CHOROVOD – STAROSLAVIANSKA NÁRODNÁ PRAX

Chorovody (tence v kruhu) – toto je unikátna psychotechnika našich Predkov, kde cez pohyb a jednotu prostredníctvom ktorých sa vypracovávali psychické a fyzické otázky každého účastníka. Telo aj myseľ sa stanú slobodnými a čistými. Terapeutický účinok je ťažké preceniť, skôr ho môžte podceniť.

Chorovod – staroruská národná prax, prostredníctvom ktorého môže každý vidieť, čo sa deje v jeho Živote a hneď v Chorovode ho začať upravovať v Lad (súLad).

Chorovody – niesú šport. V nich sa nemá “rýchlejšie, vyššie, silnejšie”, aj keď sa telo silno trénuje – upravuje sa pri chodení v ňom. Upravujú sa kĺby, šľachy; vylaďujú sa svaly; odchádzajú bloky, napätie…

Ruský Chorovod – tento pohyb je ruka v ruke, prijatie a odovzdávanie sily. Rozväzovanie slučiek a záhybov, nie cez logiku, ale cez samotný pohyb Chorovodu Života.

Takže Chorovod = mocná vnútorná práca. Môžeme povedať, že táto prax je podľa jeho potenciálu, sily a efektivite je omnoho efektívnejší, ako známy čínsky Tai-Chi.

Iba toto je naše Rodné (vlastné), maximálne najvhodnejšie pre náš slavianský gén a psychotip, svetonázoru aj svetoponímania.

~~~

Zdroj Vedagor: https://vk.com/wall510552269_4278

Share Button
Příspěvek byl publikován v rubrice Zajímavé články (menu) se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.