„ZÁPAD UČINIL CHYBU A V REAKCI NA TO UČINÍM KONEČNÁ ROZHODNUTÍ“ – PUTIN

Mé zdroje v Intelligence Community (IC) uvádí, že to vše je možná spojeno s „Petrojüanem“, který Čína zavedla k prodeji a nákupu ropy v jüanech místo dolarů. Petrojüan byl oficiálně zaveden včera v noci a za první hodinu obchodování na burze proteklo 10 miliard dolarů.

Po desítky let se veškerý obchod s ropou uskutečňoval v dolarech. To znamenalo, že země z celého světa potřebovaly fyzické americké dolary k nákupu ropy. Díky novému způsobu získávání ropy s využitím čínského jüanu, se celá flotila amerických dolarů vyplaví zpátky ve Spojených státech a to ze zemí, které již naši měnu používat nechtějí a kterým se nelíbí, že ji dosud používat musely.

Jakmile se veškerá tato hotovost vrátí zpět do USA, způsobí to téměř okamžitou hyperinflaci, ztrátu hodnoty dolaru a kolaps americké ekonomiky.

To je něco, díky čemu se země vydávají do války…zabránit takové situaci. To odpovídá situaci kdy jsme svědky toho, že USA záměrně provádějí cvičení „Svoboda plavby“ v Jihočínském moři, ignorují umělé ostrovy vytvořené Čínou a nové „teritorium“ těchto ostrovů.

Minulý týden čínský prezident Xi Jinping sdělil, že „Čína je připravena svést krvavou bitvu“ o to, o čem tvrdí, že je jejich „suverenita“ v regionu.

Čína je součástí ekonomické skupiny BRICS: Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jižní Afrika. Tyto země dohromady tvoří OBROVSKOU ekonomickou sílu a pokud nyní všechny přepnou na obchodování v petrojüanech, pak USA jako ekonomická velmoc pravděpodobně nepřežije!

Proto se objevují „potíže“ se dvěma největšími hráči skupiny BRICS: Čína a Rusko.

Začátek 3. světové války může vypuknout ke konci měsíce. Vyhoštěním velvyslanců to vždy začíná, je to poslední krok před tím, než začnou létat kulky. Vypovězení diplomatů je jednou z prvních známek války. Znamená to, že všechny nepřátelské prostředky jsou odstraněny, aby nemohly činit nic zevnitř.

Zdroj: http://tadesco.cz/rusky-velvyslanec-vztahy-s-usa-jsou-zniceny-usa-rozumi-jedine-sile-a-obdrzi-od-nas-darek-petrojuan-smrt-americke-ekonomiky-kongres-porada-nalehavy-briefing-ohledne-valky

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.