Informátorka WHO varuje: „CHTĚJÍ VYTVOŘIT VĚČNOU PANDEMII, PLÁN UŽ MAJÍ HOTOVÝ“

SVĚT: Plán na novou „věčnou“ pandemii se přesně shoduje s datem, kdy by měla platit nejen pandemická smlouva, ale také nové změny Mezinárodních zdravotních předpisů, které vstoupí v platnost v květnu 2025. Pandemická smlouva by měla začít platit ještě někdy ve druhé polovině roku 2024.

Pokud by tedy během roku 2025 vyhlásili novou „pandemii,“ kterou by udržovali i v následujících letech, mohla by být velmi rychle zavedena diktatura přesně v tom stylu, jak to WHO již nějakou dobu plánuje.

Připomínky k předchozí verzi změn MZP měly být WHO zaslány nejpozději do 31.11.2023, ale ze všech vlád světa se proti nim vymezily pouze dvě – a ani jedna z nich není z Evropy.

Lze předpokládat, že stejně tomu bude i v případě schválení pandemické smlouvy v květnu 2024. Neočekávám, že bude přílišný odpor, takže pravděpodobně půjde vše stejně hladce jako v případě změn MZP.

Informátorka WHO, kterou možná mnozí z vás znají i z nedávné doby, kdy upozorňovala na plány této organizace, nyní varuje před tím, co WHO s pomocí dalších profláknutých „iniciátorů pandemií“ plánuje.

Dr. Astrid Stuckelbergerová, vědkyně, mezinárodní zdravotnická expertka, autorka a informátorka Světové zdravotnické organizace, varovala, že Johns Hopkins University zveřejnila pandemický plán pro SPARS 2025-2028 (dokument si můžete prohlédnout zdes cílem vytvořit „věčnou pandemii.“

V roce 2023 Dr. Stuckelbergerová spolu s Pascalem Najadim, švýcarským bankéřem perského původu, vytvořili dokument s názvem „Uřízneme hadovi hlavu“, ve kterém naléhavě vyzývají k celosvětovému povědomí a akci a vyzývají ke stíhání těch, kdo stojí za takzvanou „vakcínou“ proti Covidu, kterou nazývají „biologickou zbraní.“

“Johns Hopkins University vydala plán pandemie pro SPARS 2025-2028. Nepřestanou… Vytvářejí věčnou pandemii,“ řekla Astrid Stuckelbergerová.

„Ti, kteří byli očkováni, si mysleli, že je vakcína „osvobodí“. Opak byl pravdou… Museli mít očkovací průkaz, který je nutil k pravidelnému očkování (aby byli ‚aktuální‘ s očkováním) (…)

Dokud lidé budou věřit, tak se z každé chřipky stane drama a lidem se bude říkat, že zemřou. Lidé se tak bojí smrti, že jsou ochotni riskovat život pro lidi, kteří jim lžou.

Věří ve vlády, které jim lžou a hrají na strach. A kdo se bojí a tento postoj nezmění, bohužel zemře. Proto vyzývám lidi, aby se probudili a převzali kontrolu nad svým vlastním zdravím a nevěřili vládám a Big Pharmě, které jim lžou, podněcují strach a udržují pandemie.

Je to ta nejhorší noční můra, jakou může lidstvo zažít – žít celý život v neustálém strachu,“ říká Astrid Stuckelbergerová ve videu.

~~~

Záložní odkaz: https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0

~~~

Zdroj: https://cz24.news/informatorka-who-varuje-chteji-vytvorit-vecnou-pandemii-plan-uz-maji-hotovy

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.