Depopulace a 17 cílů Agendy 2030

V současné době jsou po celém světe zabíjení lidé očkováním. To samo o sobě není překvapením pro mnohé whistleblowery jako je Michael Morris, Jan van Helsing a David Icke, kteří tyto události ve svých knihách předpovídali.

Například David Icke ve své knize Život v přeludu popsal, jaká budou zavedená opatření v souvislosti s Agendou 2030 a redukcí počtů obyvatel. To co nám vlády na první pohled prezentují jako starost o naše životy je ve skutečnosti záminka pro zavedení totální kontroly.

Všechny poslední zprávy Rockefellerovy nadace tvrdí, že k záchraně lidstva je nutné všeobecné očkování.

Rockefellerův klan je již téměř sto let oddán malthusiánství a demografické kontrole populace. Jedním ze způsobů takové kontroly je vakcinace. David Rockefeller starší se stal koncem šedesátých let dvacátého století zakladatelem Římského klubu, který měl poskytnout „vědecký základ“ pro potřebu omezení růstu populace a jejího postupného snižování.

Římský klub ve svých zprávách stanovil „optimální počet obyvatel planety“ na 1 miliardu. Všichni ostatní jsou nadbyteční. Vakcinace je rozhodujícím nástrojem demografické „optimalizace“.

Kniha Klause Schwaba „COVID-19: Velký reset“ (2020) popisuje plán globální elity na přechod od klasického kapitalismu k tzv. inkluzivnímu kapitalismu. Jde o vybudování „úžasného nového světa“ s jednotnou světovou vládou a socioekonomickým modelem, který lze bez přehánění nazvat novým otrokářským řádem.

Velký reset není konspirační teorie. Je to podrobný plán na totalitní převzetí moci malou, mocnou, utlačující, nevolenou elitou, která nás ostatní přivede do bídy a mizérie a zbaví svobody. Vím, že je skutečný, protože jeho náčrty najdete včleněné do politických projektů místních správ, v projevech premiérů, na konferencích OSN.”

„Pandemie“ a oteplování klimatu se staly kouřovou clonou pro tyto plány. Očkování světové populace a dekarbonizace světové ekonomiky byly prohlášeny za obecné priority.

Při sledování nasouvání Agendy 2030 po celém světě neunikne pozornosti její globální realizace. V podstatě stejné prostředky, jen v různé kombinaci a síle v G7, BRICSu a i jednotlivých zemích. Pro nás v Evropě je varující snaha depopulizovat bílou rasu a nahradit ji šedou genetickou směskou s nízkým IQ. Bude-li nesouhlas alespoň části Evropanů zřetelný, pak optimistický výhled ukazuje na dvě souběžné Reality: skupina pod úplnou kontrolou svých otrokářů a souběžná skupina „nepodvolených“ s vlastními svobodnými pravidly a životními hodnotami.

Hlavními hybateli všeobecného očkování a „dekarbonizace“ jsou OSN a její specializované agentury (WHO, UNEP, Světová meteorologická organizace atd.), Světová banka, MMF, Světové ekonomické fórum, Koalice za inkluzivní kapitalismus a několik amerických údajně charitativních nadací. Mezi nimi vynikají nadace Gatesova a Rockefellerova.

Články o Agendě 2030 a souvisejících tématech (15 nejnovějších)

Všechny články viz Agenda 2030 a štítek Covid-19

 

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.