České tvrdé jádro

Neznám autora následujícího textu. Ale text je to natolik důležitý, že ho zařadím k mým blogům. Kdybych se byl býval lépe učil, mohl jsem ho napsat sám.

„Za Rakouska byli Češi synonymem „tvrdých selských palic“, co nedovedou pochopit velikost Habsburského domu. Sudetští Němci chtěli dláždit náměstí českými hlavami, které nechtěly pochopit velikost vůdce. V padesátých letech se vedl boj proti intelektuálským a buržoazním nacionalistům, kteří nedovedli pochopit velikost sovětského rovnostářského myšlení. Za normalizace zas dobrodiní našeho druhého osvobození od všelijakých revizionistů. Po vzniku „blbé nálady“ do nynějška zas „zaprdění a xenofóbní Čecháčci nedovedou pochopit normalitu úchylů, etické výšiny elit Západu, výhody multikulti a dovoz islámských komunit. Tato „zaostalost“ se projevila jak ve volbách parlamentních, tak prezidentských. Navzdory nevídané mediální masáži nebyli ve svobodných a tajných volbách zvoleni ani „světoví“ demokrati TOP, STAN nebo KDU, ani vybraný „velký vědec“ na prezidenta.

Podstata jevu je v tom, že po staletích mentálního útlaku (od husitství) se v národě vytvořilo zevně neviditelné „tvrdé jádro“ samostatně myslících lidí, řídících se intuicí. Tito Češi přišli na to, že zevní evropský svět je řízen silou a balamucením davu skrze polopravdy o podstatě a fungování světa. Svět je řízen tak, aby to vyhovovalo uzoučké vrstvě „nadlidí“, kteří kvůli své neviditelnosti si platí vrstvu dobře žijících politiků, úředníků a „umělců“ bavičů. Ti žijí dobře, dokud onu vládnoucí vrstvu chválí. A dostávají honosné tituly z oblasti vědy, sportu, umění, náboženství.

Toto tvrdé jádro je u Čechů mimořádně silné a činí 10% populace (v okolních státech okolo 3%). Ovlivňuje dalších 30% příbuzných a známých. Ze zbytku je deset procent slabomyslných (ve všech národech), deset procent nic netvořících parazitů a ostatní duchaprázdní konzumenti. O toto tvrdé jádro národa vždy jde. Věděl o něm geniální zločinec Hitler, když řekl: „Poláka a Srba zlomit silou! Čecha nezlomíš, znám je z Vídně. Když je tlak, ohne se, ale když tlak povolí, švihne zpět!“ Proto poslal jako protektora vychytralého Heydricha, a neudělal protektorem primitivního K. H. Franka. A po smrti Heydricha chtěl Hitler ze msty vyvraždit vybranou desetinu Čechů. K jeho „uklidnění“ mu museli „kolaboranti“ uspořádat ony manifestační přísahy věrnosti na Václavské náměstí a pod.

Jak jsou charakterizovány osoby tohoto národního duchovního jádra? Jednoznačně charakterem. Bez ohledu na velikost vzdělání, často spíše středního. Zato s přirozenou, od přírody „navibrovanou“ selskou inteligencí. Tito lidé se vzájemně rychle poznají a komunikují většinou beze slov nebo zevně neutrálně. Nedají na gesta, padnoucí šaty a kravaty, světoběžné vystupování, snahu být „in“! Můj otec jako znalec lidí mi říkal: „Ty mě nebudeš učit znát lidi, ty jsi neprožil Protektorát! Tam poznat člověka, zejména provokatéra a kolaboranta, rozhodovalo o životě a smrti.“ A později se vždy ukázalo, že měl pravdu. A tito si v Protektorátu, padesátých letech i nyní pomáhají beze slov. Mladí adepti na duchovní osobnosti se vždy musí učit z průběhu životních a politických procesů, moudrost potřebuje čas. Proto je nyní v médiích tolik štvaní na voliče „penzisty“ a staré obecně! Prý jsou to nic „o světě“ vědoucí lidi! Za vzor „nového evropského myšlení“ dávají média 21leté „poslance“ TOP a Pirátů! Nové myšlení už jsme tu ovšem měli několikrát. Mládež Kuratoria, nová Gottwaldova, Husákova. A kam to dovedly se zlepšováním společenského pořádku?

A ta hrůza těch „plačkářů“ volících Drahoše, po jeho prohře. Už se oklepali a chystají nové útoky. Mají neomezený dostatek zdrojů, časových i finančních. Boj s nimi nebude jednoduchý, žádné naše vítězství nebude konečné, protože boj s hloupostí je nekonečný. Ale bojovat se musí. Věřím, že jako národ obstojíme i ve složitých událostech nastávající evropské a světové krize.

Zdroj: http://pravyprostor.cz/ceske-tvrde-jadro

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.