Klaus Schwab v Číně ohlásil systémovou transformaci světa. Odešel odtud zatím živý a po svých (VIDEO)

Zdroj: https://cz24.news/klaus-schwab-v-cine-ohlasil-systemovou-transformaci-sveta-odesel-odtud-zatim-zivy-a-po-svych-video

mojmírův komentář: Při bližším pozorování událostí na světové politice vyvstává otázka, zda se v rámci globálního řízení může některá země vymknout kontrole a jít vlastní cestou. Zatím je zřetelná spolupráce a koordinace postupu na globalizaci světa, vedoucí k úplnému zotročení, kontrole a ovládání lidí.
Že by opět pod plnou kontrolou mezi sebou „soutěžily“ dva týmy Globálního prediktora, aby každý sám na svém území vyzkoušel svou lepší metodu globalizace? Odpověď je skrývá za pečlivým pozorováním jednotlivých událostí ve světě. Mimo jiné v článku Změna uspořádání světa skrze změnu sil mezi G7 a BRICS jsou oba pakty postaveny proti sobě, a naopak když se podíváte na pravidelná setkávání představitelů G20, tak tam za jedním stolem svorně všichni rokují a společně přijímají Schwabovu Agendu 2030.

TAKŽE SHRNUTO: STÁLE PROBÍHÁ „SOUTĚŽ“ O BUDOUCNOST ZEMĚ A LIDSTVA SAMOTNÉHO, která má obecný název globalizace. Pokud však přihlédneme k tomu, že svět je pro většinu řízen (zá)KONY duality, pak sjednocování lidstva může být provedeno dvěma odlišnými způsoby:
 a) Globalizace pod vedením Globálního prediktora (vševidoucí oko, vrchol zednářské pyramidy, nejvyšší Satan)
 b) Globalizace s návratem ke Stvořiteli, k uvědomění si a pochopení Božího záměru a svobodné volby.
Ta první verze globalizaci probíhá pro nás skrze řízení států, politiků, oligarchů, temných řádů a společenství. Druhou verzi globalizaci najdete mnohem více v sobě samotných nebo v různých alternativních směrech a skupinách. Jak lidstvo samotné si volí svou budoucnost, tak i každému jednomu, kdo se probudí, je dána možnost svobodné volby o svém osudu. Je jen iluzí Matrixu vytvářet mylný dojem, že osobní vůle nic nezmůže.

ČÍNA: Po pravdě řečeno, i když je nyní svět údajně multipolární, je právě Čína a Rusko zářným příkladem toho, že k jejich odtržení od agendy hlásané Klausem Schwabem v zásadě nikdy úplně nedošlo.

To se potvrdilo i na summitu G20, kde bez nejmenších námitek obě zmíněné země (stejně jako všechny ostatní) souhlasily se zavedením globálních covid pasů v režii WHO, bez nichž nebude možné přeshraniční cestování neočkovaných.

Na G20 také padla dohoda, podle níž se budou po celém světě vzájemně uznávat různé covidové „vakcíny“ – tedy včetně čínské a ruské, které zatím Západ většinově neuznával.

Pozvání Klause Schwaba do Číny, kde ostatně žije jeho syn a kde působí pobočka WEF, pak jasně ukazuje, že tato země je v plánech globalistů naplno zainteresována.

Agendu Klause Schwaba tak zcela zřejmě následuje většina zemí světa, je dobré v tom kontextu také připomenout, že digitální měnu již zavádí v pilotním režimu či její zavedení testuje 90% zemí světa. Kde je tedy ona proklamovaná multipolarita? V jistém ohledu zde je, ale zdá se, že se stále najde dostatek témat, kde se shodnou země napříč světem.

Také je nutné si uvědomit, že Schwabovo WEF je soukromá organizace, přičemž Schwaba nikdy nikdo nikam nezvolil. Jaký je tedy jeho rozhodovací mandát? Nulový. Přesto si do Davosu pro jeho instrukce jezdí politici z celého světa.

Klaus Schwab ze Světového ekonomického fóra v čínské státní televizi řekl, že summit G20 v Indonésii položil základy. Tento měsíc se tam sešli nejmocnější lidé světa, aby se pokusili vyřešit nespočet globálních krizí.

Podle Schwaba musíme jít ještě o krok dále. „Musíme utvářet svět zítřka. Jde o systémovou transformaci světa. Musíme určit, jak bude svět vypadat po této transformaci.“

Dále řekl, že Čína dosáhla za posledních 40 let „velkých“ úspěchů a je vzorem pro mnoho zemí. Dodal, že každá země se musí sama rozhodnout, jaký systém zavede. „Čínský model je atraktivním modelem pro velké množství zemí,“ prohlásil.

Během svého projevu na summitu G20 se Schwab zmínil o různých krizích, které existují: ekonomické, politické, sociální, environmentální a institucionální. Řekl, že svět prochází „hlubokou systémovou a strukturální restrukturalizací“. „To bude nějakou dobu trvat.“

Svět bude vypadat jinak, jakmile projdeme tímto procesem přechodu,“ zdůraznil Schwab.

Hnací silou politické transformace je podle něj přechod k multipolárnímu světu.

ZDROJ
Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

Související článek: Šok pro USA a celý svět! Vzájemná obranná Rusko-čínská smlouva je na světě! Proto USA před pár dny tajně dohodly s Ruskem rozdělení Ukrajiny!

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.