(článek 1.) Vymyšlená teorie evoluce strýčka Darwina pro ovládání myšlení davů

Na starých mapách v Grónsku nejsou žádné ledovce. Takže před 6 000 lety bylo na severu Eurasie takové teplo, že tam nebyla tundra. Mnohá ze starobylých měst severní Sibiře pocházejí z dob Biarnie – Velké Tartárie (Биармия, Великая Тартария), té severní říše, která se rozkládala daleko na západě Asie. Tedy z doby tzv. neolitu. Avšak z pohledu moderní historické vědy se jedná o novou dobu kamennou.

mapa - Biarmia, 1568, Geografia tavole moderne

Přitom nikoho z moderních vědců nenapadne, že prostá domestikace divokého zvířete z něj nemůže udělat zvíře domácí. S tímto úkolem si poradí pouze genové inženýrství. A tato úroveň není naše, je mnohem vyšší, je to úroveň úplně jiné civilizace.

A události z Mahábháraty před deseti tisíci lety se odehrály ve starším paleolitu, kdy tehdejší bratrovražedná válka Pánduovců a Kuruovců probíhala pomocí účinných zbraní hromadného ničení. – Copak tedy není zřejmé, že všechny ty paleolitické, neolitické, mezolitické, bronzové a železné doby jsou vymyšlený podvod? Úprava evoluční pohádka a teorie dědy Marxe.

Charles Darwin neměl vůbec žádné vzdělání, ale dokázal ctihodným vědcům vnutit svou evoluční teorii o vzniku druhů. Z evoluční teorie vyklíčil marxismus. Tuto evoluční teorii nám vnucují všude, kde mohou: v biologii, v historii, v ekonomii, v politice atd. Evoluční teorie vývoje sice nic nevysvětluje, přesto se velmi hodí „třetí síle“. Teorie tzv. evoluce se jako fíkový list dá použít k zakrytí čehokoli. Ve skutečnosti zakrývá skutečný chronologický proces oscilujícího vývoje a degradace pozemské společnosti, tj. rozkvětu a následných vynucených velkých válek s devastací obrovských území.

Mnozí archeologové často nacházejí různé předměty z oceli a dalších pokročilých materiálů. Nelze často určit, co to bylo. Proto je v oficiální vědě přijato nařízení takové nálezy ignorovat, protože jen komplikují život současnému nevědomému lidstvu. Samozřejmě, že žádná doba bronzová nikdy nebyla. Lidé se vždy snažili používat železo a další pokročilé technologie, na bronz přešli, až když železo nebylo k dispozici.

Doba kamenných nástrojů skutečně byla. Archantropové (opočlověkové) si kamenné nástroje vyráběli sami. Potomci bílých bohů také opracovávali kámen, ale jen tehdy, když nebylo možné získat železo nebo bronz. Kamenná industrie byla vždy dočasným jevem, v obdobích globálních kataklyzmat a po ničivých válkách, které měly formu jaderného, termonukleárního a meteoritického bombardování.

Říká se nám, že naši předkové se vyvíjeli od archantropa (opočlověka) k člověku moderního druhu a jejich kamenné výrobky se vyvíjely s nimi. Je to tak jednoduché! Všechno jsou to lži. Bohužel „třetí síla“ tyto lži potřebuje, aby skryla svou přítomnost na Zemi. Takže všechna ta města, přístavy a silnice, – na mapách starověké Velké Tartárie, – nebyla postavena kamennými sekerami, ale ocelovými s využitím dalších pokročilých technologií. Ano, na severu raději všechno vyrábějí ze dřeva. Proto je zde velmi obtížné najít starobylá města a vesnice. Komplikuje to i fakt, že naši předkové neměli žádné nepřátele a kolem svých sídel nestavěli vysoké hradby.

Proces přehodnocování naší minulosti probíhá již dlouho, lidstvo nestojí na místě. Ano, setrvačnost myšlení je stále silná a stovky zednářských lóží jsou zatím vážnou překážkou. Je jasné, že nad těmi, kdo překrucují naši představu o minulosti, nebude snadné zvítězit, avšak začátek byl učiněn. Teď už je to jen otázka času, protože Zákonu času nelze stále vzorovat a brzy se lidstvo dozví pravdu o své minulosti.

Dočasně ještě bude fungovat ochrana Systému a jeho vymyšlené historie. Tajné řády a služby stále vyhledávají artefakty, které by doložily velkou říši bílých předků Velkou Tartárii. Ilumináti a zednáři mnoho těchto artefaktů zničilo a mnohé skončilo v podzemí Vatikánu.

Záležitosti se nyní pomalu obracejí ve prospěch současných potomků bílých bohů a proto vytrvejme ve svém úsilí navrátit se védickému poznání a způsobu života. Naše kosmická původní domovina nám už může více pomáhat.

~~~

< předchozí článek | obsah | následující článek >

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.