Covid je podvod!

16. duben 2020 | miroslav petr | www.czechfreepress.cz

Kolem této “nemoci” je mnoho podivností. Všichni nosí roušky a přesto stále přibývá nakažených… Přeplněné nemocnice v Německu a Anglii jsou ve skutečnosti zcela prázdné. V Itálii počítají všechny zemřelé, i nenakažené covidem.
Údajně tam nemají nějaké dýchací přístroje. Český hrobník si všimnul na americkém videu divné manipulace s rakvemi. Podle něho jsou příliš lehké a tedy prázdné.
Na covid prakticky nikdo nezemřel, ale oslabením organismu jinými nemocemi. Tato chřipka se léčí v celém světě běžnými léky na nachlazení.

Bývalá novinářka Novy Jana Peterková o tom říká: “Já jako astmatička se půjdu dobrovolně nakazit na Bulovku. Budu mezi vámi jezdit po celém Česku bez roušky, za podmínky, že mi přivedete jednoho nemocného covidem, nebo někoho, kdo by znal takového člověka. Na meil mi posíláte tisíc zpráv denně, ale neozval se ani jeden člověk nakažený covidem. Klidně si s ním dám pusu.Druhá podmínka je, že budu mít tisíc odběratelů na youtube. Pomáhám sociálně slabým rodinám a nikdy přitom nemám roušku. Je to kampan, aby nás zbavili našich životů.

V Kolíně roušky nenosí. Jsou na hřištích, sportují, o covidu mluví jako o hoaxu. Máme právo normálně žít, sportovat a nedostat se do nejhorší ekonomické krize, co kdy byla. Je nutné to zastavit.

Přestante sledovat seriály Ordinace a Ulice. Vy všichni věříte tomu, co vám řekne vláda. To jsou největší lži, které mají zakrýt to, co chystají USA, invazi muslimů do Evropy, přípravu války v Řecku a mnoho jiných věcí /různá omezení velkého bratra, která se nenápadně dělají už ted!/. Každopádně nás to má dostat na ekonomické dno. To může nastat už za dva měsíce.

Ročně na silnicích zemře 1,5 miionu lidí. Auta nikdo nezakáže…Na rakovinu 9,5 milionu lidí. Používáte kondom, abyste se uchránili před AIDS? Na AIDS zemře ročně přes milion lidí. Prostě riziko je součástí života. Nepřestanete jezdit auty a přecházet silnici. Riziko covidu je prakticky nulové. Na podzim to bude ještě horší. Vážně chcete mít zavřené kadeřnctví čtvrt roku? Co dá kadeřnice svým dětem k jídlu? Chcete mít zavřené všechny podniky a restaurace? Z čeho budete živi?

Na celém světě zemřelo kvůli covidu pouhých třináct tisíc lidí ze sedmi miliard. V miliardové Číně zemřelo jen 3261 lidí, to není ani promile /třetina miliontiny/. Ve Francii ze 67 milionů zemřelo 450 lidí. Ve Španělsku z 48 milionů zemřelo jen tisíc lidí.

Na covid děti prakticky neumírají. Do patnácti let jsou příznaky chřipky mnohem horší než průběh covidu. Přečtěte si materiály ministerstva zdravotnictví. V minulosti se školy nikdy nezavíraly, ani za Hitlera. Je to poprvé od Marie Terezie. Děti se učí i na onkologii či v afrických slumech. Naše děti se neučí kvůli rýmě a nebudou se učit půl roku, protože všichni věříte vládě. Vytvořme tlak na to, aby otevřely školy, i kdyby v nich učili ze začátku dobrovolníci Červeného kříže. Nenechte se zničit. Podpořte mou iniciativu “Otevřme školy”. Nedovolme, aby naše děti musely zalézt do tmy, začaly se bát a přestaly věřit sobě a tomuto světu, protože to je zničí na celý život. My to zvládneme, ale děti ne. I kdybychom měli demonstrovat před úřadem vlády. Coronavirovou rýmu jsme měli i my v jeslích a ve školce. V Africe umírají děti na hrozné nemoci, ale naše děti se neučí kvůli rýmě… “

Stále věříte, že covid je z netopýra?

Zdroj- Parlamentní listy a youtube – covid je podvod.

~~~

Zdroj: www.czechfreepress.cz/blogy/covid-je-podvod.html

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.