Fantastický počin Rona DeSantise: Nejvyšší soud Floridy schválil vyšetřování výrobců vakcín!!! Výsledky by měly sloužit jako precedens i pro další státy USA a další země

USA: Florida byla již za dob covidismu, kdy byla většina Američanů i Evropanů nuceně držena v lockdownech a rouškách, vzorem skutečné svobody. Nebyly tam povinné roušky a lockdowny neničily ekonomiku tohoto amerického státu.

Tamní guvernér Ron DeSantis také zakázal kontrolovat v jiných státech povinné covid pasy a covid očkování tam nikdy nebylo povinné pro nikoho. Letos znovuzvolený guvernér se v poslední době činí i v jiných ohledech. Zakázal LGBTQI indoktrinaci malých dětí a distancoval se od jakékoli potenciální spolupráce s WEF.

Nedávno jsem vás informovala o rozhodnutí DeSantise vytvořit velkou porotu, která by všechny zločiny covidismu prošetřila. Následně se v této otázce vyjádřil také Nejvyšší soud, takže cestě ke spravedlnosti již nic nebrání…

Jak uvádí New York Post, Nejvyšší soud amerického státu Florida schválil žádost guvernéra Rona DeSantise  o svolání velké poroty, která by vyšetřila výrobce vakcín proti Covidu kvůli možnému pochybení v průběhu vývoje vakcíny.

Guvernér chce, aby bylo vedeno vyšetřování proti společnostem Pfizer-BioNTech a Moderna, stejně jako proti jejich vedoucím pracovníkům a dalším lékařským sdružením nebo organizacím, které se podílejí na zavádění vakcín na Floridě. Včetně osob odpovědných za návrh, vývoj, testování, uvádění na trh, označování, distribuci, prodej, nákup, darování a podávání očkovacích látek.

DeSantis se ve své žádosti odvolával na analýzu floridského ministerstva zdravotnictví. To ukázalo zvýšení relativní frekvence úmrtí souvisejících se srdcem u mužů ve věku 18 až 39 let do 28 dnů od podání očkování proti covidu. Pravicový politik také odkázal na podobné studie ve Francii, Kanadě, Německu a Švýcarsku, které dospěly ke stejnému závěru.

V rozhovoru s lékaři a vědci 13. prosince DeSantis kritizoval farmaceutické společnosti za to, že nesdílejí své údaje o vakcínách s nezávislými výzkumníky, a poznamenal, že na Floridě je nezákonné klamat a zkreslovat. Zvláště pokud jde o účinnost léku. A oznámil:

„Budeme schopni získat data bez ohledu na to, zda je chcete vydat nebo ne.“

– – –

Zdroj: https://cz24.news/fantasticky-pocin-rona-desantise-nejvyssi-soud-floridy-schvalil-vysetrovani-vyrobcu-vakcin-vysledky-by-mely-slouzit-jako-precedens-i-pro-dalsi-staty-usa-a-dalsi-zeme

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.