Sliby-Signály-Volební program.s.r.o.

ČESKO: Neznám v české historii vládu, která by takovým způsobem podváděla a okrádala občany ve prospěch občanů cizího státu.

Vláda, která nedělá absolutně nic ve prospěch vlastních občanů, ale ve prospěch korporací, kterým garantuje jejich podnikání, to znamená “nejvyšší zisk”, který musí platit občané.

Tato vláda okradla české občany této země historicky nejvyšší mírou inflace, okradla důchodce o legálně minulými vládami garantovanou valorizací. Nevzala však valorizační náhrady církvím, ale ani solárním baronům.

Tato vláda udělala z práva nástroj strachu na zastrašování občanů, kdy pitomce, kterého ČT pasovala na  “Frontmena české dezinformační scény” , ale kterého by hospodský Palivec okomentoval výrazem “vůl”, pošle na 5,5 roku na tvrdo do vězení. Na druhou stranu v genocidiálních vyjádřeních člena vládní strany Novotného/ODS  nevidí ministr vnitra Rakušak nic zač by měl být trestně stíhán.

K tomu lze pouze dodat, že orgány činné v trestním řízení, které jdou na ruku vládní moci, udělali z “Právního státu” to, čemu se říká “Banánová republika”, kde zákony určuje vždy moc. Vláda vedená profesorem Fialou, která porušila své vlastní předvolební sliby a dokonce přepracovala své vlastní programové prohlášení.

Vláda, která popírá, že jako opozice tlačila na předchozí vládu a hlasovala pro to, aby v době Covidu sanovala podnikatele, což samozřejmě skokově zvedlo zadlužení státu, k čemuž se dnes Fiala a jeho dnešní vládní spolupachatelé nehlásí.

Media, která mají být hlídacím psem, aby se vlády neutrhly z řetězu, tak nad touto vládou drží ochrannou ruku a dělají této zločinecké vládě PR krytí. Neuvěřitelné.

Tragická karikatura pouze ukazuje co je skutečným cílem této nekompetentní vlády, která nehájí práva českých občanů a nebrání českou státnost a suverenitu.

AUTOR: JH

~~~

Zdroj: https://cz24.news/sliby-signaly-volebni-program-s-r-o

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.