NACISTICKÉ KOŘENY BRUSELSKÉ EVROPSKÉ UNIE. ČTVRTÁ ŘÍŠE UŽ JE NA DOHLED

EU: Co jste vždycky chtěli vědět o „Bruselské EU“, ale nikdo se neodvážil o tom mluvit. Téma nacistických kořenů vzniku Evropské unie a plány nacistických průmyslníků a bankéřů na Evropské společenství.

Dokumenty a plány vytvořené během druhé světové války, které měly sloužit k integraci evropských zemí. Korporátní kartely a vliv průmyslových skupin na vznik Evropské unie. Kontroverzní postavy jako Walter Hallstein a Carl Friedrich Ophüls a jejich vliv na formování evropské integrace. Manipulace s patenty a kriminální historie německého chemického kartelu IG Farben. A mnoho dalšího, co nemáte vědět.

Téměř tři čtvrtě století se svět dovídal, že 2. světovou válku způsobil jakýsi psychopat Adolf Hitler s družinou rasisticky motivovaných úletářů, nacistů. Ve skutečnosti to ale byla dobyvačná válka vedená v režii chemického, petrochemického a farmaceutického Kartelu s cílem kontrolovat multibilionové globální trhy v nově vznikajících oblastech patentovaných chemických výrobků.

Skutečnosti, které budete z pochopitelných důvodů zpočátku možná odmítat. Budete namítat, že kdyby tak dalekosáhlé historické informace byly pravdivé, určitě byste o nich už někde slyšeli. Toho jsme si jako autoři byli vědomi. Proto také zastáváme názor, že by součástí naší odpovědné práce by mělo být čtenáře nejen povzbudit, aby si tuto knihu přečetl, ale aby také četl a studoval zdroje dokumentů, uvedené pod textem na každé stránce.

Nacistické kořeny ‚Bruselské EU‘

Autoři knihy: August Kowalczyk, Matthias Rath, Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki.

Záznam z archivu: Nacistické kořeny Bruselské EU.

Kapitola 1: Souhrnné důkazy
Kapitola 2: Walter Hallstein: Prominentní Nacistický advokát – a klíčový strůjce ‘bruselské EU“
Kapitola 3: ”Kartel velkého prostoru“ a jeho organizační výstavba
Kapitola 4: „Buselská EU“ dnes: co petrochemický a farmaceutický kartel a jeho političtí satrapové nechtějí, abyste věděli
Kapitola 5: Vláda bruselské EU by ukončila staletí svobody a nezávislosti ve Velké Británii
Kapitola 6: Štafeta života
Kapitola 7: Kdo je kdo v “Bruselské EU”
Dodatek: Klíčové internetové stránky pro dodatečnou informaci

Celá kniha ke stažení (PDF): Nacistické kořeny „bruselské eu“ v češtině!

Pokračování…

~~~

Celý článek: https://cz24.news/nacisticke-koreny-bruselske-evropske-unie-ctvrta-rise-uz-je-na-dohled

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.