PENTAGON OČEKÁVÁ “OBROVSKOU RUSKOU OFENZÍVU”! Tisíce letadel a obrněných vozidel smetou do týdne celou ukrajinskou armádu! Generál Barrons bědoval, že Putina už nic nezastaví!

USA/UK/UKRAJINA/RUSKO: Česká mainstreamová média a fialoví politici si budou muset opravit svůj pohled na dezinformátory. Tento týden totiž pronikly na veřejnost tajné analýzy Washingtonu i Londýna, a podle nich, příští rok na jaře, Putin zahájí ofenzívu s velkou leteckou podporou, které se dosud vyhýbal. Sám Putin měl už oznámit, že Ukrajina bude mít „týden života“! Washington i Londýn proto očekávají příští rok zdrcující porážku Ukrajiny.

Čím déle bude Kyjev válku protahovat, tím hrozivější porážku utrpí, přiznali už diplomaté obou mocností nejprestižnějším západním médiím. Kyjev musí okamžitě zahájit mírová jednání a odstoupit Rusku značné části svého území, a přijmout další Putinovy podmínky, jinak jej čeká bezpodmínečná kapitulace, a úplný konec Ukrajiny, sdělili diplomaté médiím.

Administrativa Bílého domu, prý už poslala do Kyjeva příslušné demarše, podle kterých Washington z vnitropolitických důvodů spojených s volbami, už nemůže Kyjev ani dostatečně podporovat, aby se Putinovi ubránil, ani veřejně Kyjev vyzvat k uzavření míru, protože obojí by Bidena odsoudilo k definitivní porážce v souboji s Trumpem. Navíc se Washington i Pentagon obávají, že Putinovi spojenci v Africe a na Blízkém a Středním východě zahájí proti Američanům příští rok rozsáhlé útoky, aby odlehčili Putinovi, a zabránili USA vojensky podporovat Kyjevskou soldatesku a válečnou výpravu Izraele proti Gaze.

Washington si prý už uvědomuje, že už nebude schopen současně podporovat válku na Ukrajině, válku v Izraeli, a ještě ke všemu odvracet útoky Putinových spojenců po celém světě. Obětována podle amerických diplomatů má být Ukrajina.

Článek pokračuje…

~~~

Celý článek. https://cz24.news/pentagon-ocekava-obrovskou-ruskou-ofenzivu-tisice-letadel-a-obrnenych-vozidel-smetou-do-tydne-celou-ukrajinskou-armadu-general-barrons-bedoval-ze-putina-uz-nic-nezastavi

 

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.