Další oranžová revoluce v Bělorusku na zničení toho, co vlastní celý Národ

Je mi smutno, že další stát založený na tradičních hodnotách muže a ženy – rodiny, neparazitálním uspořádání společnosti a na společném vlastnění národního bohatství, je cílem další „oranžové revoluce“. Dokonce se toho účastní i naše infermální politická elita v čele s Andrejem Babišem.
Držme palce Bělorusku a prezidentu Lukašenkovi, aby ustál nátlak a vnitřní vměšování globalistů a nosatých kosmických agresorů, kterým lidstvo Země čelí už celých 5 700 let.

V Bělorusku se začala šířit fáma, že Alexander Lukašenko uprchl z Běloruska a dokonce prý zemřel! Ten to ovšem v televizním vystoupení odmítl a varoval, že je poslední šance na záchranu národa! Mike Pompeo předal instrukce v Praze a Andrej Babiš okamžitě provedl hrubou intervenci proti Minsku a vyzval k opakování běloruských voleb!

Je to Pompeova práce, myslí si lidé okolo Lukašenka! Nejprve koordinují protesty v Minsku po telefonech z Prahy, a teď český premiér vyzývá už dokonce k opakování voleb v Bělorusku! Maďarsko chce vetovat sankce EU proti Minsku, bojí se totiž okopírování modelu protestů z Minsku do Budapešti proti Orbánově vládě! Je za tím Sóroš, zní od Orbána z Maďarska!

~~~

Celý článek: https://aeronet.cz/news/v-belorusku-se-zacala-sirit-fama-ze-alexander-lukasenko-uprchl-z-beloruska-a-dokonce-pry-zemrel-ten-to-ovsem-v-televiznim-vystoupeni-odmitl-a-varoval-ze-je-posledni-sance-na-zachranu-naroda

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.