Obrovská ostuda německé armády: Rusko dalo Německu ultimátum a chce vysvětlení, proč Luftwaffe chtěla zaútočit na Ruskou federaci raketami jaderného určení!

Berlín má lhůtu do pondělí! Německé velvyslanectví v Moskvě obdrželo válečnou demarši! V reakci na odhalení odposlechů došlo k odvolání Victorie Nuland z pozice náměstkyně ministra zahraničí USA! Svět tancuje na hraně III. světové války!

Rusko dalo Německu ultimátum a chce vysvětlení, proč Luftwaffe chtěla zaútočit na Ruskou federaci raketami jaderného určení! Berlín má lhůtu do pondělí! Německé velvyslanectví v Moskvě obdrželo válečnou demarši! V reakci na odhalení odposlechů došlo k odvolání Victorie Nuland z pozice náměstkyně ministra zahraničí USA! Svět tancuje na hraně III. světové války!

Obrovský skandál s odposlechem špiček německé Luftwaffe, ve kterém generálové a členové německého generálního štábu plánovali raketové údery proti Krymskému mostu a proti muničním skladům Ruské armády v Rostově na Donu, o kterém jsme přinesli [1] informace, má dramatické pokračování. Podle německých médií obdržel německý velvyslanec Alexander Lambsdorff v Moskvě již v pondělí válečnou demarší s ultimátem, které požaduje po Německu jako po poražené válečné mocnosti II. sv. války vysvětlení nepřátelského aktu plánování válečného úderu raketami Taurus proti ruskému území, a to raketami, které jsou schopny jaderného nasazení a nesení jaderných hlavic.

Demarše požaduje odezvu Berlína do 12 hodin v poledne 11. března 2024. Informoval o tom německý kanál Compact TV. Ruská Státní duma bude v pondělí zasedat a zvažovat odvety a reakci na pokus německé Luftwaffe zaútočit proti ruskému území, přičemž v této chvíli už nejde o Krymský most, ale o podezření, že Berlín chtěl proti Ruské federaci rozpoutat válečný úder a zamaskovat jej pod barvami ukrajinské armády.

Ukázalo se navíc, že GRU minulý týden neuveřejnila úplně všechno, že generálové mluvili ještě o něčem dalším, a to zřejmě o řízení útoků na ruská letiště hluboko v ruském vnitrozemí. Německo se podle všeho dopustilo válečného aktu, a proto všechny západní ambasády v Rusku vydalo varování před možnými útoky, destabilizací v Rusku a aby lidé do Ruska necestovali.

V reakci na provalení amerického plánu k využití Německa na útok proti Rusku došlo k odvolání Victorie Nuland

V reakci na tuto krizi došlo k odvolání náměstkyně ministra zahraničí USA Victorie Nuland z funkce [2], což je podle amerických novinářů vyhazov za neschopnost a nezajištění komunikační bezpečnosti německých generálů, protože němečtí generálové byli přistiženi se špinavýma rukama, jak chtěli střílet a řídit z Německa své rakety proti cílům v Rusku. Válečná demarše předaná do ruky německého velvyslance v pondělí v Moskvě vyvolala obavy v Pentagonu, že Rusko neblafuje a došlo ke stažení Victorie Nuland.

Je to zřejmě ona, která stála za plánem dodávek Taurusů za zády Olafa Scholze a rakety měly být řízeny odtud z Německa z výrobního střediska výrobce raket Taurus v Schrobenhausenu. Německo se tak pokusilo o válečný akt proti Rusku, přičemž plánovalo nejen údery na most na Krymu, ale právě i do hlubokého ruského vnitrozemí. A tyto rakety by byly na cíle naváděny přes německou družici Luftwaffe přímo ze Schrobenhausenu. Ukrajinci by tak vlastně neřídili vůbec nic, pouze by raketu fyzicky vypustili z území Ukrajiny, ale její řízení by potom převzala odtud z Německa přímo Luftwaffe. A to je válečný akt!

Celý článek…

~~~

Zdroj: https://aeronet.news/rusko-dalo-nemecku-ultimatum-a-chce-vysvetleni-proc-luftwaffe-chtela-zautocit-na-ruskou-federaci-raketami-jaderneho-urceni-berlin-ma-lhutu-do-pondeli

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.