Chorvatský europoslanec v Europarlamentu: „CHTĚJÍ VYTVOŘIT ZÁMĚRNÝ NEDOSTATEK POTRAVIN!“ (video)

EU: V debatě, která před časem proběhla v EU, se velmi ostrými slovy vyjádřil také chorvatský europoslanec Mislav Kolakušic. Některé části jeho proslovu jste zde již mohli slyšet, takže víte, že si zásadně nebere ve vztahu k bruselské politice žádné servítky.

Při debatě o před časem schváleném zákonu, který umožní podobné vyvlastňování zemědělců, k jakému nyní v dochází Holandsku, také ve zbytku EU, na rovinu řekl, oč idiotské bruselské sebrance ve službách globalistů ve skutečnosti jde.

Chorvatský europoslanec Mislav Kolakušić v Evropském parlamentu potvrdil, že EU využívá klimatický podvod jako záminku k tomu, aby zemědělcům zabrala zemědělskou půdu s konečným cílem vytvořit záměrný nedostatek potravin.

„Pamatujte, že hladovějící a zoufalí lidé se mnohem pravděpodobněji podvolí tyranii výměnou za dostatek kalorií, aby se vyhnuli smrti, než lidé se snadným přístupem k hojnosti jídla, i když zdrojem těchto kalorií bude hmyz – nebo falešné, laboratorně vypěstované „maso.“

 

~~~

ZDROJ X-Twitter: https://cz24.news/chorvatsky-europoslanec-v-europarlamentu-chteji-vytvorit-zamerny-nedostatek-potravin-video

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.