Harvardský projekt samozničenia Slovanov (úvodní část pořadu)

 

Obsah:

DOKUMENT O PŘEFORMÁTOVÁNÍ EVROPY V PLNĚ TOTALITNÍ SYSTÉM – SLOVANÉ V NĚM NEMAJÍ MÍSTO, NEBOŤ VE SVÝCH GENECH JSOU NAPOJENI NA JINÝ A TO SVĚTELNÝ SYSTÉM, A NE TEMNÝ ČI TOTALITNÍ.
——–

Vždy rozuměli pojmu Svědomí, životu v Harmonii s okolím, úctě k Předkům a Bohům svým, spravovali své veřejné záležitosti bez vlivu parazitických systémů a skupin.

Západní civilizace je pyramidový systém moci a žije na úkor těch, kteří jsou schopni hodnoty vytvářet. Slované žili ve svobodných Državách, podle Kopného práva a své záležitosti řešili na Veči (sněmu). Nikdy odpovědnost za své životy, Rod, rodnou Zemi a budoucnost, neodevzdávali do cizích rukou.

Toto vše – tak drahé Slovanům – nám postupně systém západní civilizace odcizuje a vykrádá. My jako potomci Slovanů, svých Předků a našich Bohů, se máme znovu uvědomit a osvobodit. Bylo by naivní hledat řešení v rámci (uvnitř) západní civilizace – ono tam jednoduše není. Řešení a vedení musíme hledat uvnitř své vlastní původní slovanské kultury – tedy té předkřesťanské. Více na: http://www.slovanskakosile.cz

—————————————————————–
Zde je uvedeno video pořadu do 14. minuty – další část videa má špatně přeložené české titulky.
Celý pořad: https://www.youtube.com/watch?v=wkjaj3RDgYQ

Všechny videa najdete na našem kanálu RuTube „Šíření Slovanství a národní identity“

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavá videa se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.