Živý člověk a OPPT

Akce OPPT 1776 tti spravcu ve jmenu vecne esence (640x168)

Nové paradigma

Všichni máme pocit, že je ve světě něco hluboce špatně, a tím myslíme, že současné podmínky života podstatně nezávisí na nás samých. Je to proto, že jsme delegovali všechny aspekty své existence a svobodnou vůli na druhé, kteří tuto moc využívají ve svůj prospěch, a takto žijí na úkor nás a našeho blahobytu.
Nyní je čas vzít si zpět svou plnou odpovědnost a být vědomými tvůrci naší Reality.

Proces sebeurčení a znovu-žití podle přírodních zákonů

Procházíte procesem rozšiřování vědomí, pochopení hodnoty vlastní existence na energetické a legitimní úrovni. Objevte podvod legálního jména a začněte rozpouštět explicitní, implicitní, vědomé, nevědomé, energetické a (ne)zákonné smlouvy, které tvoří základ současného systému skrytého otroctví lidstva.

Nové paradigma osvobozuje člověka ze Systému

Jsou vytvořeny první nástroje, abychom se mohli bránit pokusům o zneužití Systému, života v něm, a získali soustředění, sebevědomí a energii k udržení změn, které budou v současnosti představovat Nové paradigma.

Pochopíme stávající Paradigma nespravedlivého Systému a ukážeme Nové paradigma svobody, rovnosti, vzájemně výhodné spolupráce a tvoření.

Život na Zemi podle obou paradigmat

Současně se budeme potkávat stále s těmi, kteří se z různých důvodů rozhodnou zůstat ve stávajícím Paradigmatu – s nimi budeme podle konkrétní situace hledat novou formu spolužití na Zemi. Buď na principu vzájemného respektování rozdílných voleb, a nebo s pomocí silných nástrojů OPPT si zajistíme svůj svobodný prostor a práva Živého Člověka.

Doporučený postup pro pochopení základních principů

  1. Vědomé Bytí podle živého člověka a OPPT

  2. Dějiny vzniku a fungování OPPT

  3. DOKUMENTY OPPT (jednotlivé kroky pro používání OPPT dokumentů) – připravujeme

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.