Zvedá český goj hlavu? Na životech gojů záleží?! Samizdatové plakáty zaplavily Prahu

ČESKO: V hlavním městě Praze se objevily plakáty poukazující na cynickou netečnost politického establishmentu, režimních medií a příznivců „občanské společnosti“ k rozsáhlému vraždění palestinských civilistů včetně dětí v Gaze. Nepřímo tak kritizují Izrael.

To je v přímém kontrastu s oficiální „českou“ politickou linií. Oficiálně se „moralisté a lepšo lidé“ předhánějí v podpoře izrealského masového vraždění a vyhánění palestinských civilistů, včetně žen a dětí. Jako by smrt židovských dětí byla děsivá tragedie, kdežto mnohonásobně vyšší zabíjení palestinských dětí jen otravná statistika, která nestojí ani za pozornost těchto „mravních gigantů“.

Nelze sice vyloučit, že za plakáty může stát rozsáhla a prudce rostoucí muslimská komunita v Česku, ale ta by asi použila jinou formu. Proto se nejspíš jedná o akci etnických Čechů.

O autory výlepu se jistě brzy začne zajímat česká policie, vždyt paragrafů na to má dost (etnická nenávist, popírání, hanobení atd atd..).

Z pohledu židovského náboženství nemá život nežidů-gojů žádnou cenu. Židé goje považují za zvířata a své otroky a jejich zabíjení je považováno za běžný skutek.

Začíná alespoň některým českým gojům docházet, že dneska jsou vražděni a vyháneni gojové v Palestině ale zítra by to mohli být třeba gojové v Česku? Zvednou hlavu a zbaví se otrockého jha, které jim bylo vnuceno po převratu v roce 1989, kde se vlády jejich země zmocnily temné nečeské síly?! Síly, které dlouhodobě usilují o zničení všech bílých národů a třeba masová migrace (muslimů) do Česka je jejich dílo? Uvidíme, ale události se dávají do pohybu a je otázkou, zda se Češi jako mnohokrát v dějinách dokáží postavit na odpor silám zla a zachránit český stát i národ.

Mike Donák, Texas, USA

Pražský primátor Svoboda (ODS) zapaluje obří židovský svícen menora
v centru Prahy na náměstí J. Palacha

Židovská chanuka čelící pražskému Hradu, bylo její místo zvoleno náhodně? Co myslíte?

Současné místní „elity“ mají jasno, pro koho bije jejich srdce. Češi to nejsou…..

~~~

Zdroj: https://cz24.news/zveda-cesky-goj-hlavu-na-zivotech-goju-zalezi-samizdatove-plakaty-zaplavily-prahu

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.