AntiCovidový souhrn zpráv za listopad 2020 (I. část)

Matovič si udělal srandu z testování a přehnal to. Uražení lidé jsou v šoku

02.11.2020 | Zdroj: cz.sputniknews.com

Předseda vlády SR Igor Matovič se nemůže uklidnit ze svého projektu plošného testování pomocí antigenních testů na Slovensku, které se v sousední zemi v plné míře rozběhlo minulý víkend.

Premiérovi stačilo s humorem napsat pouze jednu větu k výsledkům plošného testování a na sociální síti se objevily tisíce komentářů ohledně jeho výroku: „3 milióny úspěšně očipovaných,“ konstatoval politik.

Jak ukazuje reakce sledujících, lidem do smíchu vůbec nebylo.

Celý článek: https://cz.sputniknews.com/slovensko/2020110212737566-matovic-si-udelal-srandu-z-testovani-a-prehnal-to-urazeni-lide-jsou-v-soku

 


„Je to nesmysl a fake news.“ Babiš reaguje na Flegrovo obvinění

02.11.2020 | Zdroj: cz.sputniknews.com

Profesor Jaroslav Flegr se v poslední době těší velké popularitě, jelikož se často vyjadřuje pro různá média o aktuální covidové situaci. Nyní však zašel asi příliš daleko, jelikož bývalého ministra zdravotnictví Romana Prymulu a premiéra Babiše obvinil z toho, že nereagovali na metodu testů od Emanuela Žďárského. Podle Babiše jde o fake news.

Flegr totiž zveřejnil na svém profilu na Facebooku příspěvek, ve kterém píše, že Emanuel Žďárský z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy vyvinul RT PCR test, který umožňuje velkokapacitní testování na covid ze samoodebraných slin.

„Do současnosti provedl touto metodou asi 40 tisíc testů, přičemž citlivost testu je 95 %, specifita téměř 100 % a náklady na jeden test mohou být i pod 100 korun. Babišovi, Prymulovi i ministerstvu a dalším orgánům svou metodu nabídl zdarma již 15. 16. a 23. března, s tím, že jeho přístrojové vybavení umožňuje zpracovávat skoro 200 tisíc vzorků denně. Pan Prymula jeho nabídku okamžitě označil za nesmysl a na další urgence v následujících měsících ani on, ani jiní obeznámení už nereagovali,“ napsal Flegr.

Celý článek: https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2020110212737907-je-to-nesmysl-a-fake-news-babis-reaguje-na-flegrovo-obvineni

 


Covid-19 — Kam to všechno směřuje… (David Icke)

David Icke o koronavíruse 1. časť

19 418 zhlédnutí | 31. 3. 2020 | YouTube kanál Zem&Vek

1. časť veľkého rozhovoru s Davidom Ickeom, v ktorej upozorňuje na nezmysly a logické protirečenia v oficiálnom obraze globálnej pandémie, slúžiacom ako zámienka na zničenie súčasnej ekonomiky a zavedenie totalitného systému.

Video: David Icke o koronavíruse 1. časť

Bývalý fotbalista a konspirační teoretik David Icke, který tvrdil, že 5G sítě souvisí s šířením nového typu koronaviru, označil sociální síť Facebook za „fašistickou“. Byla mu totiž smazána stránka, kde měl 800 tisíc sledujících, důvodem bylo podle Facebooku šíření nepodložených příběhů o nemoci covid-19. O odstranění jeho uživatelského účtu rozhodla stejně i platforma YouTube.

 


ZPRÁVA Z AERONETU: TAKHLE SE DĚLÁ PANDEMIE!!

Lis 2, 2020 | Zdroj: Aeronet.cz

Exkluzivně: Uniklý dokument z nejmenované olomoucké nemocnice s pokyny pro kódování výkonů zdravotní péče v souvislosti s COVID-19 odhaluje, jak se v České republice vyrábí ta obrovská čísla pozitivních a hospitalizovaných pacientů, kvůli kterým prý kolabují nemocnice!

Dokument odhaluje instrukce lékařům, jaké kódy mají uvádět do zdravotních výkazů pacientů, aby nemocnice za virové pacienty dostaly více peněz, než kdyby v nemocnici leželi jenom jako obyčejní pacoši, ze kterých na bodovém ohodnocení z pojišťoven se tolik “nevytočí” na úhradách! Dokument prokazuje, že lékaři mají nařízeno označovat zemřelé s pouhým pozitivním testem za oběti COVID-19 stejně, jako kdyby opravdu zemřeli na virus!

Celý článek: https://aeronet.cz/news/exkluzivne-unikly-dokument-z-nejmenovane-olomoucke-nemocnice-s-pokyny-pro-kodovani-vykonu-zdravotni-pece-v-souvislosti-s-covid-19-odhaluje-jak-se-v-ceske-republice-vyrabi-ta-obrovska-cisla

 


2020 11 02 – JUDr.A.Krajníková Situace na Slovensku ohledně testování

3. 11. 2020 | YouTube: Radio SV – studio Plzeň

 


Matovič: 3 milióny začipované

03.11.2020 | AUTOR: Tibor Eliot Rostas | ZEM&VEK

„Tri milióny úspešne začipované“. Presne takto sa po najväčšom znásilňovaní občianskych práv a slobôd vyjadril 1. novembra 2020 premiér SR Matovič, ktorý k vojenskej operácii použil armádu bez jasného súhlasu jej najvyššieho veliteľa. Video o tom, čo všetko sa to vlastne udialo cez víkend, počas ktorého za normálnych okolností ľudia zapaľujú sviečky na miestach, kde spočívajú ich najbližší, no tentokrát sa museli tri milióny dobrovoľne podrobiť testom, ktoré nemajú certifikát Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv.

Zdroj: https://zemavek.sk/matovic-3-miliony-zacipovane

 


VELMI DŮLEŽITÝ DOPIS PREZIDENTU TRUMPOVI

4. listopad 2020 | Zdroj: www.czechfreepress.cz

Arcibiskup Vigano napísal prezidentovi Donaldovi Trumpovi otvorený dopis, v ktorom ho varuje pred Veľkým reštartom, komplotom na zotročenie ľudstva… a v ktorom ho označil za toho, kto zadržiava tajomstvo neprávosti.

Text dopisu v angličtině

+Carlo Maria Viganò
Tit. Archbishop of Ulpiana
Former Apostolic Nuncio to the United Statesof America

 


Na Slovensku prebehol vojenský prevrat

Slovensko | 5. listopad 2020 | www.czechfreepress.cz

V návale informácií, nariadení, obmedzení a neodkladných výterov nosa, sme si ani neuvedomili, že na Slovensku prebehol vojenský prevrat. Našťastie zatiaľ len s dočasnou platnosťou, ale spojenou prebratím kompletnej moci v štáte.

Z obsahu:

Čo sa vlastne stalo? Vláda poverila vykonaním celoplošného testovania armádu, bez súhlasu jej vrchného veliteľa, prezidentky Zuzany Čaputovej. Zároveň protiprávne podriadila pod velenie armády všetky ozbrojené a civilné zložky štátu. Armáda rozmiestnila na celom území štátu 8000 príslušníkov a ďalších 1800 vojakov nasadila na kontrolné body.
Tým prakticky strategicky obsadila celé územie republiky. spolu s príslušníkmi policajného zboru, ktorí však podliehali veleniu armády a zabezpečovali úlohy podľa ich pokynov. Armáde velil Minister obrany a z pozadia Matelko. Nikto v celom štáte nebol v tejto chvíli schopný akýmkoľvek spôsobom zabrániť situácii, kedy armáda by začala konať protizákonne.

Celý článek: www.czechfreepress.cz/slovensko/na-slovensku-prebehol-vojensky-prevrat.html

 


2020-11-06 – Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události

6. 11. 2020 |  Radio SV – studio Tapin-radio

0:00:00 Aktuálně o volbách v USA, které jsou vážně dramatické. Donald Trump tedy vítězil v prezidentských volbách v USA, ale těsně před ukončením sčítání hlasů se odehrála neuvěřitelně podivná věc: korespondenční hlasy mění výsledky.

1:19:34 Nový český ministr zdravotnictví se pochlubil, že nakoupí 10 milionů antigenních testů, 2 miliony již jsou naskladněny. Ve stejnou chvíli začalo plošné testování v sociálních zařízeních a v domovech důchodců, které je de facto povinné. Je to zkouška a pilotní test na celoplošné testování celé ČR po vzoru Slovenska?
Uniklý dokument z nejmenované olomoucké nemocnice s pokyny pro kódování výkonů zdravotní péče v souvislosti s COVID-19 odhaluje, jak se v České republice vyrábí ta obrovská čísla pozitivních a hospitalizovaných pacientů, kvůli kterým prý kolabují nemocnice.

1:52:59 Telefonické dotazy posluchačů

 


Tisíce lidí v Německu protestují proti novému lockdownu

07.11.2020 | Cz.sputniknews.com

Tisíce lidé protestují proti novým omezujícím opatřením, která nařídila vláda Německa kvůli boji s koronavirem. Protestující se shromáždili v centru německého města Leipzig.

Policie z místa události informuje o narušení hygienických opatření v davu – lidé nemají nasazené roušky a nedodržují mezi sebou nezbytnou vzdálenost, informoval televizní kanál MDR. Policie se již opakovaně obracela na protestující, kteří v centru Leipzigu obsadili náměstí. Vyzvala je, aby dodržovali pravidla. Žádná opatření proti protestujícím zatím učiněna nebyla.

MDR informoval, že lidé stojí hustě jeden vedle druhého, přičemž provádět policejní kontrolu není jakýmkoli způsobem možné. Demonstranti mají v rukou transparenty, kde je napsáno, aby vláda ustoupila od činění přísných opatření ohledně sociálních kontaktů, které jsou nyní zavedeny. MDR také informuje, že nad davem je také rozvinuto několik vlajek německých nacionalistů – Občané říše a NPD.

Celý článek: https://cz.sputniknews.com/svet/2020110712770153-tisice-lidi-v-nemecku-protestuji-proti-novemu-lockdownu

 


Nový krizový zákon tvrdě zasáhne do ústavních práv. Více omezí získání informací či náhradu škod (ZMĚNA ÚSTAVY)

Ladislav Šustr | 7. listopadu 2020 | Echo24.cz

Nebezpečný zásah do ústavních práv přinese novela krizového zákona, kterou vypracovalo ministerstvo vnitra v čele s Janem Hamáčkem (ČSSD). Návrh prolezl připomínkovým řízením a nyní leží v Poslanecké sněmovně, kde se může kdykoliv projednat. Hamáčkova změna by v současném nezměněném stavu přinesla, že by stát neposkytoval informace o přípravě a řešení krizových situací, ztížil podnikatelům žádat o náhradu škody či zpřesnil, za jakých podmínek omezit lidem volné nakládání s jejich penězi.

Novela zásadním způsobem reaguje na současnou koronavirovou krizi a chce dát vládě větší pravomoci, jak rozhodovat bez vlivu Poslanecké sněmovny. To jasně vyplývá už z návrhu, aby vládnoucí kabinet mohl vyhlásit stav nebezpečí, který je předstupněm stavu nouze. Přitom stav nebezpečí by měl shodné ústavní omezení jako při nouzovém stavu. Omezilo by se tak například právo na nedotknutelnost obydlí, vlastnické právo či svoboda pohybu, shromažďování a podnikání.

Celý článek: https://echo24.cz/a/Sf9NR/novy-krizovy-zakon-tvrde-zasahne-do-ustavnich-prav-vice-omezi-ziskani-informaci-ci-nahradu-skod

 


„Pohár trpělivosti přetekl.“ Ľuboš Blaha podává na Matoviče šest trestních oznámení kvůli celoplošnému testování

9.11.2020 | CZ.sputniknews.com

Slovenský poslanec za Směr-SD na profilu na Facebooku zveřejnil video, ve kterém informoval, že na premiéra Igora Matoviče podává šest trestních oznámení. Podle jeho slov souvisí s několika trestnými činy, kterých se dopustil při celoplošném testování na Slovensku.

Video poslance Ľuboše Blahy NR SR na Facebooku

Poslanec zveřejnil na sociální síti šestiminutové video, ve kterém uvedl, že pohár trpělivosti již přetekl a rozhodl se k ráznému kroku.

„Podávám trestní oznámení na Igora Matoviče pro podezření ze spáchání trestného činu ze založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny,“ uvádí na začátek Blaha.

Dále vysvětluje, že na Matovičův podnět byly od malé trnavské firmy, která má být propojena s rodinou Matovičových jako i s jinými politiky vládní koalice, nakoupeny nespolehlivé antigenní testy.

„Existuje podezření, že vedoucí představitelé těchto stran (OĽaNO, SaS, Jsme rodina, pozn. red.) tento obchod zorganizovali za účelem vlastního obohacení a následné testování vnutili slovenské společnosti na překrytí tohoto zločinu a vytvoření záminky na tento podezřelý byznys,“ uvedl poslanec.

Další trestní oznámení, které se Blaha rozhodl podat, je kvůli všeobecnému ohrožení. „Svým celoplošným testováním Matovič vystavil miliony lidí nebezpečí těžké újmy na zdraví, protože se mohli nakazit covidem a zemřít,“ uvedl.

Celý článek: https://cz.sputniknews.com/politika/2020110912780143-pohar-trpelivosti-pretekl-blaha-podava-na-matovice-sest-trestnich-oznameni-kvuli-celoplosnemu

 


Bill Gates z roku 2011- De-populace (tj. Země) pomocí nucené vakcinace jako „Řešení bez uhlíkové stopy!“

Bill Gates z roku 2011- De-populace lidstva

Starší článek s názory Billa Gatese o řešení přelidnění planety a jak řešit související ekologické problémy.

 


17.listopadu bude v Bratislavě protest proti covidovým omezením

V úterý 17. listopadu se budou v Bratislavě konat protesty proti covidovým omezením. Rozhodnutí zástupců opozičních stran o účasti na demonstraci vyvolalo však nepříznivou reakci premiéra Igora Matoviče, který je dokonce označil za mafiány a kolaboranty. Poslanec za Směr-SD Ľuboš Blaha to ale neponechal bez odpovědi.

Vyzývame národ k obsadeniu námestí našich miest 17.11.2020
o 15:00 hod. Bez pódií. Oznamujte, zdieľajte a mobilizujte sa.

 


Soud zrušil opatření, které nařizuje nosit roušky venku nebo v obchodě

13.11.2020 | www.seznamzpravy.cz

Soudce Městského soudu v Praze Aleš Sabol řekl, že v opatření vydaném ministerstvem zdravotnictví chybí důvody, proč se kvůli šíření koronaviru zpřísnilo nošení roušek. Opatření proto k 21. listopadu ruší. Verdikt je pravomocný.

Pražský městský soud zrušil jedno z mimořádných opatření ministerstva zdravotnictví, které bylo 19. října vydáno kvůli nárůstu počtu nakažených koronavirem v Česku.

Lidem nařizovalo nosit roušky na veřejnosti, v prostorách úřadu, v městské hromadné dopravě nebo na zastávkách. Ochrana nosu a úst začala být povinná také v autě, pokud v něm člověk nejel sám nebo se členy své domácnosti.

V rozsudku, který zveřejnil Městský soud v Praze na své úřední desce, soudce Aleš Sabol zdůvodňuje, že v opatření chybí konkrétní a srozumitelné úvahy, pro něž je nutné trvat na nošení roušek.

Nošení roušek se ruší k 21. listopadu. „Do té doby je dostatek času na to, aby epidemiologická skupina ministerstva zdravotnictví a ostatní experti podali dostatečné důkazy, abychom na to mohli zareagovat. Nemyslím si, že by mělo být naším záměřem ustoupit od nošení ochranných pomůcek,“ řekl ministr zdravotnictví Jan Blatný (za hnutí ANO).

Celý článek: www.seznamzpravy.cz/clanek/soud-zrusil-opatreni-ktere-narizuje-nosit-rousky-venku-nebo-v-obchode-129404

 


Berlínský senát potvrdil státní korónový podvod: PCR testy nemohou prokázat infekci

13. listopad 2020 | Günther Strauss | www.czechfreepress.cz

Ministerstvo zdravotnictví berlínského senátu nyní oficiálně potvrdilo to, čemu se dříve říkalo konspirační teorie. Infekci korony nelze podle oficiálního prohlášení úřadu zjistit testem PCR.

Těžko se tomu věří, ale státní korónový podvod byl konečně odhalen. Senátní ministerstvo zdravotnictví potvrdilo, že testy PCR ve skutečnosti nejsou schopny určit infekci ve smyslu zákona o ochraně proti infekcím. To vyplývá z odpovědi na otázku jediného člena Marcela Lutheho.

Senátní správa uvedla, že v souvislosti se zákonem se musí jednat o „reprodukční látku (virus, bakterie, plíseň, parazit) nebo jakoukoli jinou biologicky přenosnou látku, která může způsobit infekci nebo přenosnou nemoc u člověka“ „Patogeny“. Na dotaz poslance, zda „tzv. PCR test je schopen rozlišit mezi virem, který se může množit, a virem, který se množit nemůže“, odpovědělo vedení Senátu „ne“.

Tímto úřad oficiálně prohlašuje, že ve SRN dochází k rozsáhlému podvodu. Navzdory těmto poznatkům berlínský senát sám využívá výsledky testů PCR k omezování svobod občanů a k přijímání dalších svévolných opatření na údajnou ochranu proti infekci. To je čistá diktatura a porušení zákona oznámil.

Také poslanec Marcel Luthe je tímto skandálním přístupem šokován. Řekl Berliner Zeitung: „Nyní je naléhavě načase jednat znovu racionálně a v souladu s právním státem. Pokud dokonce i Senát musí připustit, že denně hlášená čísla testů neříkají nic o infekci ve smyslu zákona, pak tyto nařízení také postrádají základ. Protože v současné době nikdo nedokáže říct, zda a kolik infekcí je skutečně přítomno. Testy stojí nesmírné prostředky, pro výrobce představují miliardové zisky, ale pro boj s infekcí jsou k ničemu.

Zdroj: www.czechfreepress.cz/evropa/berlinsky-senat-potvrdil-statni-koronovy-podvod-pcr-testy-nemohou-prokazat-infekci.html

 


Styďte se všichni! 2.část

14. listopad 2020 | Miroslav Petr | www.czechfreepress.cz

Volné pokračování dopisu, určeného všem politikům a vládám světa

Moji právníci v USA mají kopii tohoto dokumentu z 21. 4.2020, stejně jako mnoho právních firem v EU, jež pomáhají s přípravou mezinárodního soudního sporu.

Dle transhumanistického psychopata Schwaba do roku 2030 nebudete vlastnit nic a budete z toho štastní. Je to opravdu taková budoucnost, kterou po roce 2030 chcete pro sebe, své děti a vnoučata? Skutečně si myslíte, že jakýkoli soud na světě bude věřit, že během sezony chřipky 2019-2020 měla Česká republika o 95% méně případů chřipky než v minulém roce? Z vědeckých studií vyplývá, že je u lidí 5-7x vyšší pravděpodobnost, že po očkování proti chřipce dostanou závažnou plicní infekci, včetně koronaviru.

Máme zprávy z několika oblastí ČR, kde nejsou pravdivě hlášeny pozitivní čísla covid 19. Jsou testováni bezpříznakové osoby a výsledná čísla jsou násobena 7-8x a na některých místech jsou čísla zvyšována i nad rámec fyzické možnosti realizace takovýchto počtů testů. Upozornil jsem Prymulu, že už před 14.10. jsme si byli vědomi přímých podvodů Prymuly, Hamáčka, Rážové, pokud jde o jejich umělé manipulování a ohlašování falešných čísel.

Nyní se dokonce i WHO vzpamatovává, protože ví, že se na ni žene peklo kvůli podvodné pandemii a škodě, kterou způsobili spolu s porušováním lidských práv a kolosálními ekonomickými škodami. Odborníci oznámili, že žádná druhá vlna neexistuje a čísla jsou záměrně falšována a nafukována tak, aby odpovídala propagandistickému lhaní politiků.

Celý článek: www.czechfreepress.cz/blogy/stydte-se-vsichni-2-cast.html

 


Genocidní zákon v Polsku. Jaká je reakce biskupů a kněží?

15.11.2020 | vkpatriarhat.org

Prezident Trump měl odvahu postavit se za Ameriku a povědět: „Toto je boj za přežití našeho národa… Žijeme jen v iluzi demokracie, která je ve skutečnosti kontrolovaná malou hrstkou globálních zájmových skupin. Budou lhát, lhát, lhát… Jejich finanční prostředky jsou prakticky neomezené… jejich mediální vliv je bezkonkurenční. A v neposlední řadě – hloubka jejich nemorálnosti je naprosto neohraničená.“ Toto řekl prezident Trump na adresu těch, kteří dnes plánují redukci lidstva o 6 miliard skrze vakcinaci.

V Polsku byl vyhlášen zákon č. 1845 z 8. 10. 2020, týkajícího se povinné vakcinace.

Čl. 36 obsahuje kromě jiného i tyto body:

Citace: „1. Vůči osobě, která nepodstoupila povinnou vakcinaci, může být při podezření nebo diagnostikování obzvlášť nebezpečného a velmi nakažlivého onemocnění, které představuje přímé ohrožení pro zdraví nebo život ostatních lidí, použito opatření přímého donucení, zahrnující zadržení, imobilizaci nebo nucené podání léku.“

Celý článek a video Eliáše, Patriarchy Byzantského katolického patriarchátu a Metoděje OSBMr + Timoteje OSBMr, Biskupů sekretářů: http://vkpatriarhat.org/cz/?p=45107

 


Sviečkový pochod 15.11.2020 o 16:00 na Hodžovo námestie pred Prezidentský palác

15.11.2020 | www.skutocnarevolucia.sk

Vážení občania. Tak už dnes to začína. Vy čo sa tešíte na 17.11. 2020, tak sa tešte, ale hlavne ma nespájajte s týmto, politikmi a médiami pripravovaným protestom!

Ten, kto chce mierumilovne vyjadriť svoj nesúhlas, nech príde na Sviečkový pochod 15.11.2020 o 16:00 na Hodžovo námestie pred Prezidentský palác. Tento pochod bude trvať 2 hodiny a na konci povieme ultimátum a to: Psychopat má 24 hodín na odstúpenie.

16.11.2020 bude Revolučný pochod o 16:00 na Hodžovom námestí pred Prezidentským palácom a podľa toho ako sa psychopat zachová, tak buď odovzdá úrad, alebo hej.

Zdroj: www.skutocnarevolucia.sk

 


Stránka je průběžně doplňována a aktualizována.

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.