Rusku roste HDP v době mamutích sankcí více, než evropským zemím, které je na Rusko uvalily

Výsledkem je, že ruská ekonomika za rok 2023 podle odhadů [2] poroste o 2,2% HDP navzdory mamutím sankcím ze strany západu, ukrajinským vojákům se nepodařilo dostat ani na Krym, ani do Melitopolu, ani do Tokmaku, protože už půl roku bojují s Rusy o rozmlácenou vesničku s názvem Rabotino, která už ani neexistuje, ale tento scénář se opakuje i v Avdějevce a v dalších městech a obcích na frontové linii.

Prostě namísto ofenzívy se vedou poziční zákopové přestřelky a Rusové tam vždy jednou za dva až tři dny shodí 500 lb. bomby, čímž se situaci asi na 5 dní zklidní, než Kyjev přitáhne nové odvedence pochytané na ulicích po celé Ukrajině, kteří měli tu smůlu, že je chytili během nákupu v obchodě apod. Tohle si ale západní investoři nezaplatili, tohle nechtěli vidět.

EuropeGDP2023

Růst HDP v zemích Evropy mezi roky 2022 a 2023

Ukrajina dostala peníze na jedinou věc, a to byla mamutí porážka Ruské armády a průlom fronty až na Krym, který měl způsobit zhroucení vlády Vladimira Putina v Kremlu! Přesně to bylo úkolem ukrajinských dělníků na frontě, přesně to měli pro západní investory udělat, ale neudělali. Předáci těchto dělníků (rozuměj politici) se teď snaží investora ukecat, že z objektivních příčin to nešlo udělat, přičemž si dokonce dovolí z neúspěchu obvinit investory, že dodali dělníkům málo nářadí, rozuměj zbraní, málo munice a hlavně málo prašulí.

Další témata v celém článku:

  • Ukrajina nemá pro rok 2024 připravený žádný válečný plán, protože nikdo v generálním štábu nepočítal, že se válka prodlouží!
  • Západní investoři si zaplatili u Ukrajinců porážku Ruska, ale plnění nenastalo. A tak nastupuje krizový management
  • Kuleba v Bruselu už vařil z vody, čelil už přímo výzvám k odstoupení území Rusku. Kyjev si neuvědomil, že peníze nebyly dodány z lásky
  • Do konce roku má Ukrajina čas zreálnit svůj postoj k požadavkům západních investorů na konec války

~~~

Celý článek: https://aeronet.news/ukrajina-nema-pro-rok-2024-pripraveny-zadny-valecny-plan-protoze-nikdo-v-generalnim-stabu-nepocital-ze-se-valka-prodlouzi-david-arachamia-to-prozradil-na-ukrajinske-televizi

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.