Pořady o Nové chronologie Dějin lidstva na Telegramu

Rekonstrukce_casove_osy-slozeni_spolecnosti

Začátkem roku jsem jsem byl osloven skupinou kolem Telegramové skupiny Svět kolem nás, abych přednášel své poznatky o skutečných Dějinách. Takto vznikl seriál pořadů na sebe navazujících, který je předně zaměřen na přibližně posledních 600 let.

Je to z mého důvodu, neboť prezentuji výrazně jiný pohled, než masově protěžovaná hisTORIE – z tohoto posledního období je poměrně hodně důkazů o zfalšování skutečných Dějin a každý odvážlivec má stejné podmínky pro ověření předložených faktů.

 

1) Mojmír Mišun 12. 2. 2023 – Dějiny Slovanů pohledem chronologie bez falšování

 

2) mojmír mišun – 5. 3. 2023 – Dějiny Slovanů a prvního dějinného resetu od Husitů ke Karlu lV., tovaryšstvo Ježíšovo, Kopné právo a živý člověk.

 

3) mojmír mišun – 19. 3. 2023 – Období Husitství a návrat do Védické společnosti, Jan Hus, Jan Žižka, Jiří z Poděbrad, pokročilé technologie a volná energie ve středověku, Přirozené právo a živý člověk

4) mojmír mišun – 26. 3. 2023 – Podezřelé protěžování Karla lV. oficiálními hisTORIky, které vede k nedůvěře. Existovala vůbec Říše Římská? Svobodný člověk aj..

~~~

ODYSEE: Svět kolem nás na https://odysee.com/@svetkolemnas:3

Telegramová skupina Svět kolem nás: https://t.me/SvetKolemNas

~~~

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavá videa, Zajímavé články (menu) se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.