BKP: Odborní lékaři kontra klerikálové o covidu-19

Z domova / Vaše free zóna | 19. srpen 2020 | bkp |

V měsíci květnu byla založena organizace lékařů pod názvem „Lékaři pro pravdu“. Ustanovující setkání proběhlo v Hamburku.

Koncem července se uskutečnilo už mezinárodní setkání těchto lékařů v Madridu

Několik myšlenek z těchto dvou konferencí:

Karanténa je nejrychlejší způsob, jak snížit imunitu, a roušky znamenají kontaminaci pacientů. Neexistuje žádný vědecký dokument o tom, že by zdraví lidé měli nosit roušky, jedná se pouze o politické rozhodnutí. Dr. María José Martínez Albarracínuvádí, že PCR test, který se provádí ve Španělsku (a nejen tam), detekuje více druhů covid, tudíž i běžnou chřipku. Proto je tolik testovaných lidí pozitivních. Navíc, covid-19 není tak nebezpečný, jak propaguje každá TV.

Na 52.-55. minutě videozáznamu z Madridu zaznělo, že 90 % lidí, kteří tzv. covidu podlehli, bylo očkovaných proti chřipce. 

Vakcína na chřipku tento rok obsahovala i H1N1 a též polisorbát 80 a trioleát, které způsobují narušení buněk. To vše vyvolá bouři cytokinů a covid-19.Další vakcína vyvolá tím pádem nemoc daleko silnější. Toto zjistili tři odvážní italští lékaři, kteří dělali pitvy, přestože byly záměrně zakázány. Na severu Itálie docházelo k úmrtím převážně u lidí nad 65 let, a 90 % z nich bylo očkováno proti chřipce.

V Německu odložili během března, dubna a května 90 % operací a veškerá ošetření v nemocnicích. To zavinilo kolem 100 000 úmrtí.

V Argentině, kde žije 44 milionů obyvatel, v roce 2019 zemřelo na chřipku 35 000 lidí. Letos na covid-19 umřelo méně než 2000 lidí, procentuálně je to 0,004 %. Celý stát je ale v nesmyslné karanténě dodnes.

Vakcíny Billa Gatese na covid-19 nesplňují základní vědecký protokol na použití pro lidi. Doktor Gaston tvrdí, že jsou silně jedovaté a dokonce jsou v nich buňky z embryí, zárodků nenarozených dětí.

Lékaři podávají trestní oznámení na televizní kanály mainstreamu za informativní terorismus a veřejně žádají ministerstvo vnitra a vládu o otevřené vyšetřování.

Bohu díky za odvážné lékaře, kteří se postavili proti zločinecké organizaci WHO, která spolu s Gatesem zneužívá medicínu k masové genocidě. Proč se i katoličtí biskupové nepostaví proti zločinecké organizaci Bergoglia, který zneužívá papežství k masové duchovní genocidě? Proč biskupové nehledají pravdu a nebrání Boží stádo, ale jsou prvními propagátory organizovaného zločinu proti lidstvu? Navíc lžipapež Bergoglio v jednotě s pravoslavným lžipatriarchou Kirillem jako první odstartovali zločinecký program karantény. Hrubým způsobem nařizují zneuctívat eucharistii, zavírají chrámy, a to i na největší svátky v roce. V době, kdy lékaři bojují za pravdu a záchranu lidstva, Vatikán vydává dva dokumenty, kterými prosazuje už nejen karanténu, ale přímo škodlivou vakcinaci, která je prvním stupněm k masové čipizaci a redukci lidstva o 6 miliard.  

Odborní lékaři se odvážně postavili proti zrádnému vedení WHO. Najdou se i odvážní biskupové, kteří se postaví proti zrádnému vedení církve v čele s Bergogliem? Ejhle, 152 biskupů se drze postavilo proti brazilskému prezidentovi, který statečně čelí koronapsychóze a s ní spojené plánované genocidě. Zrádní biskupové, ti se dokázali sjednotit! Biskup v Argentině kvůli koronapsychóze zlikvidoval seminář, protože bohoslovci nechtěli přijímat na ruku. Takovou drzost poplatný biskup měl! Najde se mezi vámi, kteří jste až doposud zůstávali ve falešné poslušnosti, odvážný biskup, který přestane zmiňovat v liturgii vraha Krista a duší, arciheretika Bergoglia?

Vážení biskupové, to, že se ještě ani teď neorientujete v současné situaci, znamená, že jste buď duchovně slepí, anebo jste vědomí masoví vrazi a zločinci. Jak obstojíte před Božím soudem? Proberte se z deliria! Nepostavili jste se proti církevní legalizaci sodomského hříchu, nepostavili jste se ani proti intronizaci démona Pačamamy, a teď už s agentem NWO Bergogliem spolupracujete, ať vědomě či mlčením, na holocaustu lidstva a na jeho věčné záhubě! Prostý křesťan má aspoň strach ze smrti a z Božího soudu. Vy tento spasitelný strach ze smrti a z Božího soudu nemáte! Kdo jste? Spolek klerikálů, ateistů či krypto-satanistů? Každopádně jste duchovní slepci a cynici. Zradili jste Krista. Ztratili jste svědomí a rozum, anebo jste už posedlí amazonskými démony? Ptáme se vás, komu sloužíte? Bohu nebo satanu? Podle ovoce sloužíte satanu a jeho systému. Jste zjevní kandidáti pekla a jednou nohou už v něm jste, protože notoricky odmítáte pravdu a pokání.

Vezměte si příklad z odvahy lékařů, kteří se postavili do boje za pravdu a za život! Následujte je! Čiňte pokání! Církev dnes potřebuje hrdinné a svaté pastýře!

BKP

3.8.2020

~~~

Zdroj a úplné znění článku: www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/bkp-odborni-lekari-kontra-klerikalove-o-covidu-19.html

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.