Přednáška „Ako nás zavreli do Matrixu“ – Vladimír Laubert (19.2.2017, Ostrava)

Termín: 19.02.2017
Čas: 14:00 – 16:00
Místo konání: centrum Antakarana, Dolní 782/65, Ostrava, velký sál
Lektor: Vladimír Laubert, Ing.

Zveme vás na ojedinělou přednášku “Ako nás zavreli do Matrixu” s Ing. Vladimírem Laubertem, věnovanou způsobu vytváření vlastní osobní reality cestou víry a tvořivého vědomí, ve Velkém sále Antakarany.

O čem to bude: Přednáška “Ako nás zavreli do Matrixu” si věcně propůjčuje název z filmu Matrix, kde se hlavní hrdina Nio pohybuje ve vykonstruovaném světě a ve světě skutečném. K provázanosti přednášky je však třeba znát určité informace, mít klíče, neboť jen se znalostí těchto klíčů, dokážete skutečný Matrix odhalit.

Proto je v přednášce snaha ve stručnosti tyto klíče sdělit a uvést některé pojmy, známé našim předkům, a především vyzvednout zdravou mysl. Tu část naší mysli, která nekatalogizuje děj, ale věcně ho chápe. Uvědomuje si jej jakoby obrazo-intuitivně a dokáže se s konkrétním dějem v daný okamžik prolínat.

Následně vám nejspíše dojde i to, že cokoliv, čemu uvěříte, se stává vaším vnitřním osobním programen, který vás naviguje do těch míst, situací a událostí, čemu jste v hloubi své duše u-věřili.
Funguje to tak, že čemu u-věříte a přijmete to bez jakýchkoliv pochyb jako svou osobní pravdu, to se postupně stává vaší osobní realitou, neboť vy sami jste tvůrci svého světa a jeho realit.

Lektor: Ing. Vladimír Laubert

Organizátor akce: Vladan Kocián | V případě dotazů se, prosím, obraťte na organizátora akce.
Email: vladan.kocian@seznam.cz | Tel.: (+420) 702 512 943.

Přihlášky: Své přihlášky na přednášku posílejte e-mailem na vladan.kocian@seznam.cz nebo
telefonicky na číslo (+420) 702 512 943.

Cena: 100 Kč / os. nebo 150 Kč / partnerská dvojice | Platba organizátorovi akce přímo na místě.

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.