Generála volilo jen 40,9% voličů ze všech možných voličů! Co to znamená pro budoucnost?

V Česku se včera slavilo, jak to generál natřel Babišovi. Jenže pozor. Generála volilo jen 40,9% voličů, přesně jak jsem předpověděl v tomto pořadu 5 dní před volbami, a Babiše volilo jen 29,3% všech voličů. 29,8% voličů k volbám nepřišlo.

Výsledek včerejších prezidentských voleb je tak přesným naplněním tzv. Toddovi poučky, podle které volby v Evropě bude vyhrávat vždy 43% chytrých a bohatých občanů, který přijdou k volbám a podpoří předem vybraného kandidáta, proti 57% chudých a méně vzdělaných občanů, kteří se ale nikdy nedomluví, a nepodpoří jediného kandidáta. Výsledek českých voleb je důkazem platnosti Toddovi poučky: 40,9 Generál, 29,3% Babiš, 29,8% voličů nehlasovalo! Tedy vládní kandidát 41%, ostatní 59%!

A z toho vyplývá, že jakmile začne Fiala utahovat šrouby výdajům pro občany, aby vyšrouboval válečné výdaje podle požadavků NATO a USA, a snížil strukturální deficit Česka, aby vyhověl bankéřům, bude ve společnosti stále větší počet nespokojenců, a ten se brzy projeví!

Vláda má velmi malou podporu pouhých 41% občanů, a to je hlavní výsledek včerejších voleb, o kterém raději nikdo moc nahlas nemluví! Všichni nespokojení, kteří chtějí odvetu za včerejší prohru, mají v tomto pořadu demokratický a spravedlivý návod, jak jí mohou docílit.

~~~

Celý článek: https://cz24.news/v-cesku-slavi-v-usa-truchli-konec-fialove-politiky-se-blizi-rychleji-nez-si-myslite

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.