci vložit do pracovních podmínek pro své zaměstnance.

Podivné nejasnosti s možnými komplikacemi po vakcinování

A tady se dostáváme k velkému podrazu. Kompulzivní očkování není povinným očkováním, takže v případě, že státnímu zaměstnanci vakcína způsobí zdravotní poškození trvalého charakteru, nedostane od státu naprosto žádné odškodnění běžnou cestou, která je vyhrazena pro povinná očkování. Podle zákona č. 116/2020 Sb., o náhradě újmy způsobené povinným očkováním [3], totiž zákon jasně stanovuje, že náhradu může žádat pouze taková osoba, která podstoupila povinné očkování stanovené zákonem, případně více zákony.

V první vlně očkování budou státní zaměstnanci, přijdou za nimi a řeknou, aby se nechali očkovat, že to přišlo jako nařízení ze shora

Naše redakce bude po 27. prosinci důsledně sledovat situaci a prosíme čtenáře AE News, aby nás informovali do redakce, pokud jsou státními zaměstnanci, jestli už jim bylo řečeno nebo sděleno, že odmítnutím očkování mohou ohrozit svoji zaměstnaneckou pozici. Pokud státní orgán bude po státním zaměstnanci požadovat podstoupení očkování, a to pod jakoukoliv záminkou s hrozbou pracovně-právních důsledků při odmítnutí, potom to bude důkaz o kompulzivním očkování. Pokud vás něco takového potká, obraťte se na právníka, protože pokud podstoupíte očkování, bude to očkování z pohledu zákona dobrovolné, ale z pohledu občanského práva očkování kompulzivní, tzn. vynucené zaměstnavatelem nebo okolnostmi pod nátlakem.

V Česku začne od února vznikat orwellovská mamutí databáze na serverech ČSÚ (Český statistický úřad) se seznamy očkovaných občanů ČR. Její využití přijde záhy poté pro účely českého covidového e-pasu

Celý článek: https://aeronet.cz/news/v-cesku-se-zacina-od-27-prosince-ockovat-vakcinou-pfizer-v-rezimu-kompulzivni-vakcinace-ale-pokud-vakcina-zpusobi-tezke-zdravotni-postizeni-nebo-smrt-lide-budou-nahrani

 


Chystají se výhody pro naočkované? Někdo tady lže, zuří Maříková

29.12.2020 | Redakce AC24

„Někdo tady lže! Premiér mi v rámci interpelací tvrdil, že nechce mít občany dvou kategorií, ne že bych mu vůbec co kdy věřila, jelikož když jsem citovala Prymulu, Rážovou a Blatného, tak ze mě udělal konspirátorku.

No a nyní jeho poradce a exministr Prymula veřejně přiznává, že lidé budou rozděleni na dvě kategorie a to očkovaní a neočkovaní s odlišnými možnostmi. Všichni snad už pochopili, že nikomu z této vlády se nedá věřit. Ale nemyslete si, i některé opoziční strany volají po očkování, trasování, testování atd. a jejich volba bude krok z bláta do louže,“ napsala poslankyně na svůj Facebook.

Zdroj: https://ac24.cz/en/-/chystaji-se-vyhody-pro-naockovane-nekdo-tady-lze-zuri-marikova

 


30 světových odborníků varuje před vakcínou proti Covid-19 (VIDEO s titulky): “Hrozí vážné vedlejší účinky, neplodnost, deformace DNA…” Největší zločin: Vakcinace dětí. “Není žádná pandemie. Celé je to monstrózní podvod.”

29.12.2020 | www.arfa.cz

Vyjádření lékařů z celého světa k vakcíně proti COVIDU-19 (video na Rumble.com)

Velmi ostře se vyjadřují tisíce lékařů z celého světa proti vakcinaci, která před dvěma dny začala v České republice a většině Evropy. V USA a Británii už běží několik týdnů. Zásadní výhradou lékařských kapacit je, že občané nemají dostatek informací, aby se mohli svobodně rozhodnout, zda se nechat vakcinovat.

Celý článek a videa: www.arfa.cz/30-svetovych-odborniku-varuje-pred-vakcinou-proti-covid-19-video-s-titulky-hrozi-vazne-vedlejsi-ucinky-neplodnost-deformace-dna-nejvetsi-zlocin-vakcinace-deti-neni-zadna-pandemie-cele

 


Andrej Ilnickij nejen o covidu

30.12.2020 | kob-forum.eu

V Radě Federace proběhla diskuse/kulatý stůl komise Rady, která se věnuje ochraně státní suverenity a bránění vměšování se do vnitřních záležitostí Ruska (předseda komise – Andrej Klimov) na téma „Zahraniční pokusy o zneužívání bývalého sovětského prostoru a území v blízkosti ruské hranice s cílem destabilizovat politický systém Ruska“.

Zasedání se zúčastnili senátoři – členové komise Rady Federace Elena Afanasjeva, Alexander Veinberg, Margarita Pavlova, Vladimír Poletajev; člen prezidia Rady pro zahraniční a obrannou politiku, plukovník SVR Andrej Bezrukov, členka Občanské komory Ruské Federace Maria Butina, bývalý premiér Ukrajiny Mykola Azarov, předseda stálého výboru Sněmovny Reprezentantů Národního Shromáždění Běloruska Andrej Savinyč, místopředseda „Bílá Rus“ Alexander Šatko, předseda bulharské politické strany „Obroda Vlasti“ (bývalý předseda národního hnutí „Rusofilové“) Nicholaj Malinov, ředitel komunikace MIA „Rusko dnes“ Petr Lidov-Petrovskij a další.

Největší ohlas dostalo vystoupení poradce ministra obrany Sergeje Šojgu, vědce, publicisty, člena Rady pro zahraniční a obrannou politiku Andreje Ilnického. Podle novinářky Anny Šafranové jde o prvního, takto vysoce postaveného člověka, který odhalil následující:

Covid je projekt globalistů, jehož cílem je zabránit návratu do předkoronového světa. Nadnárodní korporace budou tlačit na politiky, aby neoslabovali protikoronová opatření. Z toho vyplývá jednoduchý závěr: covid není skutečná hrozba, jsou jí opatření a omezení, která jsou přijímána po celém světě.

Nový svět, podle záměru našich protivníků, je svět, v němž moc patří korporacím, nikoliv státům. V takovémto uspořádání nebude místo pro národní státy.

Ve svém vystoupení se věnuje také používání umělé inteligence, útokům v kyberprostoru, sběru megadat a třeba tzv. zahraničním agentům.

První video je záznam z celé akce, druhé je vystoupení Adreje Ilnického: Советник Шойгу Андрей Михайлович Ильницкий: ковид – это проект глобалистов.

Zdroj: kob-forum.eu/udalosti/andrej-ilnickij-nejen-o-covidu

 


Karel Januška: Teorie náhody

31.12.2020 | www.parlamentnilisty.cz

Čínská biologická laboratoř ve Wuhanu patří společnosti Glaxosmithkline, kterou (čistě náhodou) vlastní společnost Pfizer.

Tato společnost (čistě náhodou Pfizer) vyrábí vakcínu proti virusu, který má počátek v biologické laboratoři ve Wuhanu. Tuto financuje dr. Fauci (čistě náhodou), který pro ni také dělá reklamu.

GlaxoSmithKline je (shodou okolností) spravována společností Black Rock Finances, která (čistě náhodou) spravuje finance Open Foundation Company (Sorosova nadace), která (shodou okolností) slouží francouzské AXA pojišťovně!

Shodou okolností SOROS vlastní německou společnost Winterthur, která (čistě náhodou) postavila čínskou laboratoř ve Wuhanu a byla koupena německou pojišťovnou Allianz, jejímž akcionářem je (shodou okolností) Vanguard, který (čistě náhodou) je i akcionářem Black Rock, který (shodou okolností) ovládá centrální banky a spravuje zhruba třetinu globálního investičního kapitálu. Black Rock je také (shodou okolností) hlavním akcionářem společnosti MICROSOFT, kterou vlastní Bill Gates, který (čistě náhodou) je akcionářem společnosti Pfizer (který – jak si pamatujete – prodává tuto zázračnou vakcínu) a je v současne době (shodou okolností) prvním sponzorem WHO!

Takže teď chápete, jak mrtvý netopýr prodaný na mokrém trhu v Číně infikoval CELOU PLANETU.

Jak jsem koupil, tak prodávám.

Zdroj: www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Karel-Januska-Teorie-nahody-648502

 


 


 


Stránku aktualizujeme  ~~~ Nouzový stav a co platí   ~~~     Základní popis a cíl koronavirové pandemie

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.