Metod Nečas – My před 2000 lety (volně ke stažení)

Autor knihy Nečas dokládá, že tzv. stěhování národů je konstrukt vymyšlený Němci teprve před 200 lety, který naši historici pod vlivem (či spíše nátlaku a manipulace) Němců převzali. Ještě do roku 1800, i sami Němci tvrdili, že Německo bylo osídleno Slovany, a že Římany uváděny germánský kmen Suevové, byl slovanský.

Z čehož plyne, že Slované byli skutečně původními obyvateli střední Evropy. Nacionalizace v Německu v 19. století však tyto poznatky převrátila naruby. Knihy, které dosvědčují falzifikaci slovanských dějin ve prospěch „západní civilizace“ je málo. U nás spíše staršího vydání na rozdíl od Slováků, kteří tyto knihy vydávají i nyní. Prozrazují a dokazují soustavnou manipulaci se slovanskými dějinami za posledních 200 až 300 let.

Je potřeba se dozvědět Pravdu o našich národních dějinách a teprve pak zjistíme, jak jsou slavné. Naši Předci se mnohokráte ubránili prozápadním snahám podmanit svobodné slovanské území a vnutit jim nový parazitický systém – ne kulturu, avšak civilizaci. Úpadek ze svobodného rodového zřízení do otrokářského feudálního systému je toho dalším důkazem.

Následující ukázky z knihy jsou k zamyšlení a i motivací si ji půjčit a přečíst.

Metod Nečas - My před 2000 lety (úryvek Suevové)Metod Nečas - My před 2000 lety (úryvek Venedi)Kniha je ke stažení zdarma na Metod Nečas – My před 2000 lety.

Čerpáno ze stránky: http://slovanskakultura.cz/index.php/dejiny/58-m-necas-my-pred-2000-lety

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Knihy, Zajímavé články (menu) se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.