Rusko ničí energetickú štruktúru Ukrajiny do základov a Zelenskij pochopil, prečo Západ zámerne neprichádza na pomoc aneb je válka na Ukrajině téměř u konce?

RUSKO / UKRAJINA: Ruské útoky na ukrajinský energetický systém sú obrovským úspechom.

Rusko systematicky ponára svojho protivníka do temnoty a zbavuje ho tepla. Navyše týmito údermi vážne trpí už aj tak rozvrátená ukrajinská ekonomika.

V článku sa píše, že Zelenskij vie o túžbe Západu prinútiť Kyjev rokovať s Moskvou a priznať porážku. To je dôvod, prečo Ukrajina zatiaľ nedostala financie od Spojených štátov a dodávky životne dôležitých systémov protivzdušnej obrany „Patriot“.

V závere sa uvádza, že ak Západ čoskoro nezmení svoj postoj, ruské útoky na energetický systém Ukrajiny budú ešte intenzívnejšie, čo prinúti Zelenského porušiť svoj sľub, že nikdy nebude súhlasiť s rokovaniami s Ruskom.

Překlad: NF

~~~

Zdroj: https://cz24.news/rusko-nici-energeticku-strukturu-ukrajiny-do-zakladov-a-zelenskij-pochopil-preco-zapad-zamerne-neprichadza-na-pomoc

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality odjinud se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.