Agenda Covid-19

Mnoho zatajovaných faktů naznačuje, že jde o záměrnou a uměle vytvořenou epidemii koronaviru. Manipulace s vědeckými fakty a statistikami umožňují vlastizrádným vládám vyvolat v lidech strach, omezit lidská práva a svobody, omezit chod ekonomiky a to vše svést na koronavirus.

Za tím vším je nadnárodní síť pro totalitní převzetí moci na celým lidstvem, nazývaná NWO (Nový světový řád). Jeho vznik a fungování je temný, spojený s elitou vyvoleného národa. Jmenovitě je možné ukázat na rodiny Rockefellerů, Rothschildů, Billa Gatese, Britskou královskou rodinu. Jejich genom není lidský a nikdy nebyl – jsou to vesmírní vetřelci na této planetě Midgard-Zemi. Nástup NWO předpověděl George Orwel ve svém známém románu z roku 1984. A ještě postřeh: Kdo z vás si všiml fotek předních politiků a podnikatelů, kteří mají na hlavě jarmulku a nebo s gestem zednářů?

Nyní blíže s technologiím temných. Nejprve pomocí mainstreamových médií vytvoří paniku a tu udržují až do okamžiku, kdy vystrašení lidé sami a rádi budou požadovat řešení. A toto řešení samozřejmě mají temní připravené a budou ho řídit k dalšímu odebírání práv a svobod lidem, nyní spíše už novodobým otrokům.

Konečným cílem bude omezení populace lidstva na Midgard-Zemi, konec současného světového ekonomického systému a vybudování úplně nového ekonomicko-politického systému. Tento proces byl nastartován již bojem proti klimatickým změnám. Následovat bude sledování soukromí, sterilizace či omezení porodnosti, ztráta hotovosti a vlastnění majetku, sociální kreditní systém pro šikanu, luxus pro vyvolené a živoření pro masu a významné omezení dostupného vzdělání.

Proto pro probuzené a probouzející se lidi je žádoucí sladit VIZI SVÉ BUDOUCNOSTI, odmítnout jakoukoliv verzi zotročení a zbavit se všech PARAZITŮ. Sjednotit se na společnosti, která se vrátí k moudrosti a vědění, jež bude plně TVOŘIVÉ a v souladu s VŠEMOMÍREM (Védicky budeme v souladu s Kony Stavby Světa).

AntiCovidový souhrn zpráv

Články o Covid-19 (15 nejnovějších)

Všechny články viz štítek Covid-19

Soběstačná komunita jako cesta (pře)ŽÍT a Tvořit v současné době

Cesta (pře)ŽÍT a Tvořit v současné době tak, aby se spolupracující komunita mohla svobodně rozvíjet a zajistila si nezávislost na Systému. Stanovení společných hodnot, pravidel a cíle. Více…

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.