Volba osobnosti – vlastence Moravy 2016

OSOBNOST MORAVY 2016 – Zahájení hlasování

Vážení příznivci Moravy, jak již určitě víte, náš zapsaný spolek Moravská národní obec letos organizuje zbrusu novou občanskou iniciativu, které jsme dali výstižný název Osobnost Moravy. Prostřednictvím této ankety se snažíme poukázat na vý­jimečné moravské osobnosti, které působí v nejrůznějších oborech lidské činnosti. V průběhu uplynulých měsíců jste měli možnost předkládat své návrhy významných Mo­ravanek a Moravanů, o kterých se domníváte, že ve svém oboru natolik vynikají, že si zaslouží nominaci na tuto prestižní cenu. My pořadatelé jsme pak tyto významné osobnosti oslovovali a získávali jejich souhlas s nominací.

První — nominační fáze iniciativy 17. října 2016 skončila. Především díky vám, příznivcům této iniciativy, bylo no­minováno 20 opravdu výrazných osobností naší rodné země Moravy a můžete se podívat na jejich seznam.

Hlasování

Pro širokou veřejnost se od 18. října 2016 otevírá nová možnost, hlasováním v anketě vyjádřit svůj názor a přispět tak k regulérní volbě nejvýraznější osobnosti moravské země pro rok 2016. Hlasovací anketa bude otevřena až do 18. pro­since 2016. Po vyhodnocení výsledků ankety bude vyhlášena Osobnost Moravy 2016. Vážení přátelé, budeme velmi rá­di, pokud se v hojném počtu zapojíte do hlasování v této nové anketě.

My organizátoři ze spolku Moravská národní obec vám děkujeme za podporu, kterou jste nám vyjadřovali během úvodní no­minační části. Věříme, že nám zachováte svoji přízeň také během rozhodující — hlasovací části iniciativy.

Děkujeme a přejeme vám šťastnou volbu.

Volba osobnosti Moravy 2016

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.