Pravda o zavádění technologie 5G do praktického používání

Pětice se žádostí o zastavení výstavby G5 sítí

Vlevo je menu, kde se to dá přepínat do jednotlivých jazyků, i do češtiny. Dá se tam pročíst o rizicích této sítě.

International Appeal – Stop 5G on Earth and in Space

Jedná se o velkou mezinárodní petici.

Úvodem chci jen předeslat, že dnešní TM jsem v jeho “střední” části významně zasvětil blížící se realitě 5G. Velmi doporučuji, spíše i prosím, přečtěte si ty články, jelikož jde o skutečnosti více než závažné.

Dnešní sonda do světa pomyslně nad námi, jak by se také dalo říct, tj, do sfér, kde se zastřešuje řízení lidské společnosti, do sfér a událostí, které označuji jako “z našeho či cizího dvorku” se bude týkat technologické skutečnosti, která již přesahuje sebe samu a která by měla, po svém zavedení, spíše bude mít, neblahý vliv na život lidských bytostí na planetě Zemi. A to jak v otázce zdraví, tak i v otázce sociální, v otázce svobod, svobodné vůle apod.

O co jde? Jde o zavádění technologie 5G do praktického používání. O záměr na síti 5G vybudovat nejen telefonní sít, ale také síť internetovou a to celoplošně světovou, celoplanetární, ovládanou jedinou firmou. A tedy i jedinou vládou. Jde o miliardy a o schopnost kontrolovat a ovládat celou lidskou populaci.

O této technologii jsem již několik článků, informací uvedl – TM 2016/46 z 26.11. – Záření mobilní sítě 5G společnosti Telecom; z roku 2018 TM 37 z 11.9. – SÍŤ 5G – To, co neznáte, vás může zabít a článek Přichází nové 5G Wi-Fi – Reportéra, co měl obavy o zdraví, umlčeli; TM 46 z 13.11. – Zabijácká a smrtonosná siť 5G, TM 47 z 20.11. – Po prvním testování spadly z nebe stovky ptáků,

Pročetl jsem v posledních dnech dalších několik článků a udělal si podrobnější představu o tom, o co vlastně jde. A je to horší, než jak jsme si byli schopní myslet. Ti,co vládnou a kteří ovládají různé korporace se nezastaví před ničím. Pro ně je zisk a upevnění moci, hodnotou stojící nad vším ostatním. A proto jsem dnešní TM zasvětil tomuto tématu a poněkud šířeji než obvykle uvádím články z oblasti “dvorků” … Po přečtení budete také i lépe obeznámení s tím, co rozpoutalo tu protičínskou hysterii, resp. boj proti čínské firmě Huawei neboli ještě jinak – obchodní válku US A s Čínou.

Nejdříve opravdu stručný, úvodní článek s názvem “Čína a USA bojují o kontrolu nad technologií 5G” a který byl převzat z Wall Street Journal. Dále pak článek Američané si potichu přivlastnili 5G satelitní frekvence pro celosvětovou internetovou síť Starlink!Další článek má název “Za hysterií kvůli Huawei stojí špionážní aliance Five Eyes USA a západ zaostávají za Čínou v implementaci 5G sítí!” FIve exes jsou tajné služby 5 západních států. Pak článek Milimetrový zabiják 5G!A nakonec opět ještě jeden velmi krátký článek “5G pokusy v Haagu”.

Nemysleme si, že u nás nic, že se nás to netýká. I z nás je možno získat nemalé prostředky a i nás je třeba kontrolovat a ovládat. A proto již spol. Vodafone, ale i další instalují technologie a dělají první testy.

A nakonec se můžeme zeptat a co s tím? Ono by šlo, ale to by chtělo vyspělejší vědomí lidí, větší schopnost lidí jednotně vystoupit. Pak by to i mohlo být možné zastavit nebo silně zbrzdit do doby, než by bylo možné to překonat, dát tomu sociálnější charakteristiky a rozměry. To asi “nehrozí”. Do této úrovně kolektivní lidské vědomí ještě nedozrálo.

Takže jediné, co můžeme udělat, aspoň pro sebe, pozvednout vědomí, dostat se svým vědomím nad to. To znamená zvýšit svou vibrační úroveň. Stát více světelnou bytostí. Tím ochráníme sebe a vyzářené světlo ovlivní ty v okolí. A také – být velmi vědomějším a lidem více a lépe ukazovat cestu.

Mějte se krásně a stále lépe a lépe..:)
Láďa

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.