Zrada byla dokonána: zamítnutí soudního sporu Texasu ukazuje poslední zbývající možnost záchrany USA

12. prosince 2020 | PublicDomain / naturalnews.com

Puč proti Trumpovi je barevná revoluce: V současné době probíhá takzvaná „barevná revoluce“ proti administrativě prezidenta Donalda Trumpa, varoval anonymní veterán speciálních sil v rozhovoru pro Epoch Times USA.

Donald Trump

„Barevná revoluce je taktika vedoucí ke změně režimu,“ řekl důstojník. „Vidím marxistické povstání využívající strategie barevné revoluce k dosažení změny režimu.“

Na rozdíl od populárního klišé Rambo jsou americké speciální síly primárně vycvičeny k výcviku a podpoře partyzánských vojsk za nepřátelskými liniemi v takzvané asymetrické válce. Často mluví několika jazyky, maskují se jako místní a především ovládli nekonvenční válku.

Transition Integrity Project 2019, simulační hra demokratů, vedená Johnem Podestou, je indikátorem toho, že události v prezidentských letošních volbách byly pod taktovkou „marxistických elementů uvnitř Demokratické strany a jejich marxistických spojenců v zahraničních vlád,“ řekl expert.

“Možná to nešlo tak, jak chtěli, protože kdykoli provádíš takovou operaci, nepřítel má co říct.” Plán však nebyl poznat tu volbu. Nikdy to nebylo o prezidentství,“ řekl důstojník, „ale o zásadní změně v USA. Sami útočí na Ústavu.“

Levicový filmař Oliver Stone zdokumentoval realizaci barevné revoluce na Ukrajině v roce 2014 Obamovou administrativou a nadacemi George Sorose ve filmu „Ukrajina v ohni“. Stejný předpoklad učinil novinář z revolveru Darren Beattie, když mluvil s Tuckerem Carlsonem na Fox News.

Důstojník speciálních sil The Epoch Times řekl, že aktuální události ve Spojených státech se řídily známými průvodci po svržení vlády. „Tento postup je vysvětlen ve všech příručkách o nekonvenčních válčení,“ řekl důstojník. “Nejsem fanatický stoupenec Trumpa. Jen vidím, co se stane.“ (Volby v USA: Několik států žaluje Nejvyšší soud – takto je zachráněno Trumpovo prezidentství)

Po dobu osmi let prezident Barack Obama „dosazoval své politické spojence prostřednictvím všech institucí“ jako druh „stínové vlády“ podporované mainstreamovými médii a pouličními násilníky.

Protože Trumpovi bylo od začátku bráněno v používání jeho vlastních lidí, měli jsme v zásadě třetí Obamovu administrativu,“ řekl důstojník. „Takže se dostáváme k dnešní situaci: Ve vládě existují prvky, které se postavily proti prezidentovi, jak se snažili například v řízení o obžalobě.“

Tisk se stal pátou kolonou. Jediné, co chybí, je skutečná vojenská partyzánská síla. Již existují profesionální revolucionáři v rámci Antifa nebo Black Lives Matter,“ varoval expert (Trump:„ V příštích několika dnech se stane mnoho skvělých věcí “- Biden výbor odmítá jako zvolený prezident).

 

Zrada je nyní dokonána: zamítnutí soudního sporu v Texasu Nejvyšším soudem osvětluje poslední zbývající možnost záchrany republiky

Včera v noci se Nejvyšší soud USA rozhodl zamítnout nejnovější stížnost Texasu. Soud argumenty případu nevyslyšel, ani o nich nerozhodl. Bylo pouze uvedeno, že Demokraty kontrolované státy mohou manipulovat s volbami, páchat volební podvody, podvádět a krást, jak si přejí, i když jsou jejich kroky vůči ostatním státům, ovlivněným výsledkem federálních voleb, krajně nespravedlivé.

V pátek večer 11. prosince 2020 již nebudeme žít ve fungující ústavní republice. V Americe již neexistuje kontrolní zákonná autorita (3hvězdičkový generál vyzývá Trumpa, aby vyhlásil stanné právo a zahájil hromadné zatýkání pod vojenskou autoritou).

Dokonce ani smrt Ginsburga (bývalého přísedícího soudce ve SCOTUS) zjevně nestačila k tomu, aby soud získal většinu právníků, kteří by se mohli rozhodnout prosazovat právní stát.

Vláda zákona se nyní zhroutila. Soudy už ani nepředstírají, že pracují. Cenzura je extrémní, média tisknou odporné lži a volby jsou tak zjevně zmanipulované, že podvádění se děje na kameru, aby to všichni viděli.

Přesto je každý poslední Američan zjevně bezmocný zastavit volební krádež, protože všechny síly, které tímto národem opovrhují – a které nenávidí svobodu a spravedlnost – se nyní obracejí proti jakémukoli fungujícímu civilnímu soudu, který by mohl uznat a napravit velké nespravedlnosti vůči tomuto národu od demokratů a bažiny státních zrádců (operace „mop-up“ vede k drtivému vítězství Trumpa – USEUCOM převzal kontrolu nad servery v Německu).

Navzdory drtivým, nevyvratitelným důkazům o do očí bijících volebních podvodech, úskocích a cizích vměšováních jsou místní soudci příliš zkorumpovaní, aby projednávali případy, okresní soudy jsou příliš zkorumpované, aby o těchto případech rozhodovaly, a nejvyšší soud v zemi je příliš zkorumpovaný, než aby dokonce umožnil právní postavení případu.

Ameriku uvrhl do bezpráví americký nejvyšší soud. Z cesty rodící se historie, kterou SCOTUS právě zahájil, není cesty zpět a tato cesta bude zalita krví vlastenců a tyranů.

Jakýkoli mírový způsob, jak vyřešit tuto volbu, byl nyní vyčerpán. Všechny zbývající možnosti zahrnují kinetické aktivity. Amerika nyní bude krvácet. To je jisté (Trumpova skrytá válka proti Deep State po celém světě – přestřelka ve Frankfurtu?)

 
U zbývající možnosti bylo nyní dosaženo velké jasnosti

Poslední možností k záchraně republiky je možnost „národní bezpečnosti“ prezidenta Trumpa, která by zrcadlila kroky Abrahama Lincolna během občanské války. Trump musí nyní vyhlásit podvodné volby za kybernetickou válku proti Americe, rozmístit armádu v klíčových městech a zahájit hromadné zatýkání soudců, starostů, guvernérů, volebních úředníků, zúčastněných „novinářů“, členů Kongresu a kohokoli jiného, kdo spolupracoval na tomto zločinném spiknutí s cílem svrhnout Spojené státy americké.

Naštěstí je to přesně ta možnost, kterou prezident Trump připravuje minimálně od září 2018*. Těmto přípravám jsem se věnoval v předchozích článcích, které osvětlily aktivity DoD, DIA, sil SpecialOps a vojáků v kybernetické válce.

*) Autor zde naráží na vládní výnos z 12. září 2018: Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election, který se týká uvalení sankcí v případě zasahování do voleb v USA ze zahraničí (www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing-certain-sanctions-event-foreign-interference-united-states-election)

Všichni se připravují na to, aby Trump dal zelenou operaci, která by svou prudkostí a odhodláním porazila nepřátele Ameriky. Trump si nyní jistě uvědomuje, že tento plán je jedinou zbývající možností, jak splnit svou přísahu na obranu USA před nepřáteli doma i v zahraničí.

SCOTUS právě dal Trumpovi jasný důvod, kterou potřeboval, aby učinil tento historický, nezbytný krok k obraně této republiky v její poslední hodině, kdy nepřátelé po celé zemi a po celém světě věří, že se jim podařilo potlačit svobodu a uskutečnit plánovaný zánik Spojených států amerických.

Nové aktualizace situace zveřejníme do sobotního poledne. Níže je podcast z pátku, který zdůrazňuje všechna opatření, která již probíhají k přípravě speciálních sil a proamerických složek ministerstva obrany na jejich rozhodující hodinu a nejdůležitější misi ze všech: záchranu naší ústavní republiky.

Otázkou nyní je: najde Trump odvahu vydat rozkaz?

Pokud tak neučiní, Amerika podlehne komunistické Číně a bude uvržena do neomezené domácí války nebo občanské války.

www.pravda-tv.com/2020/12/der-verrat-ist-abgeschlossen-die-abweisung-der-klage-in-texas-zeigt-die-letzte-verbleibende-option-zur-rettung-der-usa

~~~

Zdroje: PublicDomain / naturalnews.com dne 12/12/2020

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.