Jak rouškonošení působí na naše děti ve školách a jejich budoucnost: budou ji vůbec mít?

Itálie zatím vede v zavádění roušek ve školách

Dle našeho korespondenta z Říma se utahují oprátky i v této jižní zemi. Dělají zde naprosto absurdní akce, nad kterými zůstává rozum stát. Až děsivé akce. Co k tomu asi tak řeknou čtenáři tadesca.

Datoval mně o základních a jiných školách. Rodiče, které neposílají děti do škol, udělali velice dobře. Domluvili se mezi sebou a dělají lesní školy s výukou. Dětem se to moc líbí. Státu ale nikoliv.

Ve školách musejí děti POVINNĚ nosit roušku celý den. A to i v hodinách při vyučování. Není tajemstvím, že mnoho děti zkolabovalo, museli je převést do nemocnice a hlavně se o tom nesmí nikde psát. Několik dětí při omdlení narazilo hlavou do lavice či jiného nábytku a poranilo si hlavu. Jedna dívenka celkem vážně a byla v bezvědomí delší dobu. Mnoho rodičů podalo trestní oznámení na ředitele škol a na vládu.

Poškození mozku při dlouhodobém vdechování CO2 a množících se virů a baktérií pod rouškou je jisté.

To ale není všechno. Aby toho nebylo tak málo, do tříd posílá vláda policii aby kontrolovala, jestli děti nosí roušky. PSYCHOTEROR DĚTÍ ON-LINE. Dělají na dětii bu bu bu. Mnoho z dětí dostává deprese a psychické problémy. Děti odmítají chodit do škol a rdiče je už sami hromadně odmítají posílat na „výuku“.

Itálie zatím vede - rousky ve skolách

Zavedou drakonické hlídání dětí policií i u nás?????

Zdroj: https://tadesco.org/marneho-okenko-21-q9-2q2q-vsude-strasi-cim-dal-vice-a-tlaci-vam-to-do-palice/comment-page-1

Rouška před viry nechrání, mytí rukou ano

8. 12. 2009, 7:05 | Václav Pergl, www.Pravo.cz

Rouska pred viry nechrání, mytí rukou ano

Tohle si všichni zapamatujte! Prymula 8. 12. 2009 (nyní ministr zdravotnictví ČR). Aneb odkud jdou úplatky, podnikání na úkor jiných a jeho silové prosazování národu všemožnými prostředky….

Jestliže před 11 lety bylo nám honosně sděleno profesorem Romanem Prymulou, že roušky nám nepomůžou, protože nemohou nic filtrovat a pak si následně postaví fabriku na výrobu roušek a všem je doporučuje, ba dokonce nutí, nedá se o něm říci nic dobrého.

LHAL TENKRÁT NEBO LŽE TEĎ ?

Zdroj: https://www.novinky.cz/zena/zdravi/clanek/rouska-pred-viry-nechrani-myti-rukou-ano-20127?fbclid=IwAR32gkz8hd194bby3n6dCHl2_IyRpj6nQrGNNIpMjaEPXGUARbASLdfy1hg

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.